תרגום הפרק החדש

TOMPARIS

New member
תרגום הפרק החדש

אם מישהו מוכן להתחלק איתי בתרגום הדבר יקטין משמעותית את זמן התרגום. יש בפרק כ500-400 שורות תרגום. אני רוצה להקטין את זמן התרגום, כי אני נכנס לתקופה של מתכונות ובגרויות.
 

P0P

New member
אני מוכן לעזור בתנאי אחד

בעצם אני מוכן לעזור בעוד 2 או 3 פרקים בתנאי שתבטיח לתרגם את הסרט Star Trek 1, עדיין לא ראיתי את הסרט הזה ואם אני אתרגם אותו זה רק יהרוס לי. אני 5 יחידות באנגלית וחובב מושבע של כל סדרות וסרטי Star Trek.
 

P0P

New member
הגירסא לסרט ה-1

זאת הגירסא שיש לי (הורדתי לפני איזה שנה): Star Trek 1 - The Motion Picutre-CD2-AMC.ShareReactor.sub Star Trek 1 - The Motion Picutre-CD2-AMC.ShareReactor.sub ראיתי באימיול שיש עוד גירסאות חדשות ב-2 חלקים וברור שיש אנשים שיש להם גירסאות אחרות, מבחינתי זה לא בעייה לסנכרן, העליתי לך את התרגומים של הגירסא שיש לי ואם אתה רוצה לתרגם גירסא אחרת אז בבקשה לא איכפת לי אני כבר אסנכרן את הכתובית שתתאים לגירסא שלי . תשנה את הסיומת של הקובץ המצורף ל-zip.
 

Lu Tze

New member
ארר...

אם אתה יודע אנגלית ברמה כזאת שאתה יכול לתרגם סרט, מה מפריע לך לראות אותו בלי תרגום?
 

n i v1

New member
זה בשביל הפורום כמובן ../images/Emo41.gif

שני דברים 1- אם יש לכם תרגומי פרקים שלא נמצאים לנו בחלק של המאמרים- העלו אותם לפורום ואני אכניס אותם. 2- למישהו כבר יש את פרק 19???
 

TOMPARIS

New member
תרגום 3X18 איכות גבוהה

את זה תרגמתי ממזמן, אך לא ראיתי אותו במאמרים
 

TOMPARIS

New member
תרגום 3X13 איכות נמוכה

שמתי את זה בפורום, וזה היה עמוק בתוך הארכיון
 

n i v1

New member
התרגומים

כל התרגומים נמצאים בלינק של מאמרים-- תרגומים יש לנו 4 פרקים מעונה 3 מה בדבר השאר- למישהו יש? את מישהו זה מעניין בכלל?
 

TOMPARIS

New member
את 19 באיכות גבוהה אני אתרגם

אך זה יקח בערך עד ליום ראשון.
 

TOMPARIS

New member
ניב השני הוא פרק 13 בנוסף לפרק 18

הפרק עם האנדורים. תוסיף אותו למאמרים ויהיה כבר 6 פרקים מתורגמים
 

P0P

New member
בתשובה לשאלתך

פשוט מאוד, אני יודע לקרוא ולכתוב אך האנגלית השוטפת שמדברים בה בטלוויזיה היא לא זהה לאנגלית שהמורה שלי מדברת בה. למהאני לא צופה בסרט עם התרגום באנגלית? אני דווקא צופה בכמה סרטים עם התרגום באנגלית אך בסרטים של סטאר טרק זה בלתי אפשרי עבורי, ניסיתי, לא שלא הבנתי חלק מהמילים אבל כשמדובר בסרט עם שפה טרקית זה קשה לי מאוד לפענח את המשמעויות, עד שאני מבין משהו אחד כבר עוברות 20 שורות.
 
למעלה