תרבות הולנד?

מלפפiן

New member
או למשל

מי מקבל ניק אדום ומי מאבד אותו ולמה, כמו שאני רואה עכשיו....

אספרסו2

New member
זאת הכפשה מצידך

הבעת דעה היא לגיטימית, מענין שהשירשור המדובר לא הפריע לאף אחד כשההשתלחויות בי לא פסקו.

smaak

New member
אוי נו באמת

לך אין בעיה אף פעם לפגוע באנשים במקומות הכי נמוכים, ואז להיתמם. אבל כל פעם שמישהו פוגע לדעתך בכבודך אתה מוחה בפרהסיה וגם מאחורי הקלעים בפוזת הנעלב והנפגע. הזלזול המופגן שלך באנשים שדעתם לא תואמת את דעתך הגיעה לרמה של אומנות. אל תתפלא כשאתה מקבל חיצים בחזרה.

smaak

New member

TatyBar

New member
אולי תתחתנו כבר וזהו?

סתם! שלא ימחקו אותי עכשיו שאני מעצבנת פה... מיד לוקחת חזרה את הבדיחה סרת הטעם הזו.
רק שמחה שקראתי עכשיו בווינט שביטלו את חוק טל! וגר זאב עם כבש, וחרד עם גולנצ׳יק ירבוץ... וסמאאק ואספרסו- תשתו תה ירוק לימונית ולואיזה. זה מה זה טעים!

אספרסו2

New member
ברחו לך המילים

מענין שפתחת פה שירשור שמטרתו לקומם ולהסית, מה שאף לא היית מצפה שיעשו לך בפורום השכן.

yaelli10

New member
איפה הצבע האדום?

אני מוחה ! דרוש צדק חברתי
מלפפון תורמת הרבה לפורום ושינויים קיצוניים כמו חסימת משתמשת זה כבר מעל ומעבר. מסכימה עם מה שנאמר.

TatyBar

New member
את מסכימה גם עם מה שלא נאמר?

כי נראה לי שיותר לא נאמר מנאמר. נכון?

yaelli10

New member
אני מבקשת מכבוד מנהלת הפורום

לספר לחברי הפורום את הסיבה לזה שמלפפון איננה בצבע האדום יותר ומדוע היא חסמה משתמש. זכות לגיטימית לדעת.

alma fa

New member
זה אמור להיות סודי?

בושה שחלב נחסמה מכתיבה בפורום, הזוי לגמרי. וגם עניין הצבע האדום למלפפון בהקשר הנ"ל..
עם כל הכבוד לחנה כאדם שאני מאמינה שכוונותיו לא רעות גם אם התוצאה בעייתית ומרגיזה, שלחתי מסר להנהלת הפורומים בעניין החסימה, מקווה שאני לא היחידה אני מקווה שזה בטיפול.

een ogenblik

New member
לא סודי, כמו לא מקובל

ענייני ניהול לא אמורים להיות פרושים בגלוי בפרום. לא שאני תמיד מבינה למה, אבל אלו כללי תפוז. מצד שני, חוסר שביעות כללית מניהול, הוא נושא ראוי בהחלט לשירשור החייאת פורום.

למעלה