תרבות משומשת

פּלפּל

New member
תרבות משומשת

בתקופה האחרונה ניהלתי פורום שעסק באיתור והחלפת ספרים ודיסקים משומשים. הפורום נקרא "ספרים ודיסקים משומשים" (623) והוא משמש כלוח מודעות ומקום מפגש לבעלי חנויות יד-שניה, סוחרים ואספנים עם גולשים מזדמנים שמחפשים רבי מכר בזול או תקליטים נדירים. בשבועות הקרובים אני אפרוש מניהול בתפוז ולכן צירפתי השבוע מנהל חדש לפורום. יחד עם הנהלת הפורומים ובעקבות בקשות הגולשים החלטנו להרחיב את תחום העיסוק של הפורום שמעתה יכלול גם איתור, החלפה ומכירה של סרטי וידאו ו-DVD, משחקי מחשב, אולי גם כלי נגינה ומוצרים דומים בתחומי תרבות הפנאי. בהתאם לשינוי, נדרש לשנות את שם הפורום. השם שהוצע לנו על ידי תפוז הוא תרבות יד-שניה. שם רע, לדעתי, שמוציא שם רע לספרים וליתר "מוצרי התרבות" המוצעים שם למכירה, שגם ככה הערך שלהם נמדד ומתומחר בפרמטרים של שוק, ביקוש והיצע. מיטב התרבות העברית והעולמית המשומשת עכשיו במחירי חיסול כולל משלוח, רק אצלנו בפורום תרבות מיד שניה! יש לכם אולי רעיון לשם מוצלח יותר? תודה.

מוגג

New member
טרופלדור!

"החלפות" "מיד ליד" "החפצים עוברים" "משומשים שימושיים" "השמשיה" "שועלי שמשון" " "מחוז חפץ" "בחפץ לב" "אל תזכן"

shellyland

New member
יו, פלפל,

נורא רציתי לבקר בשבילך (עאלק) בבית הקברות טרומפלדור של ריו, אבל לא יצא לי מפאת קוצר זמן. בפעם הבאה.

קח- net

על משקל קח-תן. אבל כדאי לקחת בחשבון שם שגם מי שלא מכיר עדיין את הפורום יוכל להגיע אליו דרך חיפוש פורום. לכן שמות הכוללים משחק מלים הם בעייתיים.

הבעיה שהNET כ"כ שגור כסיומת

זהב-נט, Y-נט, וכו' שהוא כבר מעבד לדעתי את המצלול של שיכול האותיות. ככה באזן שלי לפחות.

mucool2

New member
זה נשמע רע

כשהמילה "תרבות" מחוברת אליה. (לדעניותי)

אלי ו.

New member
תרבות עם נסיון

או משהו בכוון שמדגיש שלא מדובר במוצר "משומש" אלא בדבר שהעשיר בעבר ויכול להמשיך בתפקידו.

למעלה