תראו קטע...
Q Queen Of Love New member 26/8/02 #5 יש הפסקת חשמל ../images/Emo62.gif אני לא יודעת מה קשור... חלש חלש...חחחחחח
@ @@ New member 26/8/02 #6 די . גי?????? אז יאללה אנשושים (בת, ריקי לירי, וחצי מאו) אז אלכוהול יש לנו בשפע..... ומוזיקה ברגע זה מתנגנת .... (בקשות לדי.ג´י יתקבלו רק בכתב) אז יאללה אנשים, המסיבה החלה להתעוררררררררררררר כמה חתיכות יש פה .... גברים אנחנו מחכות לכם
די . גי?????? אז יאללה אנשושים (בת, ריקי לירי, וחצי מאו) אז אלכוהול יש לנו בשפע..... ומוזיקה ברגע זה מתנגנת .... (בקשות לדי.ג´י יתקבלו רק בכתב) אז יאללה אנשים, המסיבה החלה להתעוררררררררררררר כמה חתיכות יש פה .... גברים אנחנו מחכות לכם
@ @@ New member 26/8/02 #8 איזה מסיבה ../images/Emo59.gif לירי את מצחיקולה קטנה (קולולו, אהבתי ) אבל למה אף אחד לא מגיע למסיבה
Q Queen Of Love New member 26/8/02 #10 ../images/Emo166.gif מי שלא יגיע אני וריקי ניתן לו ריקוש, הבאתי את הסלקטורים תכירי: מירו, צ´יקו וששון: גם הליצן החשפן הגיע הברמן בדרך
../images/Emo166.gif מי שלא יגיע אני וריקי ניתן לו ריקוש, הבאתי את הסלקטורים תכירי: מירו, צ´יקו וששון: גם הליצן החשפן הגיע הברמן בדרך