תראו!

piece of pease

New member
תראו!../images/Emo26.gif

נכון התמונה הראשונה בשרשור תמונות? חתכתי אותה! יצא שווה לחלוטין!!! נכון?
אוה!! יש לי רעיון! שירים בציורים! (נו לא בדיוק ציורים
) אני אשים פה כמה אמטיקונים של תפוז. בעזרתם תצטרכו לנחש איזה שורה משיר זה. של נינט כמובן. ושל השיר שלנו בכלל..
אז נתחיל?...
|ביקש|
(דומה) .....
|ביקש|
מי שיצליח לנחש - תורו לעשות שורה או שתיים... בואו ננסה.

נראה לי שיש לי תשובה לחידה שלך ../images/Emo13.gif

"...שדות ביקשו אל הגשם, הגלים ביקשו אל החוף, ואני ביקשתי את ליבך לקטוף..."
הדואט של רני ונינה מהעונה הראשונה
בלתי נשכח!

ג ב ש ו ש

New member
עונה לחידה../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

"שדות ביקשו אל הגשם ואני ביקשתי את ליבך ליקטוף
..."

lolita205

New member
נה נה בננה

נה נה בננה אני עניתי ראשונה! כולכם העתקתם ממני את התשובה =) סתם בצחוק. לאב יו.

yotam 15

New member
היי../images/Emo13.gif../images/Emo83.gif

בבקשה קראי את ההודעה הבאה שמסבירה על איך משרשרים נכון ולמה זה טוב כדי למנוע בילבולים ומריבות מיותרות. המשך יום נעים

Miss Taubenfeld

New member
אמממ שירשרתי לא נכון...?

אתה יכול להסביר לי בדיוק מה טעיתי שאני ילמד...?

yotam 15

New member
בוודאי שאני יכול להסביר../images/Emo13.gif../images/Emo83.gif

לא מגיבים לתגובה האחרונה שיש בשרשור, אלא אל ההודעה שאליה באמת מכוונת התגובה שלך. למשל, במקרה הזה: את בעצם רצית להגיב לנופר, להגיד לה שהיא באמת יצירתית ולשאול אותה אם יש לה עוד חידות כאלה. היית צריכה להגיב אל ההודעה הראשונה בשרשור. אל ההודעה של נופר, ולא אל התגובה האחרונה. כי בעצם, אם תסתכלי עכשיו, זה כאילו את אמרת לדלית שהיא יצירתית וביקשת ממנה עוד חידות, למרות שבעצם הכוונה שלך היתה אל נופר. הבנת?
מה שיכול לעזור לך- תסתכלי על הנקודות הקטנות שליד התגובות. את רצית להגיב לנופר. אם את היית מגיבה אליה באמת, ההודעה שלך היתה צריכה להיות בקו ישר עם כל התגובות האחרות בשרשור. אבל, את הגבת לתגובה האחרונה, ובגלל זה התגובה באלכסון. הבנת? תמיד צריך להגיב אל ההודעה שבאמת התכוונת להגיב אליה, ולא אל התגובה האחרונה.

Miss Taubenfeld

New member
תודה על ההסבר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אבל -

במקרה הזה אני כן רציתי להגיב לזה שמעלי שכתב שהיא נורא יצירתית ואז אני כתבתי "באמת יצרתית..." וגם הוספתי לשאול אם יש לנופר עוד חידות הבנת..? אבל דווא לימדת אותי דברים שלא ידעתי(!) אז שוב תודה

למעלה