תראו תראו!!

doofe

New member
תראו תראו!! ../images/Emo140.gif

http://news.walla.co.il/?w=//719232

croovy

New member
זה מעורר תקווה

אבל עדיין חייבים להפגין כדי להוריד את זה מסדר היום. עד עכשיו רוב העתירות הירוקות לבג"צ נפלו, כי אין איזה חוק בעד איכ"ס. אני באמת מאמין ברצון של אופיר פינס, ועד עכשיו הוא הוכיח את עצמו כח"כ מצויין, אבל צריך לעזור לו.

ערב רב

New member
נראה לי שאופיר פינס הוא התופעה

ההפוכה בעבודה לכל מיני ימנים קיצונים בליכוד דוגמת סילבן שלום וצחי הנגבי, שכשהם מגיעים לעמדות כח הם "מתמרכזים" לפתע.

ערב רב

New member
רגע לפני שיציב את מועמדותו לראשות

המפלגה. אפילו עמיר פרץ שרק לפני חצי שנה עוד היה מכריז על עצמו שהוא סוציאליסט מדבר היום על "מדיניות סוציאל-דמוקרטית".

ערב רב

New member
הוא היה שמאל קיצוני מבחינה חברתית

מבחינה מדינית הוא עדיין כזה.

eviv

New member
הוא נשאר אותו דבר

הוא נשאר סוציאל-דימוקרט כמו בעבר רק הוא בוחר לתאר את זה במילים שונות. שאלת את עצמך למה ההסתדרות לא מתנגדת להפרטה?

ערב רב

New member
ההסתדרות אינה מתנגדת להפרטה?!

אהמ.. חברת החשמל.. אהמ.. הנמלים.. אהמ.. מערכת החינוך.

shay or eli

New member
גם בנמלים

המאבק היה על תנאים יותר טובים לעובדים במסגרת ההפרטה. עמיר פרץ לא נלחם בשם ההסתדרות נגד הפרטת הנמלים, זה רק היו גורמים יותר שמאליים אצל העובדים וההסתדרות בכלל.

ערב רב

New member
טוב, בהתחשב בעובדה שהוא חותר

לראשות מפלגת העשירים בישראל, כל אותם אנשים שעשו את הונם ע"י קבלת רשיונות בלעדיים ממפא"י ומהפרטות במחירים מצחיקים, אפשר להבין אותו. אבל עמיר פרץ הוא רק אדם אחד, וישנם כוחות רבים אחרים בהסתדרות.

ערב רב

New member
תראה, מה החוכמה בהפרטת מונופול?

אלה אותן "הפרטות" מוכרות של מפא"י, וזה בדיוק מה שרצו העובדים ופרץ.

i am just me

New member
נראה לי שהבעיה בנושאים שקשורים

לאיכות הסביבה זה שקוראי לזה איכ"ס... סתם בצחוק. אני מסכימה לגמרי, זה שהחליטו שהחולות הן שמורת טבע לא אומר כלום, כלומר זה יותר טוב ממה שהיה עד עכשיו, אבל אי -אפשר לסמוך על הממשלה שלנו בכלום.

למעלה