תרגום ושאר ירקות

בדיוק... ../images/Emo3.gif

לכתוב דמות שאוהבת הומור כזה, לא אומר שטרי כותב הומור כזה... יש הבדל
.

רגע רגע...

מה זאת אומרת: "בנוגע למה שאמרה קרני- כל מילה סלע. נחמד לראות אותה מדי פעם אומרת עוד דברים חוץ מ'לואיס'." אני כל הזמן כותבת דברים נפלאים ומלאי טעם (של שוקולד מריר)! בלעדי לפורום הזה לא היה טעם (של שוקולד מריר, אלא רק של פיתה עם לימילו או קפה, במקרה הטוב), לא היתם נפגשים במקומות ממוזגים (או - מבריזים ממפגשים במקומות ממוזגים) והכי חשוב - לא היתם מכירים את
- נכון - לואיס!!! האיש והאגדה, זה שהגב' האפורה, ואולי אולי גם דבירינסווינד, ראו בשבוע הספר בת"א, ראו, השתחוו וזבחו!

פנחסון

New member
ולעומת זאת the scone of stone?

אשר מהווה משחק מילים על ה- throne of stone (או שזה היה scone או משהו כזה, בדקתי בעבר באנציקלופדיה) אשר נמצא בסקוטלנד?

ויימס

New member
אז יש לו כל מיני סוגי הומור...

אינטלקטואלי ומחוכם... וקיפודים.

J e n i e

New member
מסכימה

אולי כי קראתי כבר הרבה מהספרים באנגלית והתרגלי לדטריטוס ונובי... אבל השמות שלהם פשוט מרגישים לא בסדר, וזה הרבה יותר קופץ לעיין מאשר משפט חסר הגיון פה ושם, כי התרגום של השם מופיע לאורך כל הספר. זה לפחות, מה שנראה לי, לא קראתי את התרגום ואני לא אקנה אותו כי יש לי כבר את הספר באנגלית. יש עוד ספר Charmed Life של Diana Whine Jones שהפריע לי, כשתרגמו דמות בשם Cat לחתול, למרות שזה היה ברור שלשם יש משמעות. פשוט "חתול" נשמע מאוד צורם, וCat באנגלית משתלב באופן טבעי.

למעלה