תראי העשב של השכן...

toni91

New member
תראי העשב של השכן...

עוד שניה הגראס נכנס לך לעיניים חחח זה הרבה יותר טוב מהוט

Aviad1987

New member
מן הסתם זה יקרה

באופן טבעי סדרות יורדות מהמסך, אחרי שנים שזה לא כל כך קרה עם הרכש של יס זה קורה עכשיו. בימינו סדרה לא שורדת יותר מ4-5 עונות גם אם היא מאוד טובה, למעט מקרים מאוד נדירים (טרי היל סמולוויל וכו').

snier1991

New member
מן הסתם שזה יקרה אבל השנה זה נופל עליה

מכל הכיוונים, להערכתי יותר מ20 סדרות בוטלו/הסתיימו ליס השנה.

Don Nirtin

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo87.gif

יהיה נחמד אם סמולוויל וטרי הייל יתבטלו גם הן. שתיהן סתם בזבוז זמן משוויע.

snier1991

New member
גלקטיקה,נמלטים,נד,נובוריצ'ים,ישנן בנות ואפילו

סטון כולן היו סדרות מאד מצליחות מבחינת יס(ואני לא מחשיב את טיודור שהודיעה על עונה 4 כאחרונה והיא אחת הסדרות היותר בולטות שיש ליס היום). אבל יותר חשוב יש גם את עניין המאסה של הסדרות שיס(מעיון זריז בסדרות האמריקאיות המתוסרטות בפוטוןקריק אנחנו מדברים על 21 סדרות ויכול להיות מאד שפיספסתי כמה) צריכה בשביל 3.5 ערוצים(וזה בלי להחשיב אתה ערוץ צעירים הזה) ובוא נזכור גם שלא היו כמעט רכישות השנה מעבר להסכם שהיה עם HBO ועוד כמה סדרות כבלים.

TheLost

New member
נובוריצ'ים בוטלה כבר לפני שנה.

(ההודעה הרשמית אמנם יצאה רק באוקטובר אבל הסדרה לא שודרה כלל במשך השנה האחרונה). אני לא יודע כמה סדרות יש ל-yes (רק 21? הייתי בטוח שיותר) אבל יש לה כמובן גם סדרות בריטיות, ואני מאמין שעוד נשמע על רכישות מהשנה האחרונה- לא היו הרבה להיטים ששווה לרכוש, אבל סביר להניח שחלקם כן יירכשו במוקדם או במאוחר, אחרי הכל עדיין לא יצאה הודעה גם בנוגע ל-HOT שרכשו את הסדרות. איפה "דולהאוס"? "Fringe"? "Party Down"? "סאותלנד"? "Lie to Me?" לא שמעתי שמישהו רכש אותן. אז נכון, היו ל-yes ביטולים השנה- כנראה ש"פושינג דייזיס" הוא הביטול הכי עצוב, אבל השאר לא היו סדרות כאלה מפילות (אני מניח שכמה יחלקו עליי בנוגע ל"גלקטיקה"). לא רק זה, אם בוטלו רק 5 סדרות חשובות (וזה עוד בהתחשבות, כי נו באמת- "נמלטים"?) אז זה ממש מעט ויצאנו בזול. כך או כך, ההסתברות שמבין הסדרות הרבות שיש ל-yes, חלק יבוטלו- גבוהה מאוד.

snier1991

New member
אתה מחליף איבוד בשבילך באיבוד בשביל יס

באטלסטאר גלקטיקה ונמלטים הם ללא ספק בין החמישה הסדרות הפופלאריות ביותר של יס(ביחד עם עב"נ,איש משפחה ואולי האנטומיה אני מתלבט בינה לבין גיבורים), סיום בו זמני של שניהן הוא וואחד איבוד של יס דווקא נד מבין החמישה שציינתי אי אולי הכי פחות טראגית. מבחינת סדרות בריטיות המצב גם די בעייתי אני נמנעתי להתייחס כי זה מורכב למצוא את הביטולים אבל לצורך העניין רוקר נולד ככל הנראה בוטלה חברים משותפים בוטלה ועוד, אבל מה שיותר רלוונטי זה העובדה שהן כ"כ קצרות ככה שזה לא ממש משנה הן לא מה שיתפוס מקום בלוח המשדרים. אבל אם כבר אתה מזכיר איכות, לא נעים להגיד אבל יס בתקופה האחרונה בברוך קטן(מבחינת דרמות, קומית הכל מעולה כרגיל). יש את שובר שורות,אהבה גדולה טיודור הן מבחינתי הסדרות היחידות היום שאפשר לייחס איכות, הדרדרות סדרות רבות וסיומן של אחרות יוצר ואקום מסוים באיכות(המצב לא כזה יותר טוב בהוט אבל יש להם איזה 3-4 סדרות כרגע שאני מחשיב כאיכות). הסיום שלך גלקטיקה והנובוריצ'ים מהבחינה הזו מאד בעייתי.

TheLost

New member
באטלסטאר גלקטיקה?

אני דווקא לא חושב שהיא בין הסדרות הפופולאריות ביותר ב-yes. היא שודרה בתחילה באופן יומי, אחר כך בצורה שבועית אבל לא נראה לי שלאנשים היה כוח לצפות בה, וחוץ מזה היא מד"ב מובהק וזה ז'אנר שהרבה אנשים לא מחבבים בגלל דעות קדומות, או שהם סתם חושבים שהוא לא נגיש (לעומת, נגיד, "סמולוויל" או "על טבעי" שאלה סתם סדרות פנטזיה). "נמלטים" היא כנראה סדרה פופולארית ב-yes, אבל אני מאמין שבערך כל צופיה - גם ב-yes - לא מבכים את סופה, בגלל ההתדרדרות הנוראית שלה. לא שמעתי אפילו אחד מבין האנשים שצפו ב"נמלטים" עד סופה (וזה כולל אותי, כמובן) שאמרו שחבל שהיא הסתיימה... שוב, לא אבידה גדולה. בכל אופן, אני מסכים איתך ב-100 אחוז בנוגע לאיכות הסדרות ב-yes כיום. מקווה שזה רק זמני ושבחודש הבא כבר נקבל סדרות שהן קצת יותר מהפאן הבלתי-מזיק שיש כרגע.

snier1991

New member
השידורים היומים בזמנו

זכו לרייטינג חסר תקדים(אני זוכר שיקי/ג'רי אמר את זה במסך המפוצל), בגלל זה הם הביאו שידורים יומים קרובים לשידור המקורי דבר ששמור ללהיטים גדולים. וזה לא דעות קדומות, מד"ב זה פשוט ז'אנר משעמם בחיי זה כמו שירה אם אתם רוצים להגיד משהו תגידו אל תספרו לי שהמפלצת הזו היא ברית המועצות(להוציא את פארסקייפ, אותה אני מאד אוהב). ובקשר לאיכות סתם דוגמה שקרתה אצלי השבוע, חשבתי לתומי בשבת(אני לא מדליק טלוויזיה או מחשב אז יש הרבה זמן לחשוב) שכבר עברהרבה זמן מאז הייתי בהלם בתום פרק(לא במובן של קליפהאנגר), מין תחושת וואו זה היה מדהים וחשבתי שהטלוויזיה עוברת שחיקה מבחינתי וטוב שהגיוס קרוב וכמות הטלוויזיה(לא שהים היא כזו גדולה) תצטמצם. ואתמול זה קרה לי פעמיים! תחושת הוואו הזו שהפעמיים האחרונות שהן קרו היו סיום עמוק באדמה ופרק סיום העונה השנייה של טיודור(עד כדי כך רחוק) קרתה אצלי פעמיים ביום! ואז הבנתי שזו לא השחיקה זו פשוט הטלוויזיה התחרבנה.

Aviad1987

New member
אז כמה דברים

א. זאת באמת לא דעה קדומה, זאת דעה נקודה. אי אפשר לקרא לז'אנר שלם משעמם כי אתה לא אוהב אותו. יש הרבה אנשים שכן (אני לא נמנה עליהם זה בטוח) והוא כל כך מגוון בתוכו זה כמו להגיד אני שונא דרמות שמתחילות באות ב'. שרירותי ומטופש. ב. צא קצת מהבית אחי,לא צריך לחכות כל היום להתרגש מול מסך הטלוויזיה. ברצינות.

snier1991

New member
אני דווקא צופה מעט מאד בטלוויזיה

זה מפתיע אבל אם אני אחשב את כל השעות שאני צופה(כולל בזמן אוכל או כל דבר אחר) לא יעלה על 10 שעות, מה שכן מה שאני לא צופה קבוע אני פשוט לא אצפה בו אז ככה שזה כמה שעות אבל מאד ממוקדות. דיברתי בשמי בקשר לב' לא פסלתי אותו לאנשים אחרים(ואפילו ציינתי באותה הודעה כמה באטלרסטאר מצליחה), הז'אנר הזה משעמם בעייני(וכן אני פוסל ז'אנר שלם לא מעניין בגלל קווי היסוד המשותפים המאד יומרניים בין אם זה 4400 ובין אם זה סטאר טרק).

Aviad1987

New member
אולי אתה מתבלבל

בין איכות ל'פופלריות'. הרבה דרמות של יס היום הן בגדר סדרות איזוטריות אך איכותיות מאוד. כך או כך עונה חדשה בדרך אלינו וכשיפורסמו הסדרות נהיה חכמים יותר.

TheLost

New member
זה נכון, אבל בדוגרי-

איזה אלטרנטיבות כבר יש שאנחנו לא מקבלים?

snier1991

New member
אני יכול להיות ספציפי

ולהגיד לך מד מן,ילדי האנרכיה,האחות ג'קי(שאלוהים יודע איך רוכשים כל דבר ששואטיים מפליץ אבל אותה ואת קליפונייקשן לא) בגדול שיחזרו להיות יס ולא ערוץ 3 שלפני משבר וורנר. יס בעברה הייתה מדהימה והיה סביבה באז מדהים בגלל האיכות שהיה בה(ואני לא רק מתכוון במובן במנופח והמתנשא). הרי יס הביאה את יס פלוס היא הביאה את נשות הכדורגלנים,בוב ורוז,רגליים קרות(שאני לא יודע אם אתה זוכר אבל בזמנו היא הייתה אגדה היה באז מדהים סביבה),המשרד,החיים מתחילים,נשות הכדורגלנים,קצוות מפוצלים(שתי האחרונות סבוניות שהיו להיטים בקרב הציבור הרחב, במיוחד נשות),חדר מורים,הממלכה הקטנה וכל אותן סדרות שהפכו את יס למדהימה לצד תכנים אמריקאים איכותיים(קרניבל,קונאן,דיילי שואו,משפט לילי,וויאג'ר,מלאכים באמריקה,רצח מאדום לשחור,העשב של השכן,הקאמבק,פילדלפיה ועוד שונות ומשונות) התחושה שיס שמה בשביל הצופה הלכה לעזאזל. איזה תכנים בריטים יס מביאה? דוקטור הו,וידוייה הסודיים של זונת צמרת וסקינס כי וואלה הן בולטות ויש להן שם. לפני שלוש שנים יס הביאה את לילות פיניקס שהסתיימה ב2001 רק כי זה לא היה הגיוני שסדרה זוכת בפתא(והייתה מנצחת את המשרד) לא תשודר בארץ. איך לעזאזל החיים שאחרי סדרת הפנטזיה הכי טובה שראיתי בחיים שלי(ביחד עם קרניבל) לא שודרה בגוף ישראלי רשמי?(שודרה בביביסי פריים למרבה הביזיון) היום אם תשאל אותי מי מביא את הרכש הבריטי הכי טוב אני אגיד לך לא יס ולא הוט אלא ערוץ 23(למרבה הביזיון), גברים בכחול,מרק אהבה,מחלקת נשים,דרל ווטרלו(שהיא בעיניי הדרמה הטובה ביותר כרגע על המרקע) ותסלח לי אני לא חושב שיש להם את הכסף של יס והוט שבגלל זה הם מנצחים. עזוב את 23 איך להוט יש את מלון בבילון? ואת בורדל? לא בגלל שהם כאלה יעילים עם רכש אלא בגלל שכרגע יס מתנהלת בדיוק כמו ערוץ 3 לפני משבר וורנר(רק ששמה יכלת להיות בטוח שתקבל את עמוק באדמה,ER,משמרת שלישית והסופרנוס וכרגע יס מאבדים את קליפוניקשיין והאחות ג'קי). עזוב את התוכן הבריטי והדרמות האמריקאיות, מה קרה לריאליטי? אני עד היום זוכר את הראיון של יקי למסך המפוצל שהוא מדבר על זה שהוא בחיים לא יביא את מי האבא שלך או האח הגדול והיום את מי אנחנו רואים ביס ריל? ויוה לה דיווה,שוט של אהבה עם טילה טקילה,חיקויים של הטופ מודל הבא ופרויקט מסלול וניו יורק כובשת את הוליווד וואחד סינון הם עשו כשלקחו את הערוץ המחודש הזה(ולא אל תגידו לי שאז היה את פרדייז הוטל אי אפשר להשוות אותן בכלל זה פשוט זבל זול לא כמו פרדייז או אפילו טעם האהבה). שלא לדבר על הפרומואים, כשהם התחילו הם אמרו לכולם שהם לא יעיזו לפלוש לסיום הסדרה בשניה אחת(או כמובן אם יש סדרות סטייל הישרדות עם תוכן בכתוביות לא יהיו פרומואים), היום לא רק שזה פולש לסוף הסדרה זה נמצא בכל הסדרה ואתמול היה השיא, זה כבר לא בצד המסך(או על כל השורה העליונה למעלה) זה באמצע המסך ואני מתכוון ממש באמצע עם סירה ששוחה שם על באמצע הסצינה. לפני שנתיים כשעברנו דירה הוט בערך רצו לחלק לנו את כל העולם ואחותו בחינם(ואני מדבר על הכלממג'יק דרך חבילות vod של HBO בחינם) אני העברתי שעות עם ההורים כדי לא לעבור חברה, היום בכנות אם מחר ירצו לעבור להוט לא יהיה איכפת לי, לא כי הוט יותר טובים(והם לא, הם גרועים בהרבה) אלא כי פשוט יס איבדה את כל מה שהיא ייצגה בעייני. ומפה נובע הירידה התלולה באיכות, שפשוט קונים בלי אבחנה ביחד עם ענק אחר לעיתים הענק השני יחטוף לך סדרות אבל זה לא באמת משנה כשאיבדת את הגמד שלקח בלי שהענק ישים לב את כל התכנים הבאמת טובים(אחרי סינון אדיר).

למעלה