"תרבחו ותסעדו"....

g u r a

New member
"תרבחו ותסעדו"....

מי חוגגת היום בערב את המימונה? ואיפה?

אוי קיבלנו כמה הזמנות

אבל נבחר לעשות על האש עם כמה חברים שהזמינו אותנו. (ממש מימונה).

Miss פטל

New member
מה?

לא חוגגים, יום רגיל, נהנים מהסופשבוע
בכלל אנחנו לא חוגגים שום חגים שקשורים לדת. חוגגים רק חגים משפחתיים (יום האשה, יום השנה החדשה, ולנטיין, וכמובן ימי הולדת ותאריכים חשובים שלנו אישיים) וימי זיכרון.

את חייב לראות מה זה מימונה

ואחר כך כל שנה תרצי להתארח בארועים כאלה. זה משהו מדהים אחד החגים היותר טובים.

g u r a

New member
זהו..שלא צריך הזמנה

כל היופי שמי שבא ברוך הבא. איפה שחוגגים מימונה הדלת פתוחה,וכל אחד יכול להכנס, לאכול משהוא,וללכת. אנחנו כל שנה נוסעים למושב -ישרש- יש שם לקוח של האיש שהוא בעל קייטרינג,והוא מקים שם אוהל ענק, ומגיש את כל מאכלי החג- חינם אין כסף, באים המון אנשים וזו חוויה נעימה מאוד. השנה אני מוזמנת לחברה טובה שלי(4 בבוקר...)אז אני לא מוותרת, כי אני מתה על המשפחה שלה, ואני רוצה לראות אותם.אבל היא הזמינה 100 איש ובקשה לא להביא ילדים.אני מבינה- אבל מבואסת..כי הם מתים על מופלטות!

נכון זה באמת המינהג

אבל בכל פעם שהייתי מוזמנת למימונה אף פעם לא ראיתי אנשים שנכנסים ככה סתם תמיד אנשים שהוזמנו ומשפחה קרובה. כן מושב ישרש הייתי שם לפני שלוש שנים אצל משפחה של חברה וואוו הם באמת משהו מדהים כשהתפעלתי הם אמרו לי למה לא הבאת את כל המשפחה שלך?

g u r a

New member
למרות הדיאטה

מומלץ מאוד. לפני שנתיים הייתי בשומרי משקל ובפגישה שהיתה לאחר פסח..למרות המצות והמופלטות ירדתי קילו וחצי! כולם שם כמעט אכלו אותי מעצבים.

dominogrose

New member
מצה אחת??????

אני אכלתי חבילה שלמה נראה לי!!!! דווקא שנה שעבר לא אכלתי מצות והשנה באמת הגזמתי... אכלתי הרבה מצות עם שוקולד ומצות מטוגנות ועוד הרבה הרבה...

g u r a

New member
ואני לא מפסיקה לאכול

מצה רטובה עם שוקולד..עד שנגמרות המצות! והשנה תהיה לי בעיה- האיש קנה המון מצות. וגם ככה מרגישה שהגזמתי ועליתי איזה 3 קילו.(מלפני פסח גם.)

למעלה