תראו...

תראו...

{*אמממ.. לא Sורי.. זההה.. זהה הכל מתוך שיעמום לא מתוך כוונה סתם לפתוח הודעה חדשה.. אז.. , אל תתקיפו!*}: נ.ב חשבתי לעשות סקר על הסידרה, אך פתאום נתקפתי ברעיון לעשות סקר על הפורום.. הכוכב האהוב עליכם מ"קטנטנות" מזמין אתכם לשייט לאי בודד. את אילו 4 חברי-פורום תמצאו לנכון לקחת אתכם הערה: פליז, תנסו להמציא סיבות טובות. לא סתם-"כי הן חברות שלי". טלי ונתן לא קיימים {חס וחלילה } - מיהם 2 המועמדים הטובים ביותר, לדעתכם, לנהל ת´פורום הערה: טלילושקה, נתן {אתה פה בכלל} - השאלה מיועדת גם לכם. ממי אתם חושבים שלמדתם הכי הרבה, מכל הזמן שהייתם כאן הערה: למדתם, ז"א - לא הכי התחברתם איתו, אלא הכי למדתם!: לפי איך שהוא כותב ת´הודעות {}, חומר וכל מיני תמונות שהוא מביא {} וכד´... אז חברי´ה, כולנו כאן יחד הגיע יום אחד שבו כדאי שנדבר קצת על הפורום {כאילו שלא דיברנו כבר מספיק על כל השירשורים והאלו..} וגם, עם לא מזכירים מישהו- אל תעלבו , קחו את זה בסבבה ואולי תלמדו מזה משהו - אולי אתם מין הסתם עוד חדשים בפורום ואולי אתם צריכים להשתלב יותר

cHiKiNoNo

New member
בוא´נההההה!! רוצה מכות ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

{אמממ.. סילחו על הכותרת..} אבל, את חוצפנית בטירוף!!! העתקת מילה-במילה, שלוש נקודות בשלוש נקודות, אות ואות - ממה שכתבתי בפורום קטנטנות
{רק שכחת כמה פסיקים, נדמה לי..
} אבל בחייך
, הייתי יכולה לכתוב גם כאן ת´סקר הזה עם הייתי רוצה, לא ביקשתי עזרה ממך
...
וחוצמזה, הפורום לא פועל מספיק זמן בשביל לענות על הדבר הזה, לפי דעתי
.. ואל תענו, תעשו טובה! זה פשוט עולה לי על העצבים שאני נכנסת ורואה שמישהו העתיק ממש את כל מה שטרחתי לכתוב {ואגב, שכחת את כל טונה הסמיילים שהיו בהודעה..} !!

חחחחחחחחחחחחחחחח

טוב לדעת שאני מנהלת את הפורום הזה!
(פורום קטנטנות מספיק לי,תודה רבה)

למעלה