תראו

ערנארן

New member
תראו

על מה שכתבתי לכם על האבולוציה שתקתם כמו דגים ולא יכלתם לתת לי הפרכה על מה שאמרתי. ולכן הבעיה שלכם היא אחרת , אתם לא מצליחים לקלוט את האפשרות שאמונה ודת יותר חזקה ומפילה את המדע? (תשובה -הדת והמדע יכולים ללכת גם יחד) דבר שני שיש לכם בה בעיה זה הסיוט שלכם להיות אנשים מאמינים בדברים לא מוחשיים. (אם תבדקו עמוק בתוככם תראו שיש דברים שאתם כן מאמינים בהם והם לא מוחשיים) ובעיה נוספת שיש לכם היא ,שלפי דעתכם אם הדת היהודית היא כל כך מאומתת ונכונה איך זה שהדברים לא מקבלים פרסום יותר גדול מההתחלה בבתי הספר? ואם מלמדים דווקא דברים המכוונים לאטאיזם אז סימן שהאטאיזם נכון. אם האטאיזם יביא שלום כלל עולמי ויהפוך את העולם למקום טוב לחיות בו אני אהיה מאושר להיות גם אני אטאיסט!

neko

New member
1. הידע שלי בביולוגיה, מקורס של שתי

נק' זכות, הספיק לי כדי לזהות שמדובר בשטויות דחוסות, שאין בהן כלל טיעון ממשי, אלא פשוט תיאור עובדות וקפיצה למסקנה לא קשורה לוגית בשום אופן. הקורס הנ"ל גם הספיק לי כדי לגלות ששלילת האבולוציה יוצרת המון חורי הגיון בביולוגיה המולקולרית בכללותה. 2. דמיין שאין מלחמות... דמיין שאין דת... אני לא הראשון שאומר זאת. האתאיזם הוא הצעד הראשון כלפי שלום עולמי.

L7

New member
הדת הומצאה כדי להפוך פרימיטבי למאוש

למאושר. הדת היא תוצר אבולוציוני. שרידות הציביליזציה הדתית טובה יותר. כמו ששרידות ההומו ספיינס האלים טובה יותר. השאלה היא האם לאמת יש חשיבות . והאמת מובילה לאתאיזם.

למעלה