תראו משו

Rוית

New member
זו ביקורת טובה.

לא מהללת מידי, לא משבחת מידי, פשוט מציינת עובדות בשטח.. עצבנה אותי התגובה של מישהי שקבעה שמי שהעריץ את אלאניס לפני עשור בטוח לא מעריץ אותה היום, אבל ניחא. אוו אגב, קניתי היום את הדיסק האקוסטי
לא שלא שמעתי אותו לפני, דבר שכמובן הרס את החוויה של השמיעה הראשונית, אבל אין כמו ההרגשה של הדיסק ביד.. למי שתהה, זה היה בטאוור רקורדס בעזריאלי בת"א, והעותק שלקחתי הוא האחרון שמצאתי שהוחבא שם בין JLP המקורי.. אני מתארת לעצמי שיביאו עוד.. אגב, טאוור העלו את המחיר של הדיסקים שלה וממה שראיתי, JLP, SFIJ והאנפלגד (URS וSCC לא נראו ברקע) עולה בין ה80 ל90 שקל (חוץ מJLPA שעלה במבצע 65.99), אתם באמת חושבים שזה שווה את זה?? זה לא שהיא זמרת חדשה בשוק, מדובר על דיסקים ממספר שנים לא מבוטל.. (מה שמעלה במוחי שאלה - האם אלאניס תוציא גם SFIJA?!
) אההה כתבתי יותר מידי במייל אחד, רות סוף.

AlanisJunkie

New member
ביקורת נחמדה, לא מי יודע מה;

בכלל, לא לכל מבקר אני נוטה להאמין ולהתלהב מהדברים שהוא אומר יותר מדי. יש לי את המבקרים שאני יותר מעריך ואת אלו שממש לא, וכאלה שאני לא מכיר בכלל... בכל אופן, הכי חשוב זה מה אנחנו מרגישים כלפי האלבום.

Jagged chaos

New member
הביקורת של NANA

http://mixer.nana.co.il/Article/?ArticleID=195687&sid=49 שוב לא ביקורת משהו, אבל יש קצת כבוד לאלאניס.

אוף הביקורות האלה עצבנו אותי...

כולם נטפלו לזה שהיא זמרת מיושנת וזה כל כך לא נכון. אם הם היו רק מטים אוזן ומשקיעים קצת בלשמוע אלאניס, הם היו טוענים אחרת.

אני קניתי את JGD וURS

בטאוור ב-50 שקל! לפני איזה שנה אני חושב (היה לי אותם צרובים זה לא שהכרתי אותה לפני שנה, אבל כמו שאמרת, אין כמו דיסק אמיתי ביד
). ותתחדשי! אני גם צריך להזיז את עצמי לכיוון גן-שמואל איזה יום...העצלנות הורגת

Jagged chaos

New member
לפני שנה היה את URS ב- 30 שקל...

בטאוור רקורדס... אמיתי במחיר של מזויף... נראה לי בגלל זה הוא במקום ה- 10 באלבומים הכי נמכרים של 2002

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

"וגם אי אפשר להתעלם מההשפעה של מוריסט על הגל הנוכחי של אפרוחיות באולסטארז וצמידי הזעה." אני מנסה להבין..מה ההערה הזאת אמורה להביע? באמת שאני לא מבינה איך היא משתלבת במשפט. אם תעזרו לי אני ממש אשמח.
טוב, ללא ספק לא מסכימה עם הביקורת הזאת. אולי חלקית, אני מאמינה שאין כמו המקור, אבל אני מעריצה חדשה ולא יאפית עשירה או משו.
לא יודעת:X בקשר לביקורת השנייה. טוב היא פשוט לא מוחלטת.
היא מחמיאה לדיסק ולביצועים החדשים, אומרת שאלאניס מציגה צדדים חדשים שלה ואכן מראה שעברה והתגברה על הכעס של YOK אבל אז מתבדחת על זה שהשירים נשארו אותו דבר וצוחקת על זה שהיא שינתה מילה באיירוניק [למרות שהיא כבר עשתה זאת מזמן פשוט לא בדיסק..
] דבר אחרון- "אבל בואו נניח שניה בצד את הדיון האם העולם באמת היה זקוק לגרסה אקוסטית מחודשת של האלבום הזה. באופן אישי, האזנה לו היא חוויה בלתי מזיקה ואפילו נעימה לפרקים." מה הכוונה? אפילו פה לא נאמרת דעה לחיוב או לשלילה. נעימה לפרקים?
שיהייה. כבר מזמן אני לא מייחסת חשיבות לביקורות, הרי ברור, לא שמעתם? עקרות בית נואשות זאת סתם אופרות סבון שנונה..
אך הבורות.

Jagged chaos

New member
אני אנסה להסביר...

* המשפט הראשון הוא דווקא מחמאה לאלאניס שאומר שאם לא אלאניס, לא היו את כל האבריל לאבין\פינק\אשלי סימפסון (אנע ערף איך קוראים לה...). אבל זה לא חדש, מאז 2002 שבאו מישל בארנץ, אבריל לאבין וכל הSO CALLED זמרות רוק קשוחות הן ישר מושוות לאלאניס, ככה שזו מחמאה בגדול. * כי לשמוע שירים אקוסטיים רגועיים, זה תזמון לפרקים. נניח - JLP המקורי, אפשר לשמוע בכל מצב - שאת עצובה\שמחה\עצבנית\משועממת.. שירים אקוסטיים רגועיים קצת סוגר לך אופציות. * עקרות בית נואשות שולטות... יא' אללה סדרה גאונית

paper pieces

New member
מישל בראנץ' היא לא

"זמרת רוק קשוחה" ולא מנסה להיות כזאת... ואין מה להשוות אותה לאווריל ולכל השאר. היא כותבת את כ-ל השירים שלה ומנגנת והיא פשוט לא באותה הנישה... וגם היא ממש לא חיקוי לאלניס.

Jagged chaos

New member
יכול להיות...

ואם השוו אותה לאלאניס זה בטח בגלל שהיא זמרת צעירה סונגרייטרית

למעלה