תראו משהו D;

R o c k s e n

New member
תראו משהו D;

דייויד הרננדז הלך אתמול לאודישן למיוזיקל בברודווי והמצלמה של TMZ עקבה אחריו ובסוף הקטע איזה חרדי מבקש להצטלם איתו
חרדי....אמריקן איידול.. חשפן..רוצה להצטלם איתו..? אותי זה הצחיק. ומה דייויד שאל אותו are you משהו
הוא שאל אותו אם הוא יהודי? http://www.tmz.com/tmz_main_video?titleid=1466839243

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo12.gif הוא שאל אותו אם הוא צליין. ואותי מה

שדווקא הצחיק זה שהוא רוצה מיוזיקלז. מה הקשר..
אבל טוב לפחות שייעשה משהו. אני כבר מתגעגעת

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif וואו,

הריאיון הזה הוא בערך מהשבוע שאחרי Imagine. סיימון שינה את דעתו אינספור פעמים מאז.

../images/Emo6.gif למה להתחשב במציאות כשאפשר... לא?

כל אחד בוחר את הראיון שמתאים לו לתכנונים. וגם... סיימון באמת חסר עקביות להפליא בקטע הזה, לדעתי עוד מוקדם מדי בכלל להינעל על פייבוריט לזכייה מבחינתו, אז הוא משנה את זה כדי לשמור על עניין. מי שסגור כפייבוריט מוקדם מדי, יש כלפיו הרבה יותר ביקורת והציפיות גבוהות פי כמה וכמה. ראו מקרה ארצ'ולטה בתכנית האחרונה... התאכזבו ממנו הרבה יותר מאשר, למשל, מצ'קיזי, שאף אחד לא ממש ציפה ממנו לכלום. בגלל זה באיזשהו מקום אני מקווה שדיוויד קוק לא יהיה כל כך כל כך דומיננטי כל תכנית ותכנית, כי זה פשוט ישאיר אותו במצב בלתי אפשרי שאם הוא לא מביא כל שבוע פגז אטומי, הוא לא עומד בציפיות. וואי, אני במוד חפירה היסטרי. אולי זה קשור לזה שעדיין לא השלמתי את השעות שינה מהלילה?

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

בגלל זה לא רציתי שהוא יקבל את הפימפ ספוט כל כך מוקדם... אני חוששת שהמומנטום שלו ילך לאיבוד מתישהו בדרך, כי זה מה שבדרך כלל קורה באיידול.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

למרות שאני חשבתי שהפימפ היה במקום, אני מקווה שבהמשך הוא ישאר איפשהו באמצע ולא בפמפום מאסיבי, שיגיע כמה רחוק שאפשר.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

שישאר במקום טוב באמצע ויפציץ ממש לקראת הטופ 6-5.

mc lyte

New member
../images/Emo207.gifחברים אני צריכה את עזרתכם ../images/Emo24.gif...

כאמור מאריה קארי מתכננת לעשות סיבוב הופעות לאחר יצאת אלבומה החדש E=MC². אז החלטנו לעשות עצומה בניסיון להביא אותה לארץ! אז בבקשה אם אתה יכולים לחתום על עעצומה, גם אם אתם לא מעריצים אותה אני אודה לכם מאוד
http://mariahtoisrael.goop.co.il/Web/SiteHomePage.aspx תודה רבה מראש לכל מי שחותם

למעלה