תראו..

lyricalviper

New member
תראו..

אני לא איש סצינה אני התחלתי ללכת למסיבות מהחופש הגדול האחרון. אני לא מכיר הרבה אנשים אולי 4,5 אנשים הספקתי להכיר מהג'י אבל אני בהחלט יכול להגיד שהאווירה בג'י לא האווירה של לפני חצי שנה בהתחלה שבאתי לג'י הייתה אווירה קטלנית היום שאני הולך אני לא מתרגש מזה לפחות לא כמו פעם לא ידע מי יסכים איתי אבל זאת דעתי

double M

New member
צודק, אבל....

יכול להיות שכל ה"אווירה" הזאת היא עקב העובדה שאתה חדש והכל. יכול להיות שלאלו שבאים פעם ראשונה, שנייה או שלישית לג'י עדיין יש את האוויריה הזאת, זה משו אינדיבידואלי (קלטתם איזה מילה גבוהה?).

Sister G

New member
אצלי זה ככה

אני כל הזמן התלהבתי מהאווירה שם, כנראה בגלל שזה חדש לי

DJ$upreme

New member
שמע, גם הפורום לא מה שהיה

אני זוכר לפני שבועיים הודעה קטלנית של double m, והיום - מי יכול היום להבדילבינו לבין חרמוני? מקסימום תומאס או צמא למים.

DJ$upreme

New member
מה אתה חושב

שמאש סתם הגיע אלינו אתמול עם רומי אבולעפיה? הג'י הולך להפוך לסניף של קסטרו בניהול מאש.

lr333

New member
אהה אז השמועה הזאת ש

אהה אז השמועה הזאת ש*מאש* רוצה להפוך את הג'י, האזימוט(שכבר שלו) וגם את הבייס שהוא יקנה מניס בקרוב לרשת אחת שלו נכונה כנראה

rockninja

New member
כן כנראה...

מה נסגר עם ספייקס והמועדון שלו? הולך להיות מועדון היפ הופ יחידי באיזור או שמע גם אותו הבנרש (לא והברנש) בכוכביות מתכנן לרכוש??....

lr333

New member
אהה אתה מתכוון לאח של *מאש*?

כי נראה לי שהם מאחדים את העסק

HT 201187

New member
אין לך מוסג כמה

אחי זה איתמר מה קורה (זה חשוב לא פחות מלענות לך) כן אני מסכים איתכם אבל אתמול כן היה אווירה כי לפני חצי שנה היום מלא ראפרים בנשמה שבאו אתמול ולכל מסיבה הם באים אבל לפני חצי שנה היה גם מלא סטייליסטים וערסים אתמול היה רק ראפרים אנשים ראפ בנשמה ולא תוטספות עלובות שערסים וכל השאר

למעלה