תראו..

Gilliana

New member
אני רוצה להוסיף גם...

... שמאלדר מבוקש בעוון השחתת השכל הישר, "הדבקה" באובססיות החייזרים ושבגללו אני כבר יותר משלוש שעות קוראת עדויות של חטופים ושל אבדני זמן של 9 דקות וכבר יש לי סחרחורת. אני לא מצליחה להבין איך יש לו סבלנות - מצידי, שישתלטו כבר החייזרים על כדור הארץ ודי...

1Shir

New member
למאלדר יש טונות של סבלנות

הוא מה שנקרא, אובססיבי אמיתי...

1Shir

New member
אוקינוס, לדעתי כולנו מצטרפים למודעה

קראתי שם שמטרתה היא שיהיה סרט שני... הלוואי! ומודעה ממש חמודה!

orityemini

New member
זו המודעה שהמעריצים פרסמו

לפני כמה שנים בואניטי פייר (או איך שלא קוראים למגזין הזה), הם ערכו מגבית, עיצבו מודעה ופירסמו במגזין הזה כדי שכריס קרטר יראה ויפנים שכולם רוצים סרט 2! איזו נוסטלגיה כבר הרבה זמן שלא ראיתי את המודעה הזו :)

1Shir

New member
וואו, איזו השקעה מצד הצופים!

אני לא רואה את עצמי עושה אי פעם דבר כזה, אין לי את הכוחות..

אז למה הוא לא הבין את הרמז??

ואם הוא כן הבין אז לפחות שיגיד "הבנתי, אל תדאגו " ... למה הוא שותק כבר כל כך הרבה שנים??????.

1Shir

New member
כנראה שקרטר, כמו הדמויות שלו,

אינו אדם קל להשגה

Gilliana

New member
אולי זה עניין של TIMING?

אני מעריכה שכריס עושה את השיקולים שלו באשר לאיך ומתי להוציא את הסרט לאור. מהם השיקולים האלה? שאלה טובה, X-FILE בפני עצמו...

eve6

New member
גם טיימינג, אבל בעיקר פאנדינג

זה לא פשוט להשיג משקיעים לסרט קולנוע, בעיקר הפקה כמו זו של אקספיילז שהיא לגמרי לא זולה. ובעיקר לנוכח העובדה שאקספיילז לצערנו גמרה את הקריירה די על הקרשים (מבחינת הרייטינג). נוסף לכל הצרות, בזמנו כריס קרטר מכר את הזכויות של הסדרה ל"פוקס" ימח שמם
. ככה שזה תלוי גם בהחלטה שלהם. אבל בואו נהיה אופטימים - דיויד מפזר לאחרונה רמזים שיש כבר סיפור, "רק" צריך עוד לכתוב את התסריט... (אפשר להסתכל על זה באופן חיובי וגם באופן שלילי
) ושהצילומים אמורים להתחיל בסוף 2005, או משהו כזה.

Gilliana

New member
לכריס חסר כסף??? ../images/Emo5.gif

איכשהו, אני מאד מתקשה להאמין בזה. לא נראה לי שזה עניין של מימון - מה שכן סביר שמעכב את ההפקה הוא עניין מכירת הזכויות. ולעניין הרמזים של דיויד - יש לי הרגשה בלתי מוסברת שיש כאן איזשהו תרגיל שמהותו עדיין איננה מובנת לי די הצורך.

Ice Age

New member
אה, הלו?

אולי הוא לא בטוח שזה משתלם כלכלית? זה שיש לו הרבה כסף לא אומר שהוא צריך להשקיע בכל פרויקט שנקרה על דרכו...

Gilliana

New member
הממ... בוא נחשוב...

מה עשה כריס מאז 2001 וסיום הסדרה? לא משהו ממש משמעותי... אם הוא לא יתעורר בקרוב הוא ישכח לגמרי מלב הציבור, לא?

Ice Age

New member
אני במקומו הייתי פורש

ונופש עד סוף חיי. למה לעבוד אם יש כסף?

Gilliana

New member
האמת? יש בזה משהו, אבל...

מה עם הנשמה? אני מאמינה שבמקרה של כריס זו לא רק עבודה - זה הרבה יותר מזה...

eve6

New member
גם עם כל הכסף שיש לו

זה לא מתקרב לסכומים שצריך כדי להרים הפקה הוליוודית. שלא לדבר על סרט שסביר שיהיה עתיר באפקטים (למרות שבלבי אני מקווה מאד שלא יהיו יותר מדי, אלא שיתרכזו יותר בדרמה. מצידי שיצלמו את כל הסרט כולו במשרד של מאלדר
).

1Shir

New member
יש הצהרות

שקשה לי לעבור עליהן בשתיקה
סצנה אחת דרמטית באורך שעה וחצי ב"משרד" של מאלדר? את רוצה בבקשה לחלוק איתנו משהו?

Gilliana

New member
איזה אפקטים כבר היו ב...

? Fight for the future היו, אבל לא משהו מיוחד. הסרט לא נחשב לסרט יקר ואני משוכנעת שלא זו הבעיה של כריס.

האפקטים...

אפקט פיצוץ בניין זה בהחלט עסק יקר... בניית תפאורה של אלסקה, מדבר, שריפות, פיצוצים, כל זה עולה כסף! והרבה!

למעלה