תראו משהו

מאמינה או יודעת בוודאות על פי

ניתוח נתונים ועובדות קר? יש הבדל, רחשי לב לא מביאים לכלום, אני יודע שאין סיכוי, הפלשתינים לא הולכים להשתנות, בטח לא 180 מעלות, ברור לי שגם אם נצא מרוב השטחים זה לא יביא לשלום, זה אפילו לא קשור לשלום, נעשה את זה כי זה נטל להיות ברוב השטחים, נטל לשמור על ישובים נידחים. "לקחו להם את המדינה"? קצת עובדות, מעולם לא היתה מדינה פלשתינית!, מה?, גרים שם פלשתינים? אז? גם בירדן גרים, יש גם בישראל 20% פלשתינים. דרך אגב, הקו הירוק הוא לא פחות מקו פוליטי שרירותי שנקבע על ידי האו"ם, לא על ידינו. אני מסכים איתך, שמבחינתם אכן אנחנו היהודים, הציונים, מימין ומשמאל לקחנו להם את השטח, כיבוש הוא לא רק בשטחים, ולכן באמת הם לא יכירו בנו, לא יהיה שלום, המקסימום שיכול להיות זה שקט קר שנובע מתוך הכרה במציאות, לאחר שישראל תבצע התנתקות עד כמה שיותר מלאה מהפלשתינים.

revengen

New member
זה פשוט צבוע..

לפני כ40 שנה, כבשנו את השטחים ומאז לא יצאנו מהם. כבשנו, הפצצנו, סגרנו , מחקנו , הרגנו , גנבנו , התנחלנו , התעללנו.. בשיא החוצפה נכנסו אל השטחים האלה ובניגוד לכל אמנה בינלאומית הקמנו התנחלויות נוראיות , התנחלנו בשטחם , גנבנו להם שטחים, גנבנו להם כרמים ושדות, בנינו חומה מחרידה ש"בטעות" סיפחה לשטח שלנו 50% מהשטח שלהם, סיפחנו התנחלויות ואיתם עוד כרמים ושדות של פלסטינים. השארנו את המתנחלים המופרעים שלנו ללא השגחה , וכאשר הם התעללו בפלסטינים חפים מפשע וגזמו להם את העצים אמרנו "נו נו נו", סגרנו אותם בשטח והצבנו מחסום אחד שבו הם עומדים 10 שעות כל יום, גרמנו לילדים מסכנים שלא עוול בכפם ללכת 8 שעות לבית הספר רק כי החלטנו להקים להם חומה באמצע בכפר. סגרנו אותם במקום הכי צפוף בעולם וזרקנו לתוכו טילים כדי לפגע במחבלים אבל בטעות רצחנו עוד 15 ילדים... התעללנו והשפלנו אותם , גרמנו להם לחיות על 10 שקל ליום ולהיות מושפלים כל פעם שהם צריכים לעמוד שעות במחסומים .. כן, הם החזירו מכה והם התחילו להתפוצץ לנו באוטובוסים , לירות בנו ולרצוח אותנו ללא הרף אבל אל תשכח אדון "החזרה למוטב" שאנחנו אלה שכבשנו אותם, אנחנו אלה שגנבנו להם שטחים , אנחנו אלה שלקחנו להם שטחים בגלל שאנחנו מאמינים שארץ ישראל שייכת לנו בגלל ספר שנכתב לפני מיליון שנה שהם אפילו לא מאמינים בו.. השנאנו אותם עלינו בכל דרך אפשרית , אני לא אומר שהם לא היו שונאים אותנו גם ככה אבל תרמנו המון לשנאה הזאת.. כבר 40 שנה הם במצב הזה, כל פעם מחדש אנחנו מחסלים להם מחבל שגם ככה הסגן שלו מחליף אותו ויחד איתו עוד 10 ילדים נהרגים ועוד בתים מתפוצצים ובחזרה הם באים ומתפוצצים כמו פאנטים פסיכים כדי לנקום ולעלות ולבלות עם 72 בתולות.. אבל איך אתה מצפה שהם יואהבו אותנו? יחנכו את הילדים שלנו בעדנו? מי אתה בכלל? אתה כבשת אותם!!! אין לך שום זכות לדרוש מהם כלום.... כל כך הסתגלת לכיבוש הזה עד שהגעת ואמרת "טוב בעיה שלהם, שהם ישתנו לא אנחנו" אז חדשות בשבילך- אנחנו אלה שצריכים להשתנות ! זה תלוי בנו! זה תלוי בהם כמובן אך גם בנו! אנחנו לא עושים להם טובה שאנחנו יוצאים להם מהשטחים , אנחנו מחויבים לצאת משם! הם לא שלנו! לא היו ולא יהיו, הכיבוש ומפעל ההתנחלויות הנורא משניא אותם ואת כל העולם נגדנו , הגיע הזמן כבר להתפכח!

מי שמדבר על צביעות...דיי להתייפייף

האישיו הוא לא כיבוש, מעולם לא היה, עובדה שחזרה לקווי 67', פינוי 400 אלף איש מביתם, העברת ריבונות הר הבית לידיהם ללא זכות השיבה לא תביא להסכם, היא תפוצץ אותו, זכות השיבה לא שייכת ללפני 40 שנה היא שייכת ללפני כמעט 60 שנה. האישיו הוא לא מדינה פלשתינית, אלא העובדה שהם לא רווצים שתהיה כאן מדינה יהודית, זה כל העיניין זה הפרנציפ. חלאס להתייפייף ותהתבכיין על הכיבוש! מה ושאר ישראל לא נכבשה?, לא השתלטנו על אדמות שמבחינת הפלשתינים והמוסלמים נחשבת שלהם לפני 47'?, ולאחר מכן בצהלך מלחמת העצמאות לא כבשנו שטחים?, זה שהענקנו זכויות ואזרחות ישראלית לאותם פלשתינים שבחרו לא לברוח לא הופך את זה לפחות כבוש אז בבקשה להפסיק עם הצביעות קצת כנות לא תזיק! לפני 40 שנה היתה מלחמה בדיוק כמו שלפני 59 שנה היתה מלחמה, ההבדל הוא שב48' ברחו פלשתינים ואנחנו השתלטנו להם על האדמות, סיפחנו את השטח ומי שנשאר קיבל זכויות ואזרחות, ולפני 40 שנה הירדנים פתחו עלינו במלחמה, כמו לפני 59 שנה הם הפסידו אנחנו השתלטנו על השטח, שטח שלא סיפחנו, שטח שהיה ונותר כקלף מיקוח, והפלשתינים שם לא קיבלו אזרחות, זה הכל, מה הבעיה? התנחלויות? רגע, ורמת אביב, חיפה, אשדוד וכל השאר אלה לא התנחלויות?, אני מציע שתשאל את ערביי 48'!, אלה מבחינתם התנחלויות לא פחות, אל תשלה את עצמך שתעודת זהות וזכויות יכולות לשנות עובדות היסטוריות ודיעות של אנשים, לא את כולם ניתן לקנות בתנאים וכסף. עם השטחים נתקענו, פשוטו כמשמעו, מהבחינה היסטורית-דתית אין הבדל בינם לבין תל אביב, ההבדל היחידי שבתל אביב אין מיליון פלשתינים כמו בגדה, כיבוש הוא מושג טכני, בגדה הוא התבטא בעיקר בשליטה על עם אחר לא "אדמות פלשתיניות", מבחינת הפלשתינים כל ישראל יושבת על אדמות פלשתיניות!. לגבי חירטוט ה"כבשנו, הפצצנו, סגרנו, מחקנו, הרגנו, גנבנו, התנחלנו, התעללנו", קישקוש מוחלט, לא מחקנו כלום, לא "הפצצנו" - חיסולים הם הגנה עצמית והיא נעשתה נגד מחבלים, זה שהמחבלים בחרו ביודעין להיות בין אזרחים ואזרחים נפגעו זו פשוט תוצאה מצערת שאין לנו כל שליטה או אחריות אליה (גם ככה אנחנו משתמשים בטילים הכי יקרים והכי מדוייקים שיש), לצפות מאיתנו לא להתגונן כי נהרגים שם אנשים זה הדבר הכי מוגחך שיכול להיות, החובה שלנו היא להגן על עצמינו, נקודה. אין כאן עיניין של צדק ואמנה בינלאומית, היתה מלחמה כפויה, במסגרת הנצחון כבשנו את השטחים מירדן ולא הפלשתינים, ירדן, ונתקענו עם מיליון פלשתינים שפוזרו בשטח שרוב רובו היה ריק, שטח שיש לנו זיקה היסטוריתת-דתית אליו לא פחות מלפלשתינים ויישבנו שם יהודים כמו שיישבנו אותה בשאר "פלשתין הגדולה" החל מתחילת המאה ה20, כולל גם על כפרים הרוסים ועזובים מ48'! מחסומים הם כורח ביטחוני, הביטחון שלנו קודם לכל דבר אחר, אז אם צריך למען הביטחון שאנשים יחכו "10 שעות" אז הם יחכו כמו גדולים. או שפשוט יפסיקו לנסות להתפוצץ לנו בכל פינה. תראה, נסינו לפתור את בעיית הכיבוש שהיא אכן בעיה על ידי מו"מ, זה נכשל, זה מת, לא קיבלנו מעולם שום תמורה מהפלשתינים, כל ההודנות שלהם באות אך ורק מסיבות פנימיות ואנחנו משלמים עליהם פי מאה, לך ת ראה מה קורה היום בעזה, נראה לך שהם מתחמשים בשביל היופי?, זה מתישהו יופנה נגדינו, נראה לך מיקרי שהמנהרות והבונקרים ממוקמים מתחת למיליון אזרחים ""תמימים""?, ברור שלא, הם יודעים שכדי שנגיע אליהם נצטרך לעבור דרך האזרחים הם יודעים שנשתדל לפגוע כמה שפחות באזרחים וככה הם יצליחו לדפוק אותנו, הם כבר מכירים את הטימטום שלנו מצויין. הפלשתינים הם לא מסכנים ולא המסכנים, מי שדופק אותם זה הממשל שלהם, הוא ולא אחר, הוא שמבזבז כסף על שחיתות ונשק ולא שום דבר אחר, ל"כיבוש" ושום בכיינות אחרת, הסיבה שלחחים בעזה קוראים לה קסאם, אם זה היה נפסק מצבם, אולי היה טוב יותר, גם זה לא בטוח כי גם ככה הממשל שלהם היה לוקח מהם כל שקל כדי להתחמש ולנסות לפגוע בנו. שוב פעם, חובה לצאת מרוב השטחים, לפנות חלק מההתנחלויות, לסיים את החומה, לבצר אותה, נכון שהם התבכיינו על "גטו" נו אז? מה חדש?, בכיין נשאר בכיין!, נעשה את מה שטוב לנו, הם יכולים להרקב או לבנות את עצמם, זה בכלל לא צריך לעניין אותנו או להיות אכפת לנו, אנחנו צריכים לדאוג לנו, רק לנו!

נכון ואפילו טוב יהיה אם יגביהו

את החומות בעוד 10 מטרים שגם הסרחון מהביוב בטול כרם לא יעבור.

revengen

New member
זה כיף?

להיות מלא בשנאה ובשמחה לסבל של עם אחר? רק אנשים כמוך יכולים לכלוא אותם ללא יציאה וכשיש בעיות של ביוב להגיד להגביה את החומה בגלל הריח..פשוט מדהים!!!! תופעת טבע!!!

לא אמרתי לכלוא, רק לבנות

גדר בטחון. איך אתם אומרים!!1 "הם שם ואנחנו פה!" וזה לא רק אני ... אלא רבים כמוני..

revengen

New member
אה..עכשיו הכל ברור ..תודה רבה..

נו באמת, אתה בכוונה טיפש!? "אל תרצחו אותם!! רק תזרקו על העיר שלהם פצצות" .

מסלינה

New member
יש להם יציאה

מעזה למצרים ומשם לכל העולם, מהגדה לירדן ומשמה לכל העולם. זה הרבה הרבה הרבה יותר ממה שיש לנו. היציאה היחידה שלנו היא לים ומשם למדינות המועטות שבקשרים איתנו, שאינם כוללים את רוב ארצות ערב ורוב ארצות אפריקה. כך שמצבם טוב משלנו. המקום היחידי שאסור להם להכנס זה מדינת ישראל. האם זה כל כך גרוע? מיליוני ערבים בעולם אינם יכולים להכנס לישראל ואף אחד לא חושב שהם מסכנים.

בוא נכתוב עובדות יותר נכונות

לפני 40 שנה לא הייתה בידנו בררה, כתוצאה ממלחמה שנכפתה עלינו וארצות ערב הפסידו בה!!!... כבשנו/שחררנו את השטחים .. (בכל זאת צריך להגיד את העובדות כפי שאין ולא לעוות אותן)... עשינו הסכם שלום עם מצרים והחזרנו את סיני,עשינו הסכם שלום עם ירדן והיא ויתרה על יהודה ושומרון!! לפני 40 שנה לא היה ממש קיים הפלסיטני...אף אחד לא ידע מה זה בכלל.. וזאת רק המצאה של ה20 שנה האחרונות... והפלסיטינים יודעים שאם הם היו רוצים הם היו מקבלים מדינה כבר לפני שנים!! ויתרנו להם רבות, התפשרנו איתם רבות, כמה פעמים לא ניסינו? אוסלו אלף אוסלו בית אוסלו זין, הסכמי קהיר הסכמי וושינגטון קימפ דיויד, תוכנית ההתנתקות, מפת הדרכים... מי לא ניסה? רבין,פרס,נתניהו,ברק,שרון,אולמרט.... והם לא עשו הכלום! ארגוני הטרור פורקו? יש הכרה במדינת ישראל? יש הפסקת החינוך לשנאה וטרור בבתי החינוך הפלסיטנים? יש איזשהי התקדמות?!?!!!!!!!!!! לא ידעתי שבשביל להשיג מדינה צריך ללכת להתפוצץ בארוחת ליל הסדר במלון פארק בנתניה!!! אינני מבין את ההגנה העיוורת שלכם עליהם... כאילו הם ממש ילדים תמימים שלא עשו כלום.. זאת לא חומה, זאת גדר ביטחון שמצילה חיים!!!! אני לא צריך שיאהבו איתנו, אני גם לא חייב לאהוב אותם, אבל יש כללים מסוימים, ואותי חינכו שלא הולכים להתפוצץ בשוק הכרמל. לא אמרתי שהם צריכים לחנך את הילדים שלהם בעדנו, אמרתי שהם חייבים להפסיק לחנך ילדים שהדרך לאלימות היא הדרך להשגת תצאות, ולשנוא יהודים וישראלים זה משהו טוב. אני לא זוכר שבשנים לפני 48 בשביל שנאחנו נקים מדינה, אני לא זוכר שבבתי הספר של הישוב היהודי חינכו לשנוא ערבים או חינכו להתפוצץ בשוק של שכם... לא זכור לי כזה כזה... ואני לא כבשתי כלום אני שחררתי שטחים כבושים... אם מפחינת רצועת עזה היא לא נחשבת שטח כבוש, אנחנו הצענו אוהת למצרים וסאדאת לא רצה, (זה יותר נחשב שטח הפקר) יהודה ושומרון אותו דבר, הירדן בהסכם השלום ויתרה על השטחים ולכן גם שטחים אלו על פי ההגדרה לא נחשבים שטחים כבושים.. לפני 40 שנה אם אני לא טועה אפילו הערבים חיבקו ושמחו על הישראלים שבאו ושחררו אותם מהמשטים הדקטטורים הרעים וכו.. יש לי זכות ועוד איך, אני בעל הבית כאן במדינה שלי, אם הם רוצים מדינה שיעמדו בתנאים הבסיסים שאני מציב בפניהם ואמריקה מציב בינהם וכל העולם המערבי מציב בפניהם. הם לא יקבלו מדינה כל עוד הם לא יעמדו בדברים בסיסים אלו.(מזל שיש מעטים שחושבים קיצוני כמוך). יצאנו מעזה, (כולל כל ההתנחלוות) (שזה סוטר את התאוריה שלך לגבי השנאה שהכיבוש וההתנחלויות עוושת כוכו), ובמקום להגיד תודה, קיבלנו את ממשלת החאמס... אני ציפתי שאם אני מפנה 8000 ישראלים מעזה אז לפחות שמשם לא יעופו טילים לישראל...אבל הפלסיטנים כרגל כפויי טובה... הולכים איתם כברת דרך ארוכה ולאחר מכן הם יורקים בפרצוף.. ואגב בקשר לאהבה, העולם הערבי גם לפני 67 לא אהב אותנו..

revengen

New member
תגובה לשניכם ..

יובל , לא זכור לי שאי פעם יצאנו מהשטחים (מכל השטחים) חילקנו את ירושלים והגענו להסכם שהתפוצץ בגללל זכות השיבה. לא אוסלו ואל קמפ דיוויד הציעו יציאה מלאה מכל השטחים , לכבוש עם שלם ואז להתעצבן שהוא לא מוכן שנישאר ב10-40% מהשטח שלו זה צבוע ביותר.. ללאחר שקמפ דיוויד נכשל , ברק כידוע הלך ועשה עוד שיחות שם הציע דברים אחרים לגמרי והוא היה מוכן לצאת מהרבה יותר שטחים (כמעט כולם) אך ברק החליט לזנוח את השיחות האלה, אז לבוא ולחזות מראש שכל הסכם יתפוצץ הוא דבר לא נכון. לנו יש רצונות ולהם יש רצונות ואני בטוח שבישיבה ובדיבור ניתן להגיע למוסכמות מוסימות שלא יכללו או יכללו חלקית או יכללו פיצוי של זכות השיבה. כן אנחנו רוצים דברים והם רוצים דברים אבל כל צד רוצה דבירם והסכם הוא מה שמחבר אותם ומגיע לפשרות ביניהם, אז לפי מה קבעתם שהם לא מוכנים? הם הרי אומרים בגלוי! יחד עם כל העולם שהם רוצים את קקווי 67' לא 48...67'.. כמובן שאני לא מתכחש שיש קבוצות קיצוניות שאומרות מה שציינתם פה.. אך בישאל לא חסרות קבוצות קיצוניות שאומרות בדיוק את אותו דבר.. תוכנית ההנתקות , הייתה תוכנית חד צדדית ללא שום הסכם, אתה רוצה הלגיע לאן שהוא ? תגיע בהסכם לא בחד צדדיות! שלא לדבר שאנחנו אלחר שיצאנו כלאנו אותם שם .. אז יציאה זה לא המונח הכי מדויק של התוכנית הזאת.. ב1948 הייתה מלחמה, ויכול להיות שיש קבוצות (מיעוט מאוד קטן) שרוצה את קווי 48'...ובישראל עצמה לא חסרים פנאטים שרוצים את גבולות ממלכת דוד?! "תראה, נסינו לפתור את בעיית הכיבוש שהיא אכן בעיה על ידי מו"מ, זה נכשל, זה מת, לא קיבלנו מעולם שום תמורה מהפלשתינים" -אותה צביעות! אני אזכיר לך שוב ושוב ושוב שוב ושוב לא משנה כמה פעמים תקרא לי בכיין ! א-נ-ח-נ-ו כבשנו את העם הישב בשטחים, אם הוא מצרי ירדני סורי או איסלאנדי! אנחנו שלטנו ושולטים עליו אנחנו לא מתנהלים כמו שהחוק אומר לנו להתנהל, אנחנו לא מספחים אותם כמו שהאמנות הבינלאומיות אומרות, אנחהו כובשים אותם! וזכותם המלאה לא לרצות הסכם שהוא "חצי יציאה" ! אתם חושבים שאתם עושים להם טובה שאת יוצאים משם? הם לא חייבים לכם כלום , במיוחד לא להסכים לחצי יציאה שחצי מהשטחים שלהם נשארים בידיים שלנו! אז מה פתאום את קופצים? הם לא חייבים לנו כלום!! כן, בהסכם יש לדרוש את הדרישות שאנחנו דורשים כמו הפסקת האלימות ופירוק ארגוני הטרור אבל אנחנו לא יכולים לבוא ולצאת מאיפה שבא לנו..אין להם סיבה להסכים לזה ולכן הם גם לא הסכימו.. "חיסולים הם הגנה עצמית והיא נעשתה נגד מחבלים, זה שהמחבלים בחרו ביודעין להיות בין אזרחים ואזרחים נפגעו זו פשוט תוצאה מצערת שאין לנו כל שליטה או אחריות אליה" ממש נורא ואיום, כל כך מצער, זה כמובן לא אשמתנו! זה אשמת המחבלים שהם גרים במקום הכי צפוף בעולם! עזה הוא המקום הכי צפוף בעולם כי אנחנו עשינו אותו המקום הכי צפוף בעולם, ואז אנחנו באים, רוצחים 15 ילדים ב"טיל משוכלל" ואומרים "אוי, טוב נו זה אשמתם הם גרים שם". סיכולים ממקודים לא עוזרים, אתה יכול להגיד שהם צודקים אתה יכול הלגיד הרבה דברים, אבל הם לא עוזרים! הם מלבים את השנאה בדיוק כמו שפיגועים מלבים את השנאה, ובדיוק כמו שפיגועים לא עוזרים להם ככה סיכולים לא עוזרים לנו.. אני לא מגן עליהם בצורה עיוורת, אני לא חושב שהם טלית שכולה תכלת אני לא חושב שהם צדיקים ואני לא מצדיק פיגועים, אבל לא ניתן לבוא, לכבוש עם, להפציץ אותו , לבנות לו התנחלויות באמצע השטחים ואז לבוא והלגיד לו "טוב אנחנו מוכנים לצאת אבל רק מחצי מהשטח" ולצפות שהוא יסכים לכך, מה הוא נראה לך עם של עבדים?! אין ספק שהממשלה שלהם דפקה אותם, זאת הסיבה אגב שהם בחרו בחמאס, כי הפתח היה מושחט מהיסוד ...וכאשר הם בחרו בחמאס בגלל סיבות של שחיטות במפלגות אחרות ישר קפצתם וצרחתם הם רוצים להרוג אותנו, כן-חלקם רוצים בדיוק כמו שאנחנו רוצים, הם שונאים אותנו בדיוק כמו שאנחנו שונאים אותם... אנחנו מנענו מהם להקים מדינה וכמו כן להקים צבא, אין להם מטוסים ואין להם טנקים , אין להם נגמשים ואין להם צוללות יש להם חגורות נפץ, זאת צורת ההילחמות שלהם, בחיים אני לא אצדיק אותה אבל אני בניגוד אליכם גם לא מצדיק רצח של חפים מפשע אצל הפלסטינים.. "זאת לא חומה, זאת גדר ביטחון שמצילה חיים!!!! " אני שמח שהאכילו אותך בכל השטויות שהאכילו את כולם.. חומת ההפרדה (זאת חומה, אתה יכול לקרוא לה גם קיר התפוחים אבל זה לא יהיה נכון) היא חומה שגונבת להם לאור יום וללא שום בושה את כל השטחים שלהם היא חוצה להם את הכפרים לשניים והורסת לאנשי חיים שלמים , יובל אולי לךך זה לא אכפת כי אתה אדם אנוכי שאכפת לו רק מעצמו אבל אני לא כזה, כן אני יהודי וכן אני ישראלי וכן אני אתגייס לצה"ל ולא לאף צבא אחר , אבל לי אכפת מעמים אחרים ולי אכפת שאנשים סובלים ואני אדם מוסרי..אם אתה לא רוצה להסתכל על זה ולא אכפת לך מזה אז לפחות תסתכל על האינטרסים של ישראל.. גניבת שטחים וכרמים וחציית כפרים רק גורמת לשנאה שלהם ושל כל העולם כלפינו אז מה הטעם!? "יש לי זכות ועוד איך, אני בעל הבית כאן במדינה שלי, אם הם רוצים מדינה שיעמדו בתנאים הבסיסים שאני מציב בפניהם ואמריקה מציב בינהם וכל העולם המערבי מציב בפניהם." אתה לא בעל הבית, אתה בעל הבית שלך השטח שלך!! לא של השטח שלהם!! הם רוצים מדינה וזאת זכותם ואין לך זכות להכתיב להם כלום, כן..אסור לצאת מהשטחים ללא הסכם שמצידם הם מפסיקים את הטרור, אבל אתה לא יכול לבוא ולהגיד להם שיסתפקו כחצי מהשטחים שלהם! כי אתה לא היית מסתפק.. העולם הערבי לא אהב אותנו לפני, יש לו סיבות מוצדקות ולא מוצדקות , אבל לכבוש את העם הפלסטיני ולהפציץ אותו לא תורם לאהבה כל כך..

שוב אתה לא מדייק בעובדות

וממשיך באותם קלישאות שמאלניות צפויות... "לא זכור לי שאי פעם יצאנו מהשטחים (מכל השטחים) חילקנו את ירושלים והגענו להסכם שהתפוצץ בגללל זכות השיבה" - בקמפ דיוויד וטבא ישראל בראשות ברק הציעה יציאה מ97% מהשטחים + מתן איזושהי ריבונות במזרח י-ם - הפלשתינים דחו זאת עקב ההתעקשות שלהם על הצפת ישראל במיליוני פלשתינים ויצאו לאינטפאדה מתוככנת היטב והשתמשו בעליית שרון להר הבית כתירוץ. מעבר לכך, ללא שום תמורה, במהלך הסכם אוסלו היו פעימות, יצאנו משטחים מסויימים ויצאנו מכל הערים עליהם נכנסנו שוב מסיבות ביטחוניות רק לאחר פרוץ האינטיפאדה באוק' 2000. ברק לא זנח כלום - ערפאת פשוט סירב, זה הכל. מעבר לכך, קווי 67' + זכות השיבה = חיסול ישראל, זו לא דיעה של ה"קיצונים" - זה המיינסטרים של המינסטרים הפלשתיני, כל ההנהגה והאליטות הפלשתיניות רוצות בכך, זה נחשב דבר מאד בסיסי ואלמנטרי אצלם, החמאס לא קיצוני - החמאס זה מיינסטרים. בישראל מי שרוצה את ממלכת דוד לא מגרד את אחוז החסימה, אצל הפלשתינים מי שרוצה בהשמדת ישראל מהווה את רוב רובו של העם הפלשתיני. אני לא מכחיש את העובדה שב67', עקב מלחמת ששת הימים ותוצאותיה כבשנו את העם הפלשתיני היושב ביהודה שומרון בעזה, מעולם לא טענתי של כבשנו. על איזה חוק ואמנות אתה מדבר?, מה הקשר בינם ולמציאות שלנו כאן?, זה שנתקענו עם הפלשתינים זה לא אומר שאנחנו צריכים להתאבד על ידי סיפוח הפלשתינים? זכות הפלשתינים למדינה פלשתינית, זכותם שנסיים את הכיבוש על העם הפלשתיני, לכל זה אין קשר לשטח כזה או אחר, כיבוש שטח הוא דבר טכני, רוב מדינות העולם בשלב כזה או אחר כבשו שטח כזה או אחר והיום הם חיות בו, כיבוש של שליטה בעם אחר, זה משהו אחר, ברור לי שצריך לסיים את אותו כיבוש, מסוג זה כמה שיותר מהר, אין שום סיבה שנפרק את כל ההתנחלויות שהוקמו על שטחים רקים, האדמות הללו היו ריקות, בניגוד ללא מעט ישובים "כן לגיטימים" שיושבים על חורבות כפרים פלשתינים מ48'. הפלשתינים לא חייבים לי כלום ואני לא חייב לפלשתינים כלום, אני מחוייב לעשות את מה שבטובתי וכנ"ל הפלשתיני, רק שהפלשתינים מעולם לא לקחו אחריות על עצמם, הם תמיד העדיפו להתקרבן ולהתבכיין, זו הסיבה מדוע מצבם כה גרוע... לגבי החיסולים: אנחנו לא יצרנו את עזה ולא יצרנו את הצפיפות שם, הפליטים הם אלה שבחרו להתמקם שם ולהוליד 10 ילדים כל אחד, זה עיניין פרטי שלהם, אך ורק שלהם. דבר שני זה בכלל לא צריך לעניין אותנו שעזה היא המקום הכי צפוץ בעולם ואין למחבל ברירה אלא להיות איפה שהוא נמצא, מחבל הוא מחבל הוא מחבל וככזה הוא מהווה איום וככזה דינו מוות, אם הוא נמצא גם אם לא מבחירה באיזורים צפופים זה לא אומר שאנחנו צריכים לחוס על חייו, הוא מחבל, הוא איום ולכן מתוך אחריות לעצמינו אנחנו חייבים לדאוג שלא יוכל לפעול, מאחר ולא נקריב את חיילינו כדי לעצור חלאה זו, אנחנו עוצרים אותו מהאוויר, אם יוצא שהוא ליד אזרחים הם יפגעו, אם לא אז לא. סיכולים אם הם רציפים ולאורך זמן הם סופר יעילים, הבעיה היא שאנחנו מתמידים מקסימום לחודש ואז מפסיקים, תאמין לי שנה רצופה ותרגיש בהבדל, אירגון במחתרת זה אירגון לא מתפקד, הם לא "מלבים" שנאה, וגם אם היו זה לא צריך לעניין אותנו, סיכון צריך לקטוע, במקום! לגבי שחיתות: החמאס מושחט לא פחות מהפתח, גם ממנו העם הפלשתיני לא רואה שקל, הכל הולך לבכירים ולקניית נשק ובניית בונקרים וזה קורה עכשיו בעזה וזה גם עולה לא מעט. זה בכלל לא רלוונטי העובדה של פלשתינים אין נשקים ואין צבא, אנחנו אחראים לעצמינו ומי שבוחר או נאלץ לפעול נגדינו בטרור אנחנו מחוייבים לפגוע בו ולמנוע ממנו לפגע. אין לי בעיה עם החומה, אין לי בעיה גם אם היא לוקחת להם שטחים, יש בעיה אם היא לוקחת להם שטחים לשם הרחבת התנחלויות מאחר והחומה היא ביטחונית, לשם כך הוקמה וככזאת היא חייבת לשמש. הפלשתינים לא שונאים אותנו בגלל הכיבוש או החומה או האפליה או מה שתרצה, הם שונאים אותנו כי הם מתנגדים לכך שתהיה כאן, על האדמות שלהם מבחינתם, מדינה יהודית, כאן הכל מתחיל כאן הכל גם נגמר. להיות אנוכי זה להיות אחראי לגורלך שלך, אין שום בושה בכך, אין מי שידאג לנו מלבד עצמינו, הפלשתינים לא דואגים לנו כמו שאתה דואג להם, אותי הם פשוט לא מעניינים, אני בעד להיפטר מרוב השטחים, אין לי בעיה עם פינוי התנחלויות ואני בעד מדינה פלשתינית משיקולים אנטירסנטים נטו, לא מעניין אותי מה הם יעשו ואיך, מצידי שישגשגו או לחילופין שיהרגו אחד את השני, I COULD'NT CARE LESS.

בוגי666

New member
וואלה וגם אני כזאת..

הייתי הולכת להפגנות נגד ההתנתקות.. כל מיני כאלה..

revengen

New member
אלה לא קלישאות

ברשותך , כדי לסדר את העניינים אני אענה כל טענה שלך בנפרד. 1."בקמפ דיוויד וטבא ישראל בראשות ברק הציעה יציאה מ97% מהשטחים + מתן איזושהי ריבונות במזרח י-ם - הפלשתינים דחו זאת". את הסכם קמפ דייויד דחו הפלסטינים , אבל אם אתה צריך תזכורת מסוימת, הסכם דיוויד היה הסכם גרוע ונלוז הוא הציע לפלסטינים רק 70% (בערך פחות או יותר) מיהודה ושומרון , אף מנהיג פלסטיני לא היה מקבל זאת.. בוועידת טבא לעומת זאת הוצע לפלסטינים המון , אך בגלל הבחירות ברק זנח את הוועדיה ואת השיחות ולכן דבר זה לא יצא לפועל..לא עראפת דחה! ברק הפסיק את השיחות בגלל הבחירות.. 2.כן אני לא מתכחש לזה שחלקם רוצים בזכות השיבה, אבל זה לא העניין רצון לחוד ופעולות לחוד! מנהיגים כמו אבו מאזן מסוגלים לוורת על זכות הישבה או להגיע לפשרה בנושא מבלי להתחיל אינתיפאדה בגלל זה וזה מה שאתה צריך להבין, ברור שהם רוצים, גם אנחנו רוצים הרבה דברים-בשבילי זה יש מו"מ כדי שנוכל הלגיע להבנות ולפשרות. 3. בישראל יש מספיק אנשים שכאשר יגיע הזמן הם יתמכו בטרנספר או בהשמדת העם, לא חסר ולא יחסר לא כחסר כאלה שמאמינים שרק מסיבות דתיות צריך להיות פה לא חסר ולא יחסר. הם מצביעים למפלגות כמו האיחוד הלאומי ולא למרזל רק כי לאיחוד הלאומי יש סיכוי בניגוד למרזל זה הכל...יש פלסטינים שרוצים שבהשמדנתו..מסיבות דתיות וחלק גדול מסיבות נקמתיות על כך ש40 שנה הם נמצאים תחת הכיבוש הנורא הזה.. רק חשוב לי להזכיר שוב שהבחירה בחמאס לא הייתה רק בגלל ישראל כמו שלא כולם מצביעים רקצ לפי הפלסטינים אלא לפי העניינים הפנימיים וככה היה אצל החמאס, הפתח בזמנו הייתה מפלגה מושחטת שלא הביאה כלום והחמאס נראתה כאלתרנטיבה הטובה ביותר.. 4.ישנם אמנות בינלאומיות שמכתיבות חוקים לעמים כובשים,כמו אמנת ג'נבה שמדברת על איך להתייחס לשבויים ככה יש אמנות על מדינות כובשות, אמנות אלה מחייבות מדינות כובשות לנהוג בצורה מסוימת-ישראל אינה עושה זאת, ישראל עוברת על החוק בצורה הכי ברורה ומגעילה שיש..אם ישראל לא מעוניינת לספח את הפלסטינים ישראל מזומנת לצאת מהשטחים האלה כבר!!! 5. כיבוש הוא דבר נורא, הוא דבר מזעזע, הוא דבר מחריד, איני תומך ולא אתמוך במדינות שכבשו שטחים , אבל אנחנו עושים יותר מזה אנחנו כמו שארמנו כובשים עם ומדכים אותם ללא הפסקה. אנחנו בנינו להם התנחלויות על שטח ששיך להם!! אין לך על מה להתווכח! השטח שייך להם , גזילת הכרמים השדות והשטחים זה לא דבר חוקי! זה לא דבר מוסרי! זה לוקח לנו כסף, זה לוקח לנו כוח צבאי , זה לוקח לנו חיים של חיילים!! נורא נחמד מצידך לבוא ולאמר "אני לא מוכן שנאבד חיים של חייל בעזה ולכן צריך להפציץ" ואז בדרך הכי צבועה שקיימת לבוא ולהגיד שצריך לשמור על ההתנחלויות בכוח צבאי...למה אז מותר לחיילים למות?! שלא לדבר על כמות השנאה והבעיות שהמתנחלים האלה גורמים לנו, המתנחלים הם סרטן שמתפשט וצריך לעקור אותו בדיוק כמו שעוקרים את הסרטן...אין לנו זכות להתיישב שם , זאת לא אדמה שלנו ולא תיהיה שלנו וזה הסוף. 6."שהפלשתינים מעולם לא לקחו אחריות על עצמם, הם תמיד העדיפו להתקרבן ולהתבכיין, זו הסיבה מדוע מצבם כה גרוע.." ושוב אותה צביעות מפגרת (תסלח לי) אתה כובש עם שלם כבר 40 שנה, כולא אותו, מדכא אותו, הורג אותו ומפציץ אותו ואז אתה טוען שהוא מתבכיין... אתה צבוע ...אין לי יותר מה להגיד על זה, אתה אדם לא מוסרי לא צודק וצבוע.. 7.אנחנו כן תרמנו את חלקנו בלהפוך את עזה למקום הכי צפוף בעולם, הרי אנחנו כלאנו אותם ללא שום פרנסה והשכלה ואפשרויות לשנות את החיים שלהם.. ואז אתה בא ומפציץ מחבל ויחד איתו הורג עשרות ילדים ומאשים אותם שהם מולידים ילדים...עד לאן האטימות מגיעה? עד לאן הצביעות מגיעה? מה קורה פה בכלל?? אתה בכלל מבין את האבסורד שלך? אני לא מתכוון לשכנע אותך שיהיה אכפת לך מאנשים אחרים, אבל קצת חמלה לא תזיק...תספיק להיות אנוכי, תפסיק להסכל על עצמך! עוד אנשים סובלים בעולם הזה והאטימות והאדישות שלך להכל פשוט מגעילה... 8."החמאס מושחט לא פחות מהפתח," אולי זה נכון אבל הפלסטינים הרי לא ידעו את זה לפני הבחירות נכון?! 9."זה בכלל לא רלוונטי העובדה של פלשתינים אין נשקים ואין צבא, אנחנו אחראים לעצמינו ומי שבוחר או נאלץ לפעול נגדינו בטרור אנחנו מחוייבים לפגוע בו ולמנוע ממנו לפגע" , אתה צודק לגמרי, רק שיש עוד דרכים למנוע מלחמות וזה לא ע"י מלחמה. מלחמות והרג אפשר למנוע ע"י דיבור וע"י וויתורים והסכמים ולא רק ע"י הפצצות ולכן הגישה שלך מוטעה מהיסוד.. 10."אין לי בעיה עם החומה, אין לי בעיה גם אם היא לוקחת להם שטחים, יש בעיה אם היא לוקחת להם שטחים לשם הרחבת התנחלויות מאחר והחומה היא ביטחונית, לשם כך הוקמה וככזאת היא חייבת לשמש". לא יודע איך להתחיל לענות לך על זה...אולי אני אתחיל בכך שרעין החומה נוכד להגן עלינו ולא לגנוב לאור יום ולשדוד פלסטינים זקנים ...היא לא נועדה לחצות כפרים, היא לא נועדה להרוס חיים, היא לא נועדה לשמש כמתקן גזעני ומחריד, היא לא נועדה לכלוא אותם בגטו, היא לא נועדה לרמות אותם לשקר אותם ולשדוד אותם. החומה ביטחונית , זאת סיבה לגנוב להם שטחים?!?! להרחיב התנחלויות?! באיזה זכות אתה אומר את זה?! מאיפה החוצפה?! איפה הבושה?! 11."להיות אנוכי זה להיות אחראי לגורלך שלך, אין שום בושה בכך" אני אחראי לגורל שלי גם, אני לא אנוכי, אני חושב ומסתכל על העמים והבעיות בעולם, אכפת לי מהסבל של הפלסטינים כי הם בני אדם כמוני וכמוך, אני יכלתי להיות הם והם יכלו להיות אני ולכן אכפת לי. אכפת לי מהאנשים בצ'רנוביל שחייהם נהרסו בגלל כורים גרעינים נוראיים שהעולם בנה, אכפת לי מתושבי אפריקה שאין להם מה לאכול, אכפת לי מרצח העם בדרפור, אכפת לי מהגזענות בעולם, אכפת לי מאנטישמיות ואכפת לי מכל שנאת זרים שהיא, אכפת לי שאנחנ גזענים כלפי הפלסטינים ואכפת לי כאשר משפחה פלסטינית נאלצת לגור במערה כי הרסו לה את הבית "בטעות" ואז כאשר הם חיים במערה המתנחלים באים ומגרשים אותם משם, אכפת לי מההתחממות הגלובלית, אכפת לי מרצח כלבי הים בקנדה, אכפת לי מצייד בעלי החיים, אכפת לי מנשק גרעיני, אכפת לי מהסבל של העם העיראקי ואיכפת לי מהסבל של העם האמריקאי...אני לא יחיד בעולם, יש עוד אנשים בעולם ומספיק להיות אטום לבעיות העולם ולהתרכז רק בעצמך, הגיע הזמן שתפכח את העיינים שלך כבר- זה העולם שלך!!!

הסכם קמפ דיוויוד היה

- ההסכם שבו הלכנו מבחינתינו עד הסוף, הצענו סך הכל 97% מיהודה שומרון ועזה + ריבונות מסויימת במזרח י-ם, לא 70% ולא בטיח, הסיבה היחידה שהסכם הזה נכשל, גם בקמפ דיוויד וגם בטבא היא סירוב הפלשתינים, אך ורק בגלל ש"זכות" השיבה לא היתה כלולה, שם, אין קשר לבחירות, זה קרה מספר חודשים לפני הבחירות והאינטיפאדה. - לא חלקם, רוב רובם של הפלשתינים רוצים בזכות השיבה, לא רק רוצים, זה דבר שהם לא יוותרו עליו בשום הסכם, זה דבר מאד בסיסי אצל הפלשתיני, "צדק" ו"כבוד", אילו הדברים הכי חשובים לו, במיוחד שמאחורי זה עומדים היום 4 מיליון פליטים והצאצאים שלהם. מה שאתה לא מבין שאין מקום לפשרה, זהו עקרון, קו אדום, אף פליט לא יתאזרח כאן, הרי למה בכלל באינטרס שלנו שתהיה מדינה פלשתינית? למען הצדק? עם צדק אפשר לנגב את הת.. אתה יודע מה!, כדי להיפטר מבעיית הפליטים בין היתר, לפלשתינים יהיה בית לאומי, לפליטים יהיה בית לאומי, זה לא כאן, זה בפלשתין, כאן זה ישראל. - מאיפה הנתונים על "מספיק אנשים שתומכים בטרנספר"?, את המפלגות ההזויות מהצד הזה של המפה כבר הוצאנו מחוץ לחוק (כ"ך), שאר המפלגות קטנות מידי, אין "בבוא הזמן", למה את מתכוון כאשר תהיה מלחמה טוטאלית? זהו מצב היפוטתי, אז באמת אולי יהיה סוג כזה או אחר של טרנספר, למלחמות טוטאליות חוקים משלהם והם לא דומים למציאות לא מלחמתית. נכון להיום, וזה כל מה שמשנה, מפלגות הטרנספר וא"י השלמה קטנות שוליות וחלשות, בצד השני ההיפך הגמור, המפלגות בסגנון ההוא הן במיינסטרים. - גם לך הצליחו למכור את הקישקוש הזה שהחמאס נבחר בגלל השחיתות של הפת"ח?, זה בולשיט טוטאלי, חמאס תמיד היה מושחת כמו הפת"ח, הפלשתינים פשוט לא ראו תוצאות מהפת"ח, אז הם הצביעו לחמאס כדי להשיג תוצאות, לא שחיתות ולא בטיח, החמאס לא עבד על הפלשתינים,הם ידעו היטב למי הם מצביים ומדוע, הם ידעו שהם מצביעים להתעצמות צבאית, החמאס לא נולד אתמול, גם הפלשתינים לא. - יש אמנות בינלאומית - הן אנכרוניסטיות ולא רלוונטיות, יש חוק בינלאומי - הוא אנכרוניסטי ולא רלוונטי, מעבר לכך אנחנו אולי לא לא מקפידים עליו, זה מאחר והצד השני בכלל לא שם עליו, יותר מכך, הוא ממוחה לניצול פרצות, היכן שישראל תגביל את עצמה, את זה הוא ינצל, אירגוני הטרור הפלשתינים כל לא טיפשים. ישראל מעוניינת לצאת מהשטחים, בשביל זה היה את הסכם אוסלו, בשביל זה יש מפת הדרכים, אך נכון להיות אין פרטנר, אין מו"מ, אין אפילו תנאים בסיסיים להתחלה של תהליך כזה, לכן אנחנו שם, לכן עדיין יש כיבוש, כל הרעיון של המו"מ, משא ומתן שמקבלים תמורה ליציאה מהשטחים, לא קיבלנו דבר מהפלשתינים, לכן כל העיניין נתקע, היכן שכן יצאנו זה גם לא הביא למציאות הרצויה - חוץ מהעובדה שהחיובית למדי שהם התחילו לאכול אחד את השני. - "כיבוש הוא דבר נורא, מזעזע...", ובכן, לא תמיד, גכיבוש גרמניה על ידי כוחות הברית היה חיובי, כיבוש יפן היה חיובי, אתה מדבר לי על כיבוש כדבר נורא? אז מה אתה עושה כאן?, רוב ישראל של 48' היא מדינה כבושה, עצם הענקת אזרחות שהיא זרה לערבים לא משנה את העובדה שבמלחמת העצמאות כבשנו שטחים וזה לגטימי, זה חיובי, זה טוב לנו וכן זה רע מבחינת הפלשתינים, צביעות מצידך להזדעזע מכיבוש השטחים ולא לקבל את כיבוש שארץ ב48'. כיבוש זה שליטה על עם אחר, אדמות? רוה יהודה ושומרון, בניגוד לשטחים שנכבשו ב48' היו רקים לחלוטין, מלא ישובים "חוקיים" ישראלים יושבים על כפרים ערביים נטושים, מה אתה אומר על זה?, מה גורם לך לקבוע שהשטח שלהם?, השטח נכבש מירדן, לא פלשתינים, פלשתינים לא גרים רק בגדה, הם גרים גם בירדן וישראל, אז מה ההבדל? שלא תבין אותי לא נכון, אני בעד יציאה חד צדדית מרוב השטחים, וזה רק כי אני רוצה להיפרד, להתרחק ולהיפטר מהשטחים האלה, לא רוצה להיות בתוך הפלשתינים, לא רוצה את קרבתם, אני לא שונא אותם ולא אוהב אותם, הם פשוט לא מעניינים אותי. - הפלשתינים כבר מזמן יכלו להיות עם מדינה, הם מעולם לא לקחו אחריות על עצמם, זה לא נתחיל ב67', זה קרה כבר ב47' כאשר סירבו להצעת האו"ם. שום קשר לכיבוש, הם הביאו על עצמם את הסגרים והמחסומים, הם מביאים על עצמם את החיסולים, אנחנו פשוט מגינים על עצמינו ובצדק, כל מה שצריך לעניין אותנו זה הביטחון שלנו, לא ההשלכות של הפעולות שאנחנו חייבים לנקוט נגדם. - אין על מה לדבר עם טרור!, על מה לעזעזל אתה מדבר כשאתה אומר הסכמים וויתורים?, עוד לא קלטת שאצל הפלשתינים זה הכל או כלום?, טרור קוטעים, טרור משמידים, לא וויתורים, לא התרפסות, לא הסכמים חסרי עקרך שאין שום סיכוי בכלל שיקומו. - החומה אכן נועדה להיות ביטחונית והתוואי שלה חייב קודם כל לענות על תנאים ביטחוניים, אך חובה לזכור שיש טופוגרפיה מסויימת לשטח, יש ישובי קו תפר, לכן אם צריך לחרוג מהקו הירוק הדימיוני אז חורגים, אם לא אז לא, השאלה היא לא החריגה, השאלה היא מה הסיבה לחריגה, אם היא ביטחונית אז זה סביר אם היא מדינית אז לא, מאחר והחומה נועדה להיות ביטחונית - כן כן כן...כולנו בני אדם, אני אכפתי אתה אכפתי כולם אכפתים... תראה, יש הבדל בין להיות אכפתי דבר שלא דורש ממך שום אחריות לתוצאה לבין לקבל הלטות במשמיות עליך באופן אישי, הסיכסוך ביננולבין הפלשתינים הוא דבר שמשפיע על כלונו כאן ועכשיו, לכן הברירה הנכונה היחידה שלנו היא הבחירה באנוכיות, באינטרסנטיות, במה שטוב לנו קודם כל, במקרה שלנו אי אפשר לרצות את כולם, אי היה אז כבר מזמן היה לנו שלום, זה לא הולך לקרות, לכן חד צדדיות היא הפתרון, לקבוע את הגבולות שלנו חד צדדית, להקים ולסיים את הגדר/חומה - זה לא "גטו", זו מדינה לצד מדינה ובין מדינות יש גבולות, ככה זה.

אז מה שאתה כותב פה

זה שאתה מצדיק לגמרי את הצד הפלסטיני, ואתה מזדהה במאה אחוז עם הפלסיטנים, ואתה בעצם נותן ליגיטמציה לטרור. חביבי , יש לי הרגשה שבבחירות הבאות מחנה השמאל הולך להתצמצם עוד יותר, היום אתם עם המפלגות הערבית בערך 30 מנדטים סך הכל, לאחר הבחירות , אולי בערך 25 מנדטים אם בכלל.. אתה לא חושב שזה עלוב?! 25 מנדטים מתוך כנסת של 120 מנדטים? ושלא נדבר על המוניציפליות שבה בכלל המצב מדחי אל דחי... אני פשוט מרחם על השמאל ששנים רבות גם אם הוא לא היה בשלטון עדיין היה לו כוח מכובד של לפחות 40 מנדטים בכנסת.. הימין והמרכז אוכלים אותכם בלי מלח... יש פחות סוציאליזם ויותר קפיטליזם, פחות שמאל ויותר מרכז ומין. אתם פשוט כל פעם מתרסקים יותר ויותר!! ואני לא מדבר לאו דווקא על מרצ עצמה.. יכול להיות שהיא דווקא תגדל בשני מנדטים אולי, אבל בסך הכל מפלגות השמאל שהם העבודה מרצ והמפלגות הערביות יצטמצמו במנדטים.... אתם הולכים ונעשים מעטיי מעט.. וטוב מאוד שאין להם מטוסים וטנקים וכו.. זה מה שאנחנו צרכים בידיוק עכשיו שלטרוסיטים החאמסניקים יהיה טנקים... (ממש רעיון מצוין).... אתם מדבר איתי על חוות חקלאיות שנגזלות ואדמות שנגזלות ואני מדבר איתך על חיי אדם... כל השטח שנמצא בגבולות מדנית ישראל מהנגב דרך הגליל דרך גוש דן יהודה ושמרון (זה הבית שלנו!) והנגב ואילת כולו שייך לי בתור אזרח ישראלי, ורק לי יש ברמת העקרון טאבו עליהם כל עוד לא הכרזתי שאני מוסר לגמרי שטחים אלו ליישות אחרות ומשנה את מפת המדינה, עד הסכמי השלום עם מצרים גם כל סיני הייתה שייכת לי אך ברגע שישראל חתמה הסכם שלום עם מצרים והכריזה שהיא מוותרת סופית על שטחים אלו וכו, אז כבר סיני לא שייך לי בתור אזרח ישראלי. אם הם רוצים מדינה שיקימו כבר מדינה! למה הם שאולים אותנו בכלל?! נו ייאלה שיקימו נאי כבר רוצה את זה ואז ממש תהיה לנו כאן מלחמה אמיתית בין מדינה עצמאית למדינה עצמאית כמו שצריך! ואז נוכל לכסח אותם בלי אף טיפה של סנטימנטים בלי אף טיפה של הומניזים במולא הקיטור! ! הם רוצים מלחמה? אז שהיהיו גברים עד הסוף ונעשה מלחמה מלחמה, רק שאחר כך לא ילכו להתבכיין לכל מיני ארופאים, ואני מקווה שלאחר שהם יקימו מדינה ותהיה מלחמה ביננו לבינם אתה ועוד כמה מחבריך השמולנים לא תבואו ותגינו עלינו אלא תשתתפו איתנו במאמץ המלחמתי.

אוקיי זה לא הולך ככה..

למה אתם הימנים כל הזמן מתכחשים לכיבוש? אתה יודע מה זה כיבוש בכלל? עם כובש מחוייב לספק את כל צרכיו של העם הנכבש. אנחנו מספקים להם צרכים? שירותים כלכלים / רפואיים / כספיים? לא! זאת אומרת שהכיבוש אפילו יותר נורא ממה שהוא צריך להיות. תוסיף לזה כמובן את צווי ההריסה, ההשפלות במחסומים, וקיבלת עם מדוכא. תאמין לי, אני מכירה פלסטינאי... ומה שהצבא עושה לו, גורם לי לשנוא את עצמי כפול. למה? כי אני חלק מעם כובש. ואנחנו עוד בתור העם היהודי אמור להיות אכפת לנו! אנחנו אמורים להיות רגישים לעניינים שכאלו, שנוגעים לסבל ודיכוי. אבל כנראה שכל מה שקרה בשואה , רק הגביר את השנאה שבתוכנו. (שלא תחשבו שאני משמיצה את השואה, המשפחה שלי הייתה שם. רק נקודת מבט) אז זהו. שבת שלום.

ידעתי ששכחתי משהו.

כרגע, אתם גם לא יכולים להתכחש לקיומו של העם הפלסטיני, ולכיבוש. לא יכולים! הוא פה, והוא חי במרחק כמה ק"מ ממך. אתה מוציא ת.ז, והוא בחיים לא ידע כנראה מה זה. ולא ייצא מהשטחים עד סוף ימיו, או במקרה הגרוע עד שצה"ל יירה בו בשוגג. תיהיו אנושיים.

מי זה אתם הימנים?!

אני לא ימני, ואני גם לא ממש מתכחש לכיבוש... אבל אני נגד שימוש במילה כיבוש על מנת לעשות דה לגיטימציה לישראל או להוריד כל אחריות מהפלסיטנים עצמם כמו "הם לא חייבים לך כלום וכו"..... כיבוש זה שהיה פה למשל לפני 47, כיבוש זה כאשר גרמניה פלשה לפולין. מי אמר שאנחנו מחוייבים לספק את כל צרכיהם של העם הנכבש? זה רק על פי דעתך.. וגם כן.. כל כיבוש הוא ככה? אני לא ממש חושב שאני חייב לספק חשמל לעם שמפציץ את שוק הכרמל... אני לא חייבם לספק להם את כל צרכיהם לא מפחינה כלכלית לא מפחינה לאומית לא מפחינה מוסרית וגם לא מפחינה אסטרטגית, הרי אם הם רוצים מדינה הם צריכים לספק לעצמם את כל צרכיהם.... ואין שום "חובה"... תשכחו מזה, יש צורך, יש מציאות, ועל פי זה צריך לעבוד.... מצידי את יכולה לשנוא את עצמך כמה שבה לך... שקודם כל הפלסיטני ישנא את עצמו על כל הפיגועים שהעם שלו מבצע, על כל המערכת המושחתת הפלסיטנית שגונבת לו את הכסף, על בזבוז הכסף על פצצות וחינוך לשנאה מגיל 0 במקום הוצאת הכסף על תשתיות חדשות, על חינוך ערכי אמיתי, וכו...

למעלה