תרגום בבקשה...

תרגום בבקשה...../images/Emo63.gif

מישהו יכול לתרגם לי את השיר M&M´s של בלינק לעברית??? ככה הולך השיר באנגלית... You and I should get away for awhile I just want to be alone with your smile Buy some candy and cigarettes and we´ll get in my car We´ll blast the stereo and we´ll drive to Madagascar Because when I´m with you there´s nothing I wouldn´t do I just want to be your only one I´m grasping out at straws Thinking back to what I saw That night on the floor when we were all alone My love life was getting so bland There are only so many ways I can make love with my hand Sometimes it makes me want to laugh Sometimes I want to take my toaster in the bath Because when I´m with you there´s nothing I wouldn´t do I just want to be your only one I´m grasping out at straws Thinking back to what I saw That night on the floor when we were all alone Who´s gonna be the odd man out? I don´t want to be the odd man out Is this going to be the end Or are you going to be my new girlfriend? בבקשה תתרגמו לי לעברית...! Thank U!

ש ו ק ה

New member
תרגום!

את ואני צריכים לברוח לכמה זמן אני רק רוצה להיות לבד עם חיוכך נקנה קצת ממתקים וסיגריות ונסע במכוניתי נפוצץ את הסטריאו וננהג למדגסקר (זה שם של עיר?) כי כשאני איתך אין שוםדבר שלא אעשה אני רק רוצה להיות היחיד אני אוחז בקשים (?) חושב על מה שראיתי בלילה על הרצפה כשהיינו לבד חיי האהבה שלי ניהיו כל כך משעממים יש רק קצת דרכים שאני יכול לעשות אהבה עם ידי (...) לפעמים זה גורם לי לרצות לצחוק לפעמים אני רוצה לקחת את הטוסטר לאמבטיה כי כשאני איתך... מי יהיה האיש המוזר בחוץ? אני לא רוצה להיות האיש המוזר בחוץ האם זה הולך להיות הסוף? או האם את הולכת להיות חברתי החדשה!!!!!! איזה יופי!!

eb182

New member
איך היה לך כוח לזה?

למי ששאל/ה את השאלה אני מציאה להפסיק להבריז משיעורי אנגלית כי הרמה פה זה לא בדיוק אדגר אלן פו

תודה.... וד"א

שוקה.... אני רואה שקראת את יאנקו מן העיר התחתית.. חחח יש לנו מורה בספרות שמנה שמלמדת אותנו את זה..

shiepki

New member
odd man out

זה לא "איש מוזר בחוץ". זה איזשהו ביטוי באנגלית, אני לא כל כך בטוח מה המשמעות.

eb182

New member
זה אומר האיש היוצא דופן

אבל לא צריך להגיד בחוץ בתרגום

ש ו ק ה

New member
לא נורא...

לא היה לי כוח לבדוק מה זה אומר... אבל עכשיו כולנו יודעים שזה אומר האיש היוצא דופן...משהו כזה... (קראתי לעצמי שוקה על שם הציטוט שנמצא בחתימה שלי מתוך הסיפור יאנקו מהעיר התחתית שלמדנו בספרות....)

למעלה