תראו "עובדה" ערוץ 2

MaYcHuK

New member
תראו "עובדה" ערוץ 2

ואל תקבלו רעיונות אלא תלמדו ממה להיזהר!

© RoNa

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo46.gif

איזה אנשים..

ממש לא להאמין

לאיזה תת רמה מגיעים אנשים מה זה נותן לא מבינה גם את הבנות שהצטלמו סתם כביכול. לאן הגענו? חוץ מזה זה ידוע שניתן לחדור ממחשב אחר לכל מחשב שרוצים שמעתי על זה פעם שהתכתבתי עם בחור באתר הכרויות ואופס פתאום האדם יודע עלי כל מני דברים מסתבר שיש תוכנות מסוימות שנותנות פרטים כמו תוכנת בחירות וכו' גם זה ללא ממש בסדר. הבעיה במדינה שלנו שלא עושים עם זה כלום.

MaYcHuK

New member
בשבילך נימשון

בנות שהצטלמו מתישהו בעירום ושמרו את התמונות במחשב. פרצו להם למחשבים ויש אתר שנותן חופשי ובחינם להעלות תמונות "של ישראליות בלבד" כך הם דורשים . אנשים פורצים למחשבים , לוקחים את התמונות ומפרסמים אותם באתר הזה, מפרסמים פרטים של הבחורות, כמובן שהן גלויות וכל אחד יול להיכנס לאתר הזה ולפרסם תמונות - בחינם

MaYcHuK

New member
יופי נסיך... מאוד בוגר

לא פרסמו את השם של האתר כדי לא לעודד את העסק

MaYcHuK

New member
איך אמרו שם ?

הפיתרון היחיד הוא " לחזור לפילים ולמצלמה הישנה ולהתרחק מהמחשב" אגב מדובר על האקרים לא רציניים, כמעט כל אחד עם מעט ידע יכול לפרוץ לנו למחשב .

P u s s i c a t

New member
לא להצטלם

אם להצטלם - לא לפרסם את התמונות, לא לשמור אותן במחשב, לא לשלוח לאף אחד, אם שומרת במחשב רק בתיקיות מאובטחות שדורשות ססמא, לא לעשות סייברים..(גם את זה אפשר לשמור...) לא להצטלם סטילס בעירום גם לא עם חבר שלך... לשמור גם כשאת מתקלחת שאאף שכן לא נמצא בעמדת הצצה... קשה לשמור... אפשרי... ואם את עולה על זה ישר למשטרה. מה שעשו אלו ששלחו תמונות (ונורא בקלות אפשר לעלות עליהם) זה שתי עבירות. האחת שייכת למחלקה לפשעי אינטרנט. השניה עבירה על חוק הגנת הפרטיות. תאורטית - מבחינה חוקית אסור לך להעלות תמונה של אף אחד ללא אישורו לפי מה שהבנתי (אני הייתי בבריכה כשזה שודר) היתה אחת שהלכה עם האקס שלה שחשבה שהוא שלח, למשטרה להתלונן. מניחה שיחד עם הפרסום בעובדה הם כבר ישלמו ביוקר. חצופים.

M a x i1

New member
אני אומר לך נימשון...

את התמונות עירום שלך/ סקס אל תשמרי במחשב תשמרי בדיסק

M a x i1

New member
וכמובן...

בלי תמונות פנים... האקס שלי צילם אותי תמונות עירום(היינו רק חודשיים יחד)... וזה היה לפני הפרידה ראו קצת פנים האמת (תמימה שכמותי)... למזלי שהוא הביא לי את זה בדיסק... מי יודע איפה התמונות עכשיו
ממליצה לך לטשטש פנים, את אפ'עם לא יודעת מה יהיה...

למעלה