תראו תראו את-

עזוריאל

New member
תראו תראו את-

האפס הזה. מפגין שנינות מדהימה. מנבל את הפה בצורה עלובה. מחליף אותיות בצורה מתוחכמת. פשוט , איש חכם,שנון ומדהים שהצליחו להפטר ממנו שם, הלואי גם פה. חבוב אתה עוד בא בטענות לידידנו לנצח. לגועל נפש כזה הוא מעולם לא התקרב. קצת כועס קצת רותח אבל נקי כפיים ולא דוחה כמוך. לך לך מפה, אתה באמת סיפור עצוב.

ל נ צ ח

New member
ישא ברכה מאת יהוה וצדקה מאלהי ישעו:

עזריאל היקר, על זו ראייתך המפוקחת כלפיי כאיש נקי כפיים, תודה!
ל נ צ ח
*תהילים כד* (א) לְדָוִד מִזְמוֹר לַיהֹוָה הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ: (ב) כִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ: (ג) מִי יַעֲלֶה בְהַר יְהֹוָה וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ: (ד) נְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה: (ה) יִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יְהֹוָה וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ: (ו) זֶה דּוֹר דֹּרְשָׁו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה: (ז) שְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד: (ח) מִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יְהֹוָה עִזּוּז וְגִבּוֹר יְהֹוָה גִּבּוֹר מִלְחָמָה: (ט) שְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד: (י) מִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יְהֹוָה צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה: ~
~
ל נ צ ח

lmatan1

New member
עזריאל גם אני אוהב אותך,

תקיא הכל אולי אחר כך תהיה בריא, אני שמח שהתאמצת להביא ציטוטים שלי מפורום הומור שחור רק שכחת לציין למה נכתבו הציטוטים ולמי, אולי זה יפליא אותך אבל אני ונצח חברים טובים תראה איזו שנאה יוצאת ממך אני מציע לך להחליף שם ולחשוב לפני שאתה פולט מילים קשות כי כל מילה היא כמו דקירה כמו סטירה,

lmatan1

New member
אני ואתה לא נשנה את העולם,

אני כותב לך באהבה עזוריאל הכל טוב ויפה חוץ מזה שאתה מלשן בוגד, ועל זה אין כפרה,קח לדוגמא את המשתפי פעולה הפלסטינים אחרי שהם גמרו להלשין לא הערבים ולא היהודים סובלים אותם הם בוגדים משני הצדדים וסופם שהם גם בוגדים בעצמם חכם גדול לא יצא ממך אבל תואר בוגד יש לך רשום על המצח נחשפת ואתה שרוף, מה שבישלת תאכל בתיאבון,

miromiro

New member
ירחם השם על נשמתך העכורה.

איש קטן ואומלל. חוש הומור יש לך. גועל נפש!!!

למעלה