מה הנקודה שאתה מנסה להעביר פה? היו או לא היו פיתורים ב-CloudFlare לפני התקלה?
הנקודה שלי הייתה שאיכות השירות של טוויטר לא השתפרה מאז השתלטות מאסק, ואם כבר - ירדה משמעותית. בין אם זה בגלל תקלות בטוויטר עצמה, ובין אם זה כי הם לא בוחרים ספקים שיעמדו ברמות השירות הנדרשות. הטענה שלך הייתה שלמרות הקיצוצים טוויטר עדיין מתפקדת כפי שתפקדה, וזה לא נכון.
זה הדבר היחיד שיש לצד שלך להדביק למאסק? נפנוף יד מסכן?
מה זה "צד שלי"? אין לי צד, אני זה אני, עצמי, ואנוכי, ואף לא אחד אחר.
אבל הנקודה שלי היא לא מועל היד הנאצי (או, כפי שקראת לו, "נפנוף יד מסכן") של מאסק, הנקודה שלי היא שאתה מצדיק אותו. בזמן שאתה מתרעם על "לפטופ של מר פלוני אלמוני", אתה מתעלם לחלוטין מהתנהגות מסוכנת של גורם שלטוני בכיר בארה"ב. זאת הנקודה שלי.
מזכיר לך שהנשיא שוודאי הצבעת לו, לא רצה לארח את ביבי עוד לפני המלחמה, בעוד שמאסק אשכרה בא לכאן וסייר בעוטף אחרי הטווח!
אולי ג'סטה ריקה, אבל בהחלט לא משהו שנאצי היה עושה!
למה שיארח את ביבי לפני המלחמה? למה מה הוא חייב לביבי? והג'סטה של מאסק אכן הייתה די ריקה, הג'סטה של ביידן לעומתו, שבא לישראל שבועיים אחרי תחילת המלחמה בתור נשיא ושם את כל עוצמת ארה"ב מאחורייך, לא הייתה ריקה כלל וכלל ומשום מה בחרת שלא להזכיר את זה. מה ביידן קיבל בתמורה מישראלים? שיח של ביב. אז מה בדיוק ניסית להגיד? ויותר חשוב - איך זה רלוונטי לזה שביקשתי שתראה לי את הוידאו של העורך דין שאמר לך, לדברייך, שאפשר לפטר אנשים בארה"ב בצורה שרירותית ואימפולסיבית?
איך זה קשור ללפטופ של ביידן? מארק צוקרברג אומר הרבה דברים, אבל אתה יכול להראות לי איזשהו רגולטור עם השפעה אמיתית על מטה שמסר אולטימטום "או ש..." כדי שיורידו תכנים שביידן לא אהב? כי זה מה שטראמפ עשה, להזכירך. אז לא, מארק צוקרברג מספר סיפורי מעשיות זאת לא הוכחה לכלום.
הם משלמים לך עמלה או משהו? מאפה כל התירוצים האלה?
כתבת שטות, לא הבנת והגבת לא לעניין? תתקדם, חבל על הזמן של שנינו...
טוב, כי איבדתי אותך כבר מזמן ואין לי מושג למה זה אפילו קשור. מתקדמים.
אני די בטוח שאתה מבין שהמקרה שלפנינו לא קשור לדוגמה שלך עם העירייה, בטח שבטח אם קרתה אחרי ה-7/10.
לא, לא מבין. איזה מקרה ולמה הוא קשור בעינייך?
לא, אבל אתה שמאלני מאוד קיצוני, שדיבר רבות בפורום הזה נגד ישראל ובעד ה-"פלסטינים" אז לא הייתי מופתע אם היית מתחבר ספציפית לקבוצה הזו...
זוכר שאמרתי שתנסה לתקוף אותי באופן אישי במקום לענות על הטענות שלי? כרגיל, לא טעיתי. אתה תומך ימין, ותומכי ימין הם אנשים די צפויים. אין להם הרבה טיעונים עובדתיים, הם יורדים לפסים אישיים די מהר כי במקום להתמודד עם המציאות הם מעדיפים להתמודד עם מי שמציג להם אותה.
פרשנות כזו יצירתית לא ראיתי מאז שנתקלתי בכמה דתיים בפורום אתאיזם שניסו לשכנע אנשים שגילויים מדעיים מודרניים מאשרים את הסיפורים בתורה.
אפה לכל הרוחות ראית אותי כותב שהתקלה ב-CloudFlare נגרמה בגלל שהעסיקו הומואים???
אני אצטט: "
אם הייתי בקטע של קונספירציות הייתי מאשים את ה-DEI או את האיראנים"
עכשיו תרגיל למתחילים: איך בראבו יסביר את עצמו בלי לגלות בורות מוחלטת ואפס הבנה בסיסית של המושגים שהוא שמע בווידאוים של ימין ניאו-נאצי אמריקאי ביוטיוב שהוא כל כך אוהב?