תרגום למתכון הונגרי

nava54

New member
תרגום למתכון הונגרי

היייי מישהו יכול לעזור לי בבקשה לתרגם את המתכון הזה
http://mielefozoiskola.hu/recept/10135/csokis-keksztorta
Hozzávalók
4 adag
2.00 ek kakaóbab töret
4.00 db tojás
50.00 g étcsokoládé
120.00 g cukor
70.00 g darált olajos mag
400.00 ml állati tejszín
6.00 db tojássárgája
24.00 ml víz
240.00 ml fehércsokoládé
1.00 db vaníliarúd kikapart belseje
1.00 csipet kurkuma
100.00 g mascarpone
אם אפשר גם את אופן ההכנה אני מאוד אשמח

argamon

Member
עד שישיבו לך

בינתיים עד שתקבלי תשובה אני מדביק לכאן את התרגום האוטומטי של גוגל.
כידוע התרגום האוטומטי מבורבר קצת ולא מושלם, אבל אפשר להבין הרבה, אם כי חלק יוצא לא מובן ואפילו מצחיק, אבל כאמור זו תשובה זמנית עד שישיבו לך:
***** מרכיב
משמש 4
בר הקקאו של 02:00
ביצי 04:00
50.00 גרם של שוקולד מריר
120.00 גרם של סוכר
70.00 גרם של זרעי שמן כתושים
400.00 מיליליטר שמנת בעלי חיים
חלמון 06:00 מחשב
24.00 מ"ל מים
240.00 מיליליטר שוקולד לבן
01:00 חתיכות פנים וניל מגורדים
01:00 קורט כורכום
מסקרפונה 100.00
-------------------------------------------------------------------

argamon

Member
אנסה גם את ההכנה

בתרגום האוטומטי של גוגל:
**** הכנה
>ספוג של 60 גרם ארבע ביצים הלבנות של הסוכר מעורבב לא קצף קשה מאוד.השוקולד מעורבב עם ארבעה חלמונים ללא הפסד, וממשיך לבחוש באופן רופף עם החלבון. לבסוף, מקפלים פנימה בעדינות את זרעי שמן, פולי קקאו ופרשים. שתי צורה מעגלית, אנחנו צריכים את העוגה. מורחים קוטר בכוונה קצת יותר גדול מ -23 אינץ '. אופים בחום של C מעלות 220 ל13-14 דקות. ברגע שהעוגיות קרות, לנקב את פרוסות העוגה. עוגות נופלות "שיורית" ספוג תידרש כדי לשבור אותם לחתיכות קטנות ולערבב
> לרתיחה גנאש שוקולד קרם 200ml, מוסיף את השוקולד הקצוץ עד שתערובת חלקה בתוך. זה מספיק כדי למלא את העוגה, ומאוחר יותר גם על ידי פסילה. אז, כאשר התקרר לגנאש הפושר, מוסיף 3-4 כפות של קצוץ עוגת ספוג שנותרה, ולהפיץ אותו דק על שני גיליונות נייר.השאריות לפרוק אותו ולמקם אותו במקרר.
> כדי להכין את הקרם שערבב בתוך הווניל מומס שוקולד לבן והכורכום.קרם מסקרפונה 200 מיליליטר להקציף עד, להיזהר שלא להיות טורוס.חלמוני 6 הביצים מתחילים קצף, ואילו 60 גר 'סוכר שנשאר במים לבשל ב 121 מעלות צלסיוסחלמון קצף לאט, תוך טפטוף הסירופ החם. קצף על היפותרמיה, הייתה הגדרה מהירה. אם החלמון התקרר, להרכיב את השמנת.השוקולד הלבן המומס, להקציף, לערבב בתנועות מהירות ¼ של הקצפת. לאחר מכן את שאר תערובת שמנת וחלמון המוקצף, אבל יותר בזהירות (משוטי קצף).
> טעינת עוגה:
הטבעת מלאה בעוגת אפיית עוגה, עוגת ספוג, כך שהעוגה ממוקמת באחד מהלולאות. מערבבים מחצית חלק שמנת, גנאש אינץ 'של הפירור, אבל רק שיש שטוח, חלוקים ולשמן את הגיליון התחתון ולמקם אותו בסמוך לספוג. בשביל זה אנחנו לוקחים נותרנו השמנת. זה לא למלא לגמרי את הגובה של החישוק. להחליק את השמנת ומניח במקרר למשך הלילה.
למחרת, מייבש שיער, בעדינות להתיך הצדדים של טבעת העוגה.קרם חנות גנאש שנותרה אותו, להמס אותו במיקרוגל. רק שלוש פעמים בחצי דקה לעשות, בזמן שעדיין átkevergetjük. אם גנאש לחמם וללא קשרים, אתה יכול לגרור אותו לעוגה.
מקשטים לפי הטעם.

nava54

New member
argamon תודה גם אני מצאתי את התרגום הזה אבל אני צריכה משהו

יותר מדויק על מנת להכין את העוגה כמו במתכון
אבל תודה על הכוונה :)

המתכון לא הונגרי מקורי כנראה

הוא נראה די תמוה כאילו גם בהונגרית התרגום מגוגל.
למשל מונח כמו שמנת מתוקה של בעל חיים
או זרעים שמכילים שמן כשהכוונה כנראה לאגוזים.

ngyuri

New member
כנראה את צודקת

ההונגרים לא מודדים כמויות בגרמים אלא בדקהגרמים: 10gr=1dgr

למעלה