תראו משהו גדול!! לוקח לזה קצת זמן לעלות... לינק
D De-Panther New member 5/1/05 #2 שלאפ שלאפ שלאפ שלאפ שלאפ שלאפ../images/Emo3.gif... אבל הדבר הזה כבר ישן אוה... איך אומרים סבא ביידיש?? לא אומרים... הוא מת
שלאפ שלאפ שלאפ שלאפ שלאפ שלאפ../images/Emo3.gif... אבל הדבר הזה כבר ישן אוה... איך אומרים סבא ביידיש?? לא אומרים... הוא מת
ר רקוט קרומפלי New member 5/1/05 #6 הם פשוט לא נראים אותנטיים. וכמו שאת יודעת, בלונדינים הם לא הטיפוס שלי. בלונדיניות זה כבר משהו אחר.
M Mנטה New member 5/1/05 #8 גמני לא אוהבת בלונדינים. למרות שלא חותמת על זה (במיוחד לא כשאני רואה את רוברט רדפורד )
ר רקוט קרומפלי New member 6/1/05 #9 הבלונדיני היחיד הוא פול ניומן. אה - וקלינט איסטווד, אם הוא נחשב בלונדיני.
ג גנגי New member 6/1/05 #11 הבלונדיני היחיד-יחיד-יחיד מהקולנוע שאי פעם הרעיד מיתר קטן בליבי הוא ויליאם הארט.
ה הדודה המתוקה New member 6/1/05 #12 רוברט רדפורד - אהובי , לא בלונדי אצלו הזהב הזה שיש לו על הפנים המושלמות לא בלונד רגיל כל שערה מוזהבת. או כבר מוכספת.
רוברט רדפורד - אהובי , לא בלונדי אצלו הזהב הזה שיש לו על הפנים המושלמות לא בלונד רגיל כל שערה מוזהבת. או כבר מוכספת.
D dana2909 New member 6/1/05 #13 סליחה אבל פספסתם.. את סטן.. או סטאן.. לא יודעת, מה שבטוח שהוא בלונדיני...
ר רגליים קרות New member 6/1/05 #17 גם לי לקח קצת זמן לראות וזה מצחיק נורא. שמתם לב למשפטים באנגלית שכתובים באותיות עבריות שמתחזות ללועזיות? אהבתי.
גם לי לקח קצת זמן לראות וזה מצחיק נורא. שמתם לב למשפטים באנגלית שכתובים באותיות עבריות שמתחזות ללועזיות? אהבתי.