תראו

jessica120

New member
תראו

יווו תראו איזה תמונה הכנתי בפיינט שופ!!!!! מהמם לא???????. אני מצטערת כי אני לקחתי 2 מילים מחתימה אחרת....(כנראה שלא שמים לב...)ואני מצטערת מראש!!! אהה ופז- אני נשבעת לך שאני הכנתי את זה. עם את רוצה...אז אני יכולה להראות לך איך (או לא...חחח...) טוב יאללה ביי! הנה התמונה!

khzh120

New member
איזה מהמם

ואני מאמינה שאת הכנת כי כתו את השם שלך...! תעשי לי חתימה של ג'וליה!!!!!

SpongeGil

New member
אני אגיד לך גם למה

כנראה שאת לא כלכך מבינה בחתימות וזה (לא שגם אני מבין משהו), אבל ההצללות וההדבקות לא קשורות אחת לשניה, ושלא נדבר על הכיתוב שלא מחמיא לחתימה עצמה ואם כבר להפך- הורס אותה למדי. והכיתוב עצמו - עדי הימלבלוי perfect?! אנחנו ב-2007 פור גאד סייק, לא בדור הפקאצות שהחל מאוגוסט 2004 והלאה. והג'סיקה בסוף בכלל נראה כאילו הבאת את זה מהצייר... גילוש.

jessica120

New member
אממ..

בסדר אני יבהיר לך כמה דברים: אני לא טובה בכלל בלעשות חתימות... אז בינתיים החתימה הזאת היא הכי יפה שלי (נשבעת לך)! ואני עדיין לא יודעת לעשות את כל הצורות והאפקטים המיוחדים האלו...אז אני עוברת על התוכנה ומנסה לעשת דברים.... ואני קצת יקרא על התוכנה וכל ההסברים... ואני מודה- את הקטע של ה"עדי הימלבלוי וה-perfect" אני פחות אוהבת כי זה לא ממש מתקשר לתמונה עצמה. ואני נשבעת לך שאני מנסה. ובגלל שזאת הפעם הראשונה שלי שאני הצלחתי לעשות את זה... אני ממש אהבתי את זה.... אבל אני תמיד מחפשת אפשרויות... ואיך אני יגיד את זה- אני מתעצבנת על זה שאני לא יודעת לעשות את החתימות שאני רואה באינטרנט... אז אני בינתיים עושה משהו שהוא סתם ובהמשך אני ילמד יותר.... אז......... מקווה שתביני שזאת חתימה מזעזעת בשביל כולם...אבל בשבילי פחות... כי אני לא האמנתי שאני יצליח את כל זה.... ואני יודעת שמה שיש בחתימה זה לא ממש מתקשר אחד לשני.... נ.ב. את ה"ג'סיקה" שכתבתי- עשיתי אותה באותה תוכנה (פיינט שופ) פשוט גמאני שמתי לב שזה לא ממש מתאים אז.........ביייי

jessica120

New member
וואוו...

תודה כולם... פז אני יכין לך חתימה כזאת של ג'וליה! רק תתני לי את התמונות שאת רוצה שאני ישתמש בהם!!!

jessica120

New member
לפזוש!

אני כמעט סיימתי להכין לך ת'חתימה!!! אני יסיים לסדר את האייסי שלי ואני ישלך לך את זה לשם!!!!! נ.ב. אני יכולה להגיד לך שזה יצא ממש מהמם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

khzh120

New member
תודה על החתימה.

זה מהמם. ג'וליה ועדי שולטות!!!!!! או יותר נכון - ג'וליה
. עדי בצד. סתם סתם בצחוק. שתיהן מדהימות אמיתיות...! פשוט מלאכיות אוקי?! יאללה , פרשתי למיטה . לילה טוב לכולם. צפייה נעימה לחיות הלילה שצופים ב2. נ.ב - תנצלו כל רגע בחיים. עוד מעט יש פצצת אטום. תזכרו , הכל תלוי באיך שלא קוראים לא והכפתור האדום.

khzh120

New member
אוקיי-אני צריכה להשלים שעות שינה...

אני מספיק ערנית כדי לתקן את השטויות שכתבתי (השגיעות... סתם...השגיאות... אני לא נופלת לאותו בור פעמיים,המכתב הזה עבר 2 בדיקות יסודיות נגד שגיאות כתיב עקב מהירות הקלדה וחוסר שעות שינה. ) *חיות הלילה שצופות ולא צופים... טוב טוב אני מודה.. נכשלתי קצת בלשון
*איך שלא קוראים לו. לא לא. והמבין יבין. רק תקראו את המכתב הזה כשתהיו ערניים להבין אותו. לילה טוב.

jessica120

New member
חחחח..........

מותק שלי, בזמן שאת כתבת את ההודעה זאת אני כבר הייתי בחלום השביעי!!! אז כדאי שתמצאי את זמן השינה שלך!!!! חחח.....סתםםם...גמאני כל יום ישנה ב 12 בלילה......... טוב היום אני בבית (לא כל היום כי יש לי עזרה ראשונה וגם חוג)אבל בבוקר אני נמצאת!

למעלה