תרבות האינסטנט

תרבות האינסטנט

אני קורא יותר מדי על גולשים שכותבים על חוויות מהכרויות דרך אתרים ואפליקציות שונות.
ואני שואל את עצמי אם זה מה שמגדיר את אותנו? האם אנשים לא מסוגלים או לא רוצים לייצר זוגיות מכך שניגשו לאחד שנראה להם מתאים בסיטואצייה מסוימת ופשוט פעלו , בלי לבקש את הפייסבוק , בלי לבדוק אם יש לו כרטיס\פרופיל באתר , אם הוא עשה להם לייק בokcupid או ב tinder.

מה שמצחיק בכל הסיפור הזה שאני מכיר יותר מדי בחורות בעבודה שלי רק מכירות דרך אתרי אינטרנט וכל הזמן אומרות שהן לא מוצאות גבר מתאים להן, אולי במקום לחפש במרחב הוירטואלי שלכאורה מציע המון אופציות אבל אפס התאמה פשוט לנסות וללכת למרחב הפחות טרנדי (הסביבה שלנו , ברים , מסיבות ,מעגליים חברתיים) ולראות אם אנחנו עדיים לא רק פרצוף וקשקוש מסוים שצריך לכתוב באיזה אתר.

אני רואה יותר מדי אנשים עוברים על "מועמדים" באפליקציות שונות , באוטובוס , בעבודה , בלימודים...

מעדיפים להכיר מישהו במציאות או פשוט שהחיבור האינטרנטי יעשה את שלו?

באינטרנט מגיעים לאנשים שביום יום לא נפגוש

זה יותר קל ויותר זמין
ודווקא כשקוראים את הפרופיל יכולים לגלות דברים שיהיו לחיוב או לשלילה בנוגע לאותו מועמד מה שלא יקרה מיד במציאות

FineSilverMan

New member
אירוני לכתוב זאת בפורום הכרויות וירטואלי...

גם ב-okcupid וגם ב-tinder לא מספיק לעשות לייק.
בראשון או ששני הצדדים נותנים אחד לשני 4-5 כוכבים ואז המערכת מודיעה על כך, או שאחד הצדדים נותן 4-5 כוכבים והשני יודע כי הוא שילם לאתר על מנוי פרמיום.
בטינדר שני הצדדים צריכים לעשות לייק כדי שהאתר יראה התאמה.

תיאורטית, אין לי בעיה מיוחדת להכיר את עלמת החן במציאות...
מעשית אני כמעט לא מתחיל עם בחורות במציאות. ביטחון עצמי נמוך בעיקר. לאחרונה אני כמעט לא מתחיל עם בחורות בוירטואל.

לדעתי זה לא משנה איך נוצר הקשר, משנה עם מי... קל למצוא מישהי לדייט ראשון. קשה לרצות להמשיך... גם הסיפורים שהתארכו קצת יותר בהיסטוריה הרומנטית שלי, היה עדיף לחתוך לאחר הדייט השני, בדרך כלל.

FineSilverMan

אמנם רשום שזהו פורום הכרויות, אבל בפועל אתה יכול להביא לי סטטיסטיקה חיובית על כמות ההכרויות בפועל שאנשים השיגו כאן?
אנשים נכנסים לכאן לפעמים כשהם בזוגיות , לפרוק כעסים , לבקש עצות.

אני לא פה כדי שאנשים יטפחו לי על השכם וינסו להגיד לי שהכל בסדר אצלי , אני לא צריך את זה

אני פה כדי לכתוב, ואם הייתי יכול לכתוב טור בעיתון הייתי גם עושה זאת שם.

בקשר למה שכתבת , זה שאתה מודע לכך שיש לך בטחון עצמי נמוך דווקא צריך לגרום לך לנסות להכיר בחורות יותר.

FineSilverMan

New member
גם אם זוג אחד הכיר בעשור האחרון

זו סטטיסטיקה חיובית.
הפורום ידע כארבע חתונות בלבד, ממה שזכור לי.

לא רואה את הקשר בין ביטחון עצמי נמוך לבין "לגרום לי לנסות להכיר בחורות יותר"

אם אתה מודע לכך אז מה אתה עושה בנידון?

או שאתה מקטר על כך שהן מקטרות באוזניך ולא שוקלות
אותך אפילו כאופציה?

תגובה-----> לשבור את בנימין

לא קיטרתי אני מנסה את המציאות וחושב שזה יותר מאתגר מאשר לעבור על פרופילים של בחורות.
יוצא עם חברים , מכיר בחורות בלימודים וגם בעבודה.

רואים את הארס שלך בצורת הכתיבה , אבל במקום להגיב בצורה עניינית אתה מנסה לגרור אותי לענות לך בחזרה ולצפות שאיעלב.

אם אתה רגיל שעולבים בך אולי אתה מחפש להעלב

בסה"כ רציתי לראות אם אתה מיישם את המסקנות
המתבקשות, כי אני שם איתך...כולם יושבים בבית
או בחוץ בתוך מסכים וזה נהפך לנורמה מיינסטרים והעומס
בהתאם, כל יתרון שהיה למרחב הפיזי הקטן של הארץ
ולסיכוי שכן אפשר להפגש במציאות לאחר קליק ברשת
נעלם. עכשיו פורצי הדרך שיהנו יותר הם אלו
שכן יתחילו במציאות ולא יבקשו פייסבוק כאשר
הם כבר מדברים עם בחורה במציאות, פור פאקבוק סייק...

מעדיף

להכיר במציאות לעומת המסך ,המסך הפייסבוק יוצר כל מיני אשליות וציפיות וכו ולכן כשאני רואה את האדם וחש אני מרגיש יותר!
יש לא מעט פצועות שיש סביבן בחורים טובים והן לא רואות את זה ומעדיפות את זה שיסמרטט אותם,תוסיף לזה בררניות חומרניות יתר ,לא מעניינות בכלל ,שטחיות ,וכאלו שלא ניתן לסמוך עליהן כלל בתור בת זוג.

במציאות אם אתה נראה טוב ועובר מסך מה שנקרא אז יותר קל אצלי זה מתחיל עם חיוכים וכו ואז אני בודק ומגשש די טוב ושוב בכדי שלא להתבעס או להיות בתחושה של פיספוס.

1Shir

New member
ברור שמעדיפה במציאות. זה גם יותר נפוץ אצלי.

cmyk137

New member
חיבור אינטרנטי לא יכול לעשות דברים כאלו

הוא לא יכול לעשות החלטות ובחירות עד כמה שזה טוב ונוח
כמו לחבר את הסביבה שלנו , ברים , מסיבות ,מעגליים חברתיים
זה תלוי בעצמינו כולל כול מני דברים יחסי גישה ...

cmyk137

New member
זה משחשוב

החיבור אינטרנטי לא יכול להחליט או לבחור
הסביבה שלנו , ברים , מסיבות ,מעגליים חברתיים...
זה תלוי באופן עצמי זה דברים שצריך להרגיש נוח באתאמה איישית
בסיטואציות ובמצבים עדדים ואז אפשר לעשות קשר או חיבורים

אינטרנט פותח עולם

אני עובדת בחברה קטנה, רצה מהבית לעבודה.
הסיכוי שלי להכיר מישהו בחוץ בלי אינטרנט שואף לאפס.

יש לי כמה חברות טובות שגרות קרוב אלי שלא הייתי מכירה ללא האינטרנט.
היה לי בן זוג במשך 8 חודשים שהכרתי באינטרנט וגרנו באותה עיר.

אם אני מגיעה לטיול שראיתי אותו באינטרנט ומכירה שם מישהו אז פגשתי אותו בחיים האמיתיים או בזכות האינטרנט?
אני לא חושבת שזה נכון לשלול אף דרך ולא להגביל את עצמך לשום דבר.

למעלה