תראו משו:

AndreaCorr ©

New member
בוודאי. ../images/Emo168.gif

יש לי דיסק שלו (תהרגו אותי ... לא זוכרת איך קוראים לו. זה עם "זה מה שנשאר") ואת הדיסק אוסף "אהבתיהם". הוא יוצר וזמר מעולה... ולא משנה שאחותי שמעה אותו מאז שהייתי קטנה קטנה.. אז די גדלתי עליו. אני זוכרת שהכי אהבתי את "אבל אני חייל...ואל תבכי ילדה.. אבל אני חייל, ואל תבכי ילדה." אבל עכשיו אני הכי אוהבת את אהבתיה ואת זה מה שנשאר...

shelly egan

New member
הדיסק עם ´מה שנשאר´ נקרא ´שניים´

והשורה ששמת, אני מכירה את השיר, יש לי אותו איפה שהוא במחשב, שיר יפה!!! (-אני ממליצה לך לקנות את ´צימאון´, הדיסק האחרון שלו...)

AMIR HOREV

New member
אני התחלתי עם "ירח"

אז לפעמיים אני שוכח איך התחלתי מול ירח (הזנחתי אותו קצת לאחרונה) מה באמת התחלת עם השיר "צרות בת"א???? ועוד שהיית בת 6???. זה שיר קצת גס איל האחיות שלך נתנו לך לשמוע??? אני הייתי אז בכיזה ז כבר... והייתי בשיא של ההתמכרות

מיכל just

New member
חחחח ירח- עוד שיר מדהים!! אני יודעת

לנגן אותו!

AMIR HOREV

New member
אבל עזבו רגע את שלומי...

מה שהילד כתב זה כל כך מרגש.... לא הפסקתי לחשוב על זה!!! זה מפחיד קצת

AMIR HOREV

New member
חחחחחחחחחחחח

מזמן האחרון אני מחובר לחללית... אני כל הזמן מרחף...לא מחובר למציאות... הוזה דברים

מיכל just

New member
בימים כאלה, לצערי- כן....

חבל שזה ככה. לפעמים באמת צריך להתנתק מהמציאות כדי להמשיך (-כמה קיטשי, נכון?)

AMIR HOREV

New member
בכלל לא....

זה ממש נכון.. זנ נשמע מצחיק...שצריך להנתנתק מהעולם הזה כדיי להישאר שפויי

מיכל just

New member
חחחחח אנחנו מתפלספים יותר מידי....

תענה לשירשור הכרות שלמטה בקשהה!!!!!

מיכל just

New member
19?! הייתי בטוחה שאתה יותר גדול../images/Emo9.gif

מסתבר שאני חושבת שאנשים יותר מבוגרים ממה שהם!!

mprb

New member
ואוו- המכתב הזה

עשה לי צמרמורת! ממש עצוב ;-[ וגם אני אוהבת את שלמה ארצי. הייתי ב3 הופעות שלו... אבל אני חייבת לציין שקצת זנחתי אותו כי אני כבר לא שומעת שירים עבריים! פעם הייתה לנו מסיבה ענקית מטעם העבודה והוא הופיע שם. זה היה מדהים!!! (לא משנה שאחר-כך כולם אמרו שהוא היה ממש מסומם!
) השיר שאני הכי אוהבת הוא - "לב שבור לרסיסים" וגם את "ארץ חדשה" ומיכל- אני מסכימה עם שרון- פורום
נועד ללכד את מעריצי
אבל אנחנו מודעים לעובדה שהם לא היחידים! ולכן אנחנו מרשות לפתוח מדי פעם שירשור בנושא אחר (רק בתנאי שאני או שרון אוהבות אותו
) ואם נתחיל למחוק שירשורים או הודעות נהפוך את הפורום ל-פורום משטרה. ואנחנו לא מעוניינות בזה!!!!

מיכל just

New member
2 דברים:

1. אמיר- להפך, עכשיו אתה יותר קרוב לגיל שלי...
2. זה לא אני אמרתי את זה!! אני בטוחה שלא תיהיה לכן התנגדות...

shelly egan

New member
ואיי איך שכחתי?!

נכון כשכתבתי את רשימת הדיסקים שיש לי של שלמה? אז שכחתי את ´לילה לא שקט´ אני מתה על השיר הזה! (-אבל מה-זה רק 9 שירים בדיסק?! התרגלתי ליותר...
)

למעלה