תראו תמונה מגניבה~ D:

Galmon

New member
תראו תמונה מגניבה~ D:

למי אכפת מהתמונה?????? לגל יש מחשב!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממ.... לי~ יש מחשב! ^____^ ו... ו... הוא קצת שונה ממה שהוא היה פעם..... (החליפו לי כמה סוויצ'ים) וכעת יש לי במחשב מתג להשמדה עצמית~ *מתאפק לא להפעיל אותו..... שוב.....* בכל מקרה, בשביל ילדון שמכור למחשב, זה די טראומתי לראות את המחשב עולה בלהבות ועשן! D: *____* אבל כעת הוא תקין, שום דבר לא נמחק.... אז~ כדי שאני לא אהיה עלוקה נהפוך את זה לשירשור שונאן איי! D: רק שאתם תעשו את כל העבודה הקשה בזמן שאני הולך לישון ולנמנם~ ^--^ אז שימו תמונות~ ותגידו מילת נחמה למחשב שלי שאיבד שני ספקים ולוח אם בשבוע אחד~ ^___^;; האפי האפי, ג'וי ג'וי, האפי האפי, ג'וי ג'וי~ D:

ashkeloni

New member
מזל טוב ../images/Emo140.gif

זה אומר שתחזור לפינת השונאן איי השבועית?

Galmon

New member
ממממ....... 3:

כן! D: אולי אני אאחר מדי פעם כי.......~ אני עצלן~ XD אבל הפינה תחזור לחיים! קייה! יש לי מהון (מהון=המון) אנימה לראות! ^O^

A K I R A

New member
OMG! O_O רק עכשיו קלטתי שיש בפניה

חלק מריבוע!! ויש בו פה!! ועוד פה! ודברים עוברים בניהם! OMG! D: רגע... אז זה חלק ממנגה! DDD:

lgmtk

New member
תתחדש (פחות או יותר), ואני יודע על

מה אתה מדבר, אני זוכר ששרפתי סלוט של זיכרון, עשן עלה מהמחשב מול העיניים שלי, כמעט התעלפתי :{ בכל מקרה, תתחבר עכשיו למסנג'ר D:

ashkeloni

New member
XD

אני זוכר את היום שבו העלתי עשן במחשב של חבר שלי
היה גדול

Bakura

New member
../images/Emo96.gif מזל טוב. שוב XD

בהצלחה באי-שריפת-המחשב-שלך-שוב ^O^~! ..תמונות. נאם. י.י

Bakura

New member
../images/Emo96.gif להלהלהלה. טנשינינארומון!~

((שמה כל מיני פתיחות של מנגות))

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אה. >_>~!

יש לידיים שלי ריח של סבון. י.י

Bakura

New member
../images/Emo96.gif זאת מנגת וואנשוט ~

אני אשלח לך אם את רוצה ^_^ אגב !!! מצאתי _עוד_ מישהי שוקראים לה פולינה :O! חשבתי שאת היחידה!! י.י

Bakura

New member
../images/Emo96.gif למי שתוהה~

השדון שתי תמונות מעליי עם החצאית זה אכן בחור.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif נאונו בוהרה.

אני _אקנה_ ספר שלה יום אחד. ואמסגר אותו. ועוד אחד אני אקרא כל יום בבוקר. T_T מסיימת את התמונות כאן :} לילהטוב.

¥otamsh

New member
גלמון! ../images/Emo99.gif

מזל טוב על המחשב, מה נשמע?סוף סוף חזרת אלינו...!

למעלה