תראו!

ilovem

New member
כרגע כתבתי את זה למטה!

אחחח.........חכמים חושבים אותו דבר.....

ilovem

New member
הילה? את בחיים? הרמת את ראשך מארון

המתים שהן חזרותיך?

dance of life

New member
חחח

כן נשמה אני עכשיו לומדת לפסיכומטרי ועורכת את המוסיקה לבגרות התיאטרון אוףף ואני סובלת ממגירנות של החיים :( (אני יכתוב לך מה הסיבה בפרטי) אוףףףףףףףף :((

ilovem

New member
הילה נשמוש:

למה את לומדת לפסיכומטרי? לא ביטלו את זה? טוב...יש לך מוח- אז בהצלחה! עורכת מוסיקה? איזו מוסיקה? *מרימה את ראשה בהתעניינות* תכתבי לי בפרטי למה מיגרנות (מה את, אני?!) ועוד משהו- כשקשת תשדר את הריאון את באה אלי לראות אותו כמו שעשינו עם קונצרט ה-30?

dance of life

New member
תשובות :)

אני לומדת לפסיכומטרי כי אני ניגשת לעתודה האקדמאית ואני חייבת לעשות פסיכומטרי בשביל זה... אני עורכת את המוסיקה של כל הקבראט שלנו, שיעלה במרץ.. אולי תעזרי לי!! ענק! שלחתי לך בפרטי ואני יבוא!!!! בטח שאבוא!! נעשה חפלה ענקית... :)) וגם נכריח את הקיפודה לבוא ואת הצבעוני שלך והבלונדיני שלו...

ilovem

New member
קופיקו?קופיקו אבא שלך!

פשששששש.....איזה מוח...העתודה..... מתי את עורכת את המוסיקה? עכשיו? איזה סוג מוסיקה זה? ישנם סוגים שאני מבינה פחות וישנם שאני מבינה יותר..... תבואי, ואז אבא שלי שוב יצרח עלינו..
...חחחחח..
....נכריח את הקיפודה
היא תרחף לפה מרצונה האישי! והיי! הוא לא צבעוני...הוא רק........שחור......הבלונדיני שלו? ידעתי שמשהו קורה בניהם.....

dance of life

New member
אני

עובדת על המוסיקה ברגעים אלה וזה עושה לי את הכאב ראש של החיים.. המיגרנות האלה.. יו.. בא לי למות :( מה לא ידעת שוווה עשה לשחור ילד??? את זוכרת כשהוא שאל אותי "רוצה שאני אעשה לך ילד?" ואמרתי "טוב" הוא בסוף התחרט ועשה בו ברגע, ילד לשחור אולי הוא רצה שיצא לו איזה מייקל ג'קסון קטן-חצי שחור חצי לבן.. והאף.. והקול והריקודים נו טוב השחור זה ממש אליטה...

ilovem

New member
וווה הזה,

פשוט חית מין! וכמה שהוא מדבר....... (heehee) חחחחחחח........ראסמי- רואי ווווה זה מייקל בBAD..טוב, רואי וכל אחד לבן זה מייקל מBAD..... רגע- לוווה יש גומה בסנטר?

dance of life

New member
לא

אבל אפשר לארגן לו אחת *הילה פותחת את הקלמר שלה ומוציאה משם עט מאד מאד חד ודק*

ilovem

New member
הג'סי כהן האלה...

פשוט פחד האלימות הזאת! הכל מה"מורדים"

dance of life

New member
הבהרה!!!

ג'סי לא העתיקו מהמורדים, אלא ההיפך הוא הנכון! כל הזכויות שמורות! ©

ilovem

New member
בטח! הרי למה פיליפה ומה שמה

באו לישראל? כדי לבקר בג´סי כהן ולכתוב ת´תסריט לתת רמה הזו בשם "המורדים"

לפצפץ לקצקץ לפוצץ!!!!../images/Emo67.gif

אני אהרוג אותם את כולם את כל החולירות שרוצים להרע לו אני אקצקץ ואפצפץ ואפוצץ!!! אני אקח נבוט גדול עם שפיצים חדים ואני אשבור את הראש לכולם ההההההההה כוווווווולם!!!! אני אתחיל עם כל כותבי הצהובונים, תום סנדון איבן צ´נדלר העורכת דין המפגרת הזאת שרצתה לתבוע אותו בקיצור כולם!!!!!! ההההההההה מוות לכל אלה!!!!!!! Michael Jackson the king of music and of my heart

למעלה