תראו....

ScoobyGang girl

New member
תראו....

לקח לי מלא זמן להחליט אם לעשות את זה או לא, כי זה נראה לי דפוק, אבל בגלל שיצא לי יום כ"כ גרוע ואף אחד (!!) לא זכר אותי,חשבתי שאולי לפחות אתם תוכלו להגיד לי...
מזל טוב
... אני בת 17 היום, איזה כיף... (?) וסליחה שפתחתי שרשור חדש על זה...

ד י י ז י

New member
מזל טוף! ../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo151.gif../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif../images/Emo9.gif

מזל-טוב! יומהולדת שמייח../images/Emo9.gif

היי למה להתנצל על טופיק חדש?! את בת 17 מגיע לך! מזל טוב!!! וחופש נעים!!!

ס ט ל נ ה

New member
מזל טוב....

ורק שתדעי אני חושבת שכ"עונש" יהיה מותר לך לפתוח שירשור אחד כל יום עד היום מולדת הבאה.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

WillowFreak

New member
|כלנוויפיייי!!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo66.gif../images/Emo77.gif

Happy Birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ScoobyGang girl

New member
יוווווווווווו......

תודה תודה תודה תודה תודה תודה!!!!!!!!!! לא הייתי חושבת שתגיבו ככה... (איזה אושר!!
) אמממ רישיון- אני קיבוצניקית, אז אני מתחילה ללמוד רק שנה הבאה... גרוע לי, אני יודעת, אבל מצד שני- הקיבוץ משלם... ושוב תודה!

יערה5

New member
מזל טוב!!!../images/Emo151.gif../images/Emo141.gif../images/Emo79.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif

Schnickelfritz

New member
מזל טוב ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וכמה אייקונים חדשים ליום הולדתך:
(אני מתגעגעת ל |אישלג|)

ScoobyGang girl

New member
כרגע חזרתי מ...

המסיבת הפתעה שעשו לי (!!!!!!), לא האמנתי כמה היום שלי היה גרוע עד הערב, ועכשיו הוא מאושרררר!!! רק שתדעו שסיפרתי לכל החברים שלי שהייתי כ"כ אומללה מזה שהם "לא זכרו" את היומולדת שלי, עד שכתבתי הודעת אומללות בפורום בשביל לקבל קצת תמיכה... (עכשיו הם צחקו עלי...) ושתדעו שבאמת באמת באמת עודדתם אותי עם ה"מזל טובים", אז שוב (בנימה קצת יותר מעודדת...): המון
, ואלפי
!!! מתה על כולכם... (ואגב... עכשיו חופש, יש לי מלא זמן, ואולי תתחילו "לשמוע" אותי, ואולי אולי אולי עד סוף החופש גם תדעו מי אני...
)

למעלה