תרבות תימנית שכן שלי מגדל גת. ואני בא בימים ולא יחם לי. אז מה אני עושה עם העלים שלו?
א אטיוד5 Active member 29/12/06 #1 תרבות תימנית שכן שלי מגדל גת. ואני בא בימים ולא יחם לי. אז מה אני עושה עם העלים שלו?
S shellyland New member 30/12/06 #3 לבנדוד שלי יש איזה פטנט למשקה שמבוסס על גת. הוא עשה על זה את הדוקטורט. מותר להם לעשות דוקטורטים כאלה, ברחובות.
לבנדוד שלי יש איזה פטנט למשקה שמבוסס על גת. הוא עשה על זה את הדוקטורט. מותר להם לעשות דוקטורטים כאלה, ברחובות.
T ThingWithFeathers New member 30/12/06 #10 ../images/Emo32.gif לרגל החורף וסתם כי זו ה נה האחרונה, גם אני החלפתי ניק. תהיה נוצתי צרורה בצרור החיים.
../images/Emo32.gif לרגל החורף וסתם כי זו ה נה האחרונה, גם אני החלפתי ניק. תהיה נוצתי צרורה בצרור החיים.
ר רגליים קרות New member 30/12/06 #11 מה קרה? התחלת לישון בלילה? יש לך עודף זמן? מה הסיבה להחלפת ניק? ועוד ניק חינני שכזה באחד מסורבל כל כך.
מה קרה? התחלת לישון בלילה? יש לך עודף זמן? מה הסיבה להחלפת ניק? ועוד ניק חינני שכזה באחד מסורבל כל כך.
פ פגע רע סדרתי New member 31/12/06 #14 והכי גרוע: האם התרנגול נשאר תרנגול? אם לא, האם היא שאלה לדעתו לפני ששללה ממנו את תרנגוליותו?
ש שבולת ירוקת העין New member 30/12/06 #12 זה נורא ארוך וזה סתם thing מה קרה לכם? נפרדים מאדרות מוכרות ומקשים עלינו את ההסתגלות אליכם
ת תרנגולת ערומה New member 31/12/06 #20 אתם לא מבינים כלום ../images/Emo10.gif Hope is the ThingWithFeathers