תראו משו

¥EleVatioN¥

New member
תראו משו../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

מראש אחד של שבוע שעבר או לפני שבועיים לא בטוחה אז ככה "תסלחי לי סיון שאני אומרת את זה אבל את לא מבינה בפאנק אם את קוראת לגוד שרלוט "אחת מלהקות הפאנק היותר טובות שיש היום". כל הלהקות שהזכרת במכתבך הן ממש לא פאנק! אלה הרכבי פופ-פאנק. וההבדל הוא עצום!>בלה בלה בלה בלה..< כמו שאת בטח יודעת אף אחד לא הכיר את גוד שרלוט מהדיסק הראשון שלהם. ואת יודעת למה? כי הם עשו פאנק שונה מהפאנק של אם טי וי אבל בכלל שאף אחד לא שם עליהם הם שינו כוון לפאנק פופ ממוסחר >עוד בלה בלה בלה בלה בלה< אני לא מעריץ את האמנים כי הם יפים או אופנתיים אני אוהב אותם בגלל המוזיקה שהם עושים! מקווה שהצלחתי לגרום לכם להבין מזה להעריץ." עכשיו הוא כתב את זה בתגובה לסיון אם אני לא טועה זאת אחת מפה ששלחה אז את המכתב! בקיצור הילד הזה ממש מעצבן אותי למה הוא חושב שראיתי אחד מהם ואמרתי "שיו איזה כוסון" והתחלתי להעריץ זה ממש לא נכון! קודם שמעתי את כל השירים שלהם ממש אהבתי חקרתי עליהם קראתי ראיונות גיליתי מי הם באמת לפני שקראתי כל מה שקראתי עליהם ועל השירים שלהם הם היו עוד להקה טובה ולא ממש הערצתי אוחחחחח >< נדמה לי מישו צריך להגדיר לו מזה 'ממוסחר' סתם רציתי לשתף

*שוק* ../images/Emo105.gif

הרבה אנשים אומרים לי כל הזמן שגוד שארלוט הם רק פוזרים והכל... אני לגמרי נגד! לדעתי יש להם מוזיקה מעולה וגם הדיסק הראשון שלהם לדעתי מעולה! אז שוש! וכן... סיוון זו זו מפה רק אנלא זוכרת את הניק *_* מי שלא תיהיי אני שמתי את המכתב שלך ביומן שלי עם התמונה במומולדת שלי

¥EleVatioN¥

New member
כהכה../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

מה ששמעת לדעתי על מי שאומר את זה לא יודע על מה הוא מדבר ובטח ובטח לא טרח להקשיב למילים של השירים שלהם

בידיוק! ../images/Emo105.gif

כמו שהם אמרו: when i sing about my life its not a gimick not an act! (young and the hopeless)

the z girl

New member
אני חייבת להגיד..

שעם כל האהבה שלי לגוד שארלוט, והיא מאודד עצומה יש טיפה צדק בדבריו.. קודם כל גוד שארלוט זה פופ-פאנק, ואין דבר רע בזה. והציטוט שהבאת, הוא לא חייב להיות נכון. אנ ייכולה לשיר על זה שאני שמה זין על כולם ולא אכפת לי מה חושבים עלי אבל במקרה שלי זה ממש לא נוכן. אני מאינה שמה שהם שרים, זה מהלב שלהם, אבל אני לא מכירה אותם ואני יכולה רק לקוות שהם לא סתם עושים פוזות. לדעתי זה שמשדרים את הקליפים באמ טי וי זה לא אומר שהם להקה לא טובה, ומי שכתב את ההודעה הזו הוא אדם צר-אופקים. הוא לא פתוח לקבל מוזיקה חדשה, או סוגים חדשים. בקיצור מה זה משנה איזה סגנון זה ואם הם ממוסחרים או לא - המוזיקה טובה וזה מה שחשוב!!!

simple gUaRaNa

New member
אייגאס../images/Emo4.gif../images/Emo94.gif

עד די צודייקת
המוסיקה זה כל מה שחשוב
שלא לדבר שבילי כוסון

the z girl

New member
*בילי* .. נזכרת...

אני חייבת להראות לכם משו.. אני אעשה את זה בקרוב ואשים פה בילי מסומם לגמריייייייי כמובן שלא באמת אבל הפרצוף שלו נראה מסומם וזה כזה מצחיק וחמודד

the z girl

New member
אני צריכה "להכין" אותה..

לקרב אותה ולהתמקד בעיינים... *אפקטים*.. מתחילה מיד

the z girl

New member
ועכשיו אני חייבת ללכת

מחר אחרי בצפר.. בשלוש היא תהייה פה

the z girl

New member
אני מגיבה לעצמי.. לא נחמד

טוב הכנתי את זה בכמה שניות אז אפשר לחשוב אני לא אכין במתמטיקה את התרגילים להגשה.. :) זה לא מושקע כמו שתכננתי שזה יהיה אבל לא נורא הוא מסומם חמוד או מה?

simple gUaRaNa

New member
יא זה פסיידר../images/Emo6.gif../images/Emo94.gif

גם לי יש שיעורים/בוחן ו... יא הוא באמת נראה מסטול וחמוטי

¥EleVatioN¥

New member
את צודקת../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

אם הוא לא אוהב פופ פאנק או מה שהם לא יהיו הם בעצמם אמרו שלא איכםת להם איך מגדירים אותך, פאנק, רוק פאנק פופ פאנק רוק וואטאברררר העיקר שהמעריצים נהנים ואוהבים את המוזיקה שלהם!!! אם הוא לא אוהב פופ פאנק זו זכותו אבל למה סתם לומר ממוסחרים זה כבר באמת לא נכון הגישה שלו לא מוצאת חן בעיניי בכלל

simple gUaRaNa

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif../images/Emo94.gif

ומה הוא בדיוק שומע, בקסטריט בויז
*בלי להעליב לאילו ששומעים אותם* יא מישהו שמנוי שיחזיר לו תגובה

למעלה