תראו......

דנקי

New member
תראו......

אני פותחת עוד שרשור, כי לדעתי יש פה יותר מדי נושאים בשרשור אחד, ז"א, אני צריכה לחפש שעות בין כל ההודעות כדי למצוא את הנושא שרציתי.... על כל נושא מרכזי, פתחו שרשור, מה הבעיה, זה כבר בלתי נסבל לעיניים!! מה אתם חושבים?
עצרו כאן אם לא קראתם ת'שישי.... מה אתם חושבים?? אחרי שדמבלדור מת, (סליחה, ז"א-דמבי...) אז מי לדעתכם ינהל את ביה"ס אחריו?? ז"א, אין מישהו שיכול אפילו להגיע לקרסוליים של הקרסוליים שלו, הוא כ"כ חכם!!!!! ועוד משהו, אם רולינג היתה ענייה כל חייה, אז איך היא כתבה דמות כ"כ חכמה? ז"א, היא לא למדה באוניברסיטה או משהו כזה, נכון!? אז איך היא יכולה ליצור דמות חכמה כ"כ?? כי זה לא עוד סתם דמות חכמה, היא ממש גאון, כמו פילוסוף!!!!!!!! ממש!! (טוב, אתם בטח יודעים כי קראתם ת'ספרים...) סורי על השרשור החדש, אבל באמת היה צורך בריענון קל, ז"א -שרשור חדש...

Obi Dan Kenobi

New member
המ.. ../images/Emo58.gif

לפי מה שנראה, מקגונגל תנהל, אם בית הספר ישאר פתוח. והשאלה השנייה שלך מוזרה לי. "אם רולינג היתה ענייה כל חייה, אז איך היא כתבה דמות כ"כ חכמה? ז"א, היא לא למדה באוניברסיטה או משהו כזה, נכון!?".. השאלה שלך מאוד מוזרה. מה הקשר למצבה הכלכלי של רולינג, להמצאת דמויות בדיוניות?

דנקי

New member
תגידו, שאלה....עלול להכיל ספויילרון

אני כמעט בסוף הספר השישי, עוד 3-4 פרקים, ומצב הרוח של טונקס לא משתפר!! מה יש לה?!?! היא עושה לי מצב רוח רע גם!! מישהו יכול אולי להביע דיעה מה קורה איתה??!?!? אני מה-זה בבאסה.....

את יודעת..

כסף לא תלוי בדמיות... אני גם יכולה להיות עניה ולכתוב ספרים אם דמיות חכמות יותר מדמבי... הכסף לא הכול בחיים

Artoo Detoo

New member
מה קשור?

שהיא הייתה ענייה לזה שהיא יצרה דמות חכמה?! האיש הכי עני בעולם יכול להיות גם הכי חכם בעולם ... המצב רוח הרע של טונקס מתגלה...

למעלה