תרבות שירות

תרבות שירות ../images/Emo118.gif

אתמול בערב בסוּפּר, בתור במחלקת הבשר, אני ממתינה, וזה שלפניי מבקש כנפיים, ושינקו לו אותן. זו שמכינה עבורו אותן, אומרת "אני לא מנקה כנפיים" (בסגנון ובטון של: "שאני אשפשף?!"), זה שלצידה עונה "כן, כן, אנחנו ננקה". הלקוח שביקש את הכנפיים הולך לקחת משהו אחר בזמן שהם מכינים, ובינתיים מתפתחת השיחה הזו: היא: "אני לא מנקה" הוא: "אני רוצה למכור, נכון? אז עושים מה שצריך" תהיתי אם אין להם מדיניות שהרשת קבעה לגבי זה, אבל.. היה מעניין לראות איך הוא לוקח את עבודתו (הלא מזהירה, נכון) ברצינות, ואיך היא "עומדת על עקרונותיה האסתטיים" ולא מוכנה להתפשר. (הייתי בעדו, אם זה לא היה ברור, אבל עכשיו פתאום עלה בדעתי שאולי, כמו בחנויות בגדים, בהן אתה נשאל בסוף הקנייה מי מהצוות היה זה שעזר לך, כדי לתגמל אותו, אולי גם פה הם מקבלים פרמיות לפי מספר הכנפיים שנמכרות
)

Sea Urchin

New member
בעד ניקוי הכנפיים, גם אם זו לא

המדיניות במחלקת הבשר ובקשת הלקוח חריגה (ולדעתי, היא לא). הרי הלקוח תמיד צודק, וגם אם לא הוא עדיין לקוח. אני כלקוח הייתי מצביע ברגליים עבור מי שיבצע בשבילי את ה"אקסטרה".

אטיוד5

Active member
לא מנקים רק ...

אם זה בא קפוא בתוך פלסטיק. בסופר, באיטליז, מנקים. מנקים מראש, לפני הצגת הסחורה. וזה יוצא די נקי, בסטנדרטים ישראליים. ומי שמנקה הם עובדי המחלקה. לכן תגובת האישה מפתיעה משהו. וגם, מה, זאת פעם ראשונה שמבקשים לנקות? תמוה. נשמע יותר שזאת פעם ראשונה שהאשה הזאת נמצאת במחלקת הבשר.

פיכס ../images/Emo5.gif

כל הנושא הזה מגעיל. ובשביל מה בכלל לקנות כנפיים? אין בהן כמעט בשר. רק הרבה שומן. ונוצות
אני לא הייתי מנקה.

אטיוד5

Active member
יש אנשים ...

שדווקא אוהבים את מעט הבשר של הכנפיים וחושבים שזה בכלל לא איכס. אחרים משתמשים למרק. עיזבי שטויות. מה מצבכם?

מצבנו?

אם הבנתי נכון את השאלה, אז התשובה מתחלקת לשניים: נכון לעכשיו, אמצע חודש שביעי, המצב של העובר מצוין - הוא גדול ומפותח
. המצב של האמא -- הרבה פחות טוב. יש לה צירים מוקדמים, שמריצים אותה כל הזמן לבתי חולים, שם היא מתחרפנת
בחודש האחרון התאשפזנו כבר פעמיים (סך הכל 10 ימים). כרגע התעוררתי שוב עם כאבים ושוקלת אם לנסוע להמשיך את סקר השירות בבית חולים שלישי. ל- 5/2 כבר נגיע כנראה כשני אנשים נפרדים, אחת במיטה ואחד באינקובטור
תודה על ההתעניינות.

../images/Emo24.gif יהיה בסדר, עליזה!

אולי תפתחי לו אימייל ותכתבי לו שיחכה כמה שהוא יכול? (לא בציניות, דברים כאלה באמת עוזרים). אז ב-6 שבועות הבאים צריך לשמוח על כל יום שאפשר עדיין להגיד מצבכם, נכון? נחזיק לכם אצבעות (סגורות).

תודה

בינתיים אני מתקשרת איתו דרך... שוקולד. כל פעם שאני מרגישה משהו מוזר בבטן, אני אוכלת קוביית שוקולד. אם התחושה חולפת, אני מבינה שזה לא היה ציר שלי, אלא תנועה שלו. איך אני איראה בסוף הששה שבועות האלה? זה עוד נשאר לראות...

טופז2

New member
הזכרת לי נשכחות

את אמי בילדותי שורפת מעל הכיריים שיירי נוצות - ע ד היום זוכרת את הריח שהתפשט בבית מהמעשה הזה
ואם מדברים עדיין בענייני עופות, זוכרת כיצד היא לקחה אותי לשוק של קרית שמונה לקנות עוף חי וכיצד השחילו את הראש של המסכן - מול עיניי! למכשיר שמלק את ראשו (רגע עוד לא סיימתי..) אח"כ בחצר במקום מותאם לכך עמדה שעה ארוכה ותלשה את נוצות העוף, זמנים אחרים, אה? איפה השירות הזה אז?..

טופז2

New member
רגע! משלימה

נזכרת שבאותם שנים נסעתי לביקורים אצל סבתי בעיר הגדולה ושם ההתקדמות היתה גדולה כבר בענין הזה, זה לעומת נראה העיירה הקטנה והנחשלת עדיין.

למעלה