תראו משו חמוד

תראו משו חמוד

מצאתי כתבה חמודה על הכנסייה ממש אהבתי אותה... שווה לקרוא זה גרם לי לאהוב ת'להקה יותר משאהבתי לפני יצח שעה http://www.tam.co.il/16_4_2004/magazin3.htm

איןןןן הם פשוט גדוליםםםםם!!

אני מתה עליהםם..

jinjer trip

New member
ממש היה כיף לקרוא

אני חושבת שכולם ממש מסכימים עם זה שהם היחידים בארץ שנישארו בלי פוזה, בלי עטיפות, בלי מסחור. רואים את הפשטות שלהם באיך שהם עונים לתשובות.. זה מדהים. ומנהלים שימו לב, זה עשה לי חשק לאיזה אירוח של הלהקה בפורום שגם אנחנו נוכל לשאול קצת :) אבל אל מי אני מדברת? הם בטח חורפים כי מחר צבאאא

jinjer trip

New member
וואי המשכתי לחשוב על הכתבה בלילה

לא יודעת למה.. כניראה כי לא נירדמתי ...חחח.. חשבתי על זה.. זה פשוט עצוב שאנשים עם יכולת כתיבה והלחנה כמו של יורם ורן צריכים לעבוד בניקוי חלונות בשביל להתפרנס.. זה פשוט עצוב.. אנשים שכותבים ומלחינים כמוהם צריכים לשבת טוב לדעתי, כי זה משהו שאין לכל אחד, את היכולת הזאת. חבל שזה ככה

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ממש מסכימה איתך :(

זה דבר שאני תמיד חושבת עליו כשאני שומעת שירים של הכנסייה :\ כל כך אבל כל כך כישרוניים אבל לא זוכים להערכה שמגיעה להם באמת :\ מה לעשות שבימינו אנשים מעדיפים לשמוע שירים שאומרים "תזיזי ת'ישבן תנענעי ת'תחת" מאשר שירים עם טקסטים כל כך נפלאים כמו הטקסטים של הכנסייה :( זה מאפן. בהחלט מאפן. אבל ככה האנשים פה מה לעשות? :\

נכון

ובגלל זה אהבתי אותם עוד יותר אוהבת יותר נכון הם כלכך אמיתיים וחסרי פוזות מיותרות יודעים שבשביל משו אמיתי צריך לעבוד קשה ומה שבא בקלות הולך בקלות... בגלל זה הם עדיין אחת הלהקות האהובות פה בארץ והוותיקות

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| וואווו!

זו בהחלט הכתבה הכי טובה שקראתי אי פעם! הם כאלה מדהימים
באמת כל הכבוד להם! אין עליהם! פשוט אין

moshit1

New member
<תגובה מאוחרת>

נמ. קראתי את זה, ולא יודעת למה זה עשה לכולם כ''כ טוב, איפושהו זה עשה לי די רע. אם לא שמתם לב הם היו כ''כ פסימים, נשבר להם מהכל- והם צודקים, הם לא מעריכים לגמרי את הקהל שלהם- הם רוצים עוד, וזה ברור הרי... הם בתקופה די קשה- אני לא רואה שום סיבה לומר שהם חמודים או משהו, אלמליח נשמע כאילו אין לו כוח לכלום, ואם שמתם לב גם חזן כל הזמן חלק על הדברים שלו (דבר לא נעים בכלל...) נשמע כאילו הם מיואשים, ה כבר לא מצפים לכלום. שמעתם באיזה עבודות הם עובדים? תחשבו רגע... שאלו הלהקה שאתם כ''כ מעריכים... לאדעת, אולי רק אני רואה את זה ככה, אבל די חבל לי, הייתי רוצה לכתוב להם על זה איזה משהו ^^ אולי אפילו לבוא אליהם- להראות להם שיש אנשים שכ''כ מעריכים את המוזיקה שלהם, ונכון שהם אמרו שלא אכפת להם מביקורת גם טובה וגם רעה- אבל אוף... נמ.נמ.

ממממממ

ברור שיהיו פסימיים עם המצב של הצריבות היום שאפ'חד כמעט כבר לא מעריך מוזיקה אלא מוריד אותה מהמחשב. ואני מודה גם אני צורבת לפעמים אבל עכשיו התחלתי לחסוך כסף כי אני רוצה לקנות דיסקים מקוריים ולפרנס את אלו שאני אוהבת אבל רק אני ועוד כמה אנשים זה ממש לא מספיק... וטבעי שהם יחלקו אחד על הדברים של השני זה שהם להקה זה לא אומר שהם חייבים לחשוב אותו דבר להגיד אותו דבר ולחיות אותו דבר...! מוזיקה מה לעשות זה לא העסק הכי מפרנס והם לא רוצים לעזוב את המוזיקה אז הם עובדים בעבודות קטנות של בני נעור כדי שיישאר להם זמן לייצר מוזיקה! והם יודעם שיש להם קהל ומעריצים ולא פקאצות שסוגדות להם כי הם כלכך 100ממים ושיוווווווווווו Xיזה ש!!+O הO!!! ותודה לאל בהופעות שלהם לא שומעים צרחות של יורם י'שווה ,רן תעשה לי תאומים!!! העיקר שאנחנו <המעריצים> יודעים מה הם שווים וממשיכים לפרנס אותם כי מה לעשות בלעדינו הם לא היו פה היום ועדיף שיהיו נטולי פוזות ולא יעשו חלטורות כמו פסטיגלים והופעות בבתי מלון כמו ההראלים וכו'!

moshit1

New member
תאכלס,

אבל... קודם כל, ממוזיקה אפשר מאוד להתפרנס. אבל אתי יכולה לומר- שבמוזיקה הישראלית מאוד קשה להתפרסם. כי אם תראי אומנים מצליחים בחו''ל- תאמינים להם, יש להם כ''כ הרבה כסף, ואת יכולה לראות את לפי כמות ההזקרות שלהם ^^ [כה, אני מדברת יותר על אומני רוק\מטאל... לא פופ....] האמתי, לא אכפת לי שרן יעשה לי תאומים
אבל סתם. נכון, זה אומר שהקהל מעריצים שלהם הרבה יותר אמיתי, הרבה יותר אוהב, הרבה יותר מעריך- הוא זה שתמיד יקנה את הדיסקים שלהם, תמיד יבוא להופעות, תמיד יחכה ויברר מתי ולמה. אבל תאכלס, זו לא כתבה שעודדה אותי או משו ^^ רק הדעה שלי.

מזיכ ר לי משהו

הקטע על זה שהמעריצים שלהם לא צורחים להם וכאלה. בהופעה שלהם שהייתה בצוללת לפני שנה בערך היו איזה שלושה אנשים בני 20+ שיכורים שצרחו "הכנסיה" על אותו משקל שצועקים "היהודים". נראה לי מטומטם למדי אפילו שהם הכירו את כל השירים ונראה שהם באמת אוהבים אותם ולא סתם באו להופעה.

עוד כתבה

מהזמן האחרון. רן מדבר על המפגשיר, נראה שהוא נהנה אבל השורות האלו "הילדים היום זה לא הילדים של פעם שהלכו לרוקסן, זה ילדים שיושבים בבית ורואים "כוכב נולד". הם רוצים את הדבר הישן והמוכר, מסטיק שכבר לעסו. מאוד קשה להתחרות ברייטינג של המיינסטרים היום". תמיד מעצבנות אותי, לא משנה מי אומר אותם. אחרי הכל חלקנו (מהנוער ומ"הילדים של היום") כן מקשיב למוזיקה טובה ולא לכוכב נולד, חלקנו כן הולכים להופעות וקונים דיסקים כשיש לנו כסף (לי בבית יש אוסף מכובד מאוד של דיסקים ישראלים לא צרובים ואני קרובה מאוד ל-100 והכל מהכסף שלי בלי שקל מההורים..) פשוט מעצבן אותי לשמוע כל פעם מחדש שהילדים של היום כבר לא אוהבים מוזיקה טובה. לא נכון. הכתבה http://www.nrg.co.il/online/5/ART/968/885.html

כן אבל

די אפשר להבין למה הוא אומר את זה... הוא לא מדבר על כולם הוא לא מכליל אבל המון מבני הנוער היום סוגדים לסקעת ומויאל וכל הכוכב נולד הפלצני הזה. לא שיש לי משו נגד כ"נ אבל לפי דעתי עונה 3 ברציפות זה כבר פטתי. ת'עונה הראשונה ראיתי פה ושם, גם ת'שנייה. ויש לי דיסק של שתיהן אבל לזו השנה לא התקרבתי רק היום ראיתי כי מיכאל אחד ביצע את "לא קל" של היהודים. רוב הילדים ששומעים את הכ"נ הזה הם גם אלה שצורבים דיסקים... אני, אם אני ממש מעריכה זמר וממש אובת אותו אני אקנה דיסק מקורי שלו, ברור והנה עכשיו אני מתחילה לקנות מקורם הרבה יותר מפעם... ודבר אחד שאני לא יכולה לוותר עליו בקשר למוזיקה- הופעות... אולי הדבר הכי מושלם במוזיקה! יותר מדיסקים יותר מקליפים... ההופעות הן מעל הכל אני בחיים לא אוותר מרצוני על הופעה של להקה\ זמר שאני אוהבת... אין מצב...! דיסק- זה דבר נורא אישי שאתה יושב בבית ומקשיב לו והוא נוגע בך ורק בך, אבל בהופעות אתה חולק את השירים ואת הלהקה עם עוד מעריצים וזה הכי כיף בעולם!

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| מסכימה איתך :\

הוא עושה הכללות :X כאילו, אם נחלק את בני הנוער בארץ שלנו לאלה שבאמת הולכים להופעות וקונים דיסקים לבין אלה של "כוכב נולד" וזה אז ברור שהם הרוב :\ זה מאפן ומבאס והם עושים לנו שם רע :(

cowgirl Ms

New member
אבל תודי שהרוב הקובע כן מעדיף../images/Emo80.gif

את המיינסטרים, שכן אפשר לראות את כוכבי "כוכב נולד" מתפרסמים ומתפרנסים הרבה יותר טוב ובמהירות מאשר להקות איכות וותיקות כמו הכנסייה.. אבל נכון, הוא מכליל..

נכון אבל מה שבא בקלות

הולך בקלות ... מישו בכלל זוכר את אלו מהעונה הראשונה של כוכב נולד ?! לא! ולמה ?! כי עברו להם ה15 דקות תהילה שלהם ... בזמנו הם היו אלילים כל דבר היה קשור אליהם היום מי בכלל שם עליהם ?! ואני לא מדברת על הזוכים (גבסו נינט ושירי) אלא על המתמודדים הפחות מוכרים... למשל בעונה השנייה נורא אהבתי את אוריאל שאלתיאל היום איפה הוא?! נעלם!

למעלה