תראו...

ששכוס

New member
תראו...

שאלתי את השאלה הזאת בפורום "בוני אתרים" ולא ענו... אז נראה לי שאתם תדעו יותר טוב! 1. אני רוצה להכין לוגו לאתר שלי, איזה תוכנות מומלצות? (חוץ מפוטושופ ופיינטשופ). 2. אני רוצה להכין באנרים (פרסומת - ע"י סרטון) אם למישהו יש תוכנה מומלצת? (חוץ מפלאש) מקווה שתדעו... ותודה מראש!!!

boly

New member
יש תוכנה

שאפשר להוריד אותה באתר ההורדות לתוכנה קוראים Animation Shop 3 אפשר להכין שם אנימציות וכל מיני ואפשר לפתוח שם סרטונים וזה מראה את התמונות מנקודה לנקודה ואפשר לשמור את זה בקובץ של הסירטון

yanivfel

New member
יש תוכנות רבות, אך הייתי ממליץ לך

להתחיל מהתוכן (מתוכן הקנקן) ולא מחיצוניותו... זאת אומרת לבנות תכנים מעניינים שהאנשים שיכנסו לאתר שלך יריבו בינהם על הזכות לבנות לך לוגו לאתר. אבל אם אתה מתעקש שלוגו חשוב יותר מתוכן, אז קפוץ לביקור באתר ההורדות של תוכנות הנסיון ותנסה לחפש לך את התוכנה המתאימה. נסה להקליד בכותרת החיפוש את המילים הבאות: 3D Text או Web Clip-Art או דומים להם. התוצאות שתקבל יכילו רשימת תוכנות שיעזרו לך לביצוע המשימה. אפשרות שלישית ואחרונה היא ללמוד לעומק תוכנה כמו פוטושופ. משימה זו לוקחת זמן מה, אך מאפשרת לך להגיע לביצועים שהגבול שלהם הוא הדמיון...! בהצלחה!

ששכוס

New member
תודה לכם!

לגבי התוכן הוא גמור, ובגלל זה אני מתעסק עכשיו בעיצוב... ולגבי התוכנות כרגע אני בודק אותם! וד"א לגבי הפוטושופ אני קצת (אפילו קצת הרבה, ויש לי גם חבר שיכול להכין לי) אבל אין לי כוח להתעסק איתה בשלבים מאוחרים יותר שאני יראה שאנשים נכנסים אני ישתמש ביכולות שלה! בכל מקרה, תודה!

למעלה