" תרבחו ותסעדו "

דן צ

New member
" תרבחו ותסעדו " ../images/Emo158.gif

לא, אני לא מרוקאי וגם בגילגולי הקודם לא הייתי מרוקאי אבל השנה יותר מכל שנה אחרת אותם המנהגים של יוצאי עדות מרוקו במימונה צריכים ללכד אותנו , ההכנסת האורחים של חוגגי המימונה צריכה לתת לנו דחיפה ל"הכנסת אורחים" לשים את כל המחלוקות יום אחד בצד , לגרש מאיתנו את השינאה אחד כלפי השני, ויום אחד דווקה במימונה להתלכד כולנו תחת שולחן אחד, תחת קורת גג אחת ולהראות לכל אותם המקטרגים שלנו שאנחנו עם חזק, עם ששום אויב ושום שונא לא יוכל לגבור עלינו בגלל אחדותנו, רק כך נוכל להמשיך את העם שלנו ואת מדינתנו. אז לכם חברי פורום יקרים ,כפי שמברכים ביום המימונה "תרבחו ותסעדו", בואו נטיף ביום הזה לאחדות, לחיבה ולתלכדות. אז חג שמח לכל עם ישראל בארץ ובגולה, בבית ובמשמרת, לאלו שעושים לנו את החג שמח ולאלו שדואגים לאור בבתי הנזקקים, מי ייתן ונוכל בכל ימות השנה לחגוג את היותנו יחד!

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

nutmeg

New member
ואני כל שנה

מופלטה לרעה בחגיגות הללו... לא נותנים לי להיות מימונה על כלום. רציתי להביא סטיה - אמרו לי, לא טוב הסטיה שלך. את לא מספיק מבינה בסטיה. בואי אלנו ותראי ותלמדי איך עושים סטיה כמו שצריך. [חוצמזה שאחרי ההודעה שלך, דנץ, ישר הייתי ממנה אותך להדליק משואה ביום העצמאות, אבל לא סואלים אותי!!]

גנגי

New member
נפלתי ברצפה!../images/Emo6.gif

איזה ליקר כבר גמרת? את זה עם הג'ינג'ר?

shellyland

New member
עראק. לא ליקר ../images/Emo48.gif

מי מזמין אותי לאכול ז'אבאן? מאז שנפרדתי מהאקס המרוקאי שלי לפני אי-אילו שנים, לא בא אל קירבי המעדן הלבן הדביק והנפלא הזה. מי אמר אני?

leeloo

New member
אני אני! (מזה?!)

זה מזכיר לי שמישהו ביקש ממני ערק ונורא נבהלתי.. כאילו - מר בחור, אתה נמצא בפאב, לא בקיוסק השכונתי... ואז הוא צחק וביקש חצי ליטר של קרלסברג...

Idan91

New member
~ולתפארת מדינת ישראל~../images/Emo104.gif../images/Emo3.gif../images/Emo157.gif

מה אני אגיד לך,

כאילו שחסרות לנו סיבות להימנע מהמתוקים האלה. לא הספיקו לנו המצות וכמויות האוכל הבלתי נידלות בחג הזה? שתהיה לכם מימונה סבירה, שאריות אפשר לשלוח הישר לכתובתי האישית: בני משפחתי ישמחו לקבל אוכל חם וביתי מדי פעם.

d@r121

New member
אם אני אתאר את חוויותי מליל אמש

יענו מהמימונה אני אסתבך עם הפדרציה המרוקאית
אגב אתמול כבר גיליתי שיש לי עתיד בפוליטיקה בתור חבר שינוי, או בתור היורש של גנדי...

Idan91

New member
מה שמזכיר לי ../images/Emo157.gif

ספר אסטרולוגיה בו נכתב עליי שמתאים לי לעסוק או בניהול ויכוחים פוליטיים או בסלילת כבישים..

d@r121

New member
מה שמזכיר לי...

הכביש ליד הבית שלי מבוקע, מתי את באה?

Idan91

New member
קודם אטפל במדרכה ../images/Emo157.gif

שליד הבית שלי, יש לה אופי די כבישי.

למה לא לשלב ?

קודם תתווכחי עם מישהו שאת רוצה לסלול כביש, ואז תסללי אותו.. (את הכביש)

למעלה