תראו ממצאתי!!!!!!! איזה חמוד הוא הוא נראה כאילו הוא כזה קטן (למרות שהוא בן 25 כאן...)
T THE CORRS New member 27/11/02 #1 תראו ממצאתי!!!!!!! איזה חמוד הוא הוא נראה כאילו הוא כזה קטן (למרות שהוא בן 25 כאן...)
A AndreaCorr © New member 27/11/02 #2 זה מהסרט תעודה ../images/Emo168.gif "The Right Time" לא? והוא באמת נראה קטן ומזה השיער הזה?
F forgiven dreams New member 27/11/02 #4 לא לא.... זה מהאודישנים לסרט "הקומיטמנטס".... The Right Time זה סרט דוקומנטרי שעשו על הקורס בתקופת FNF
לא לא.... זה מהאודישנים לסרט "הקומיטמנטס".... The Right Time זה סרט דוקומנטרי שעשו על הקורס בתקופת FNF
A AndreaCorr © New member 27/11/02 #5 אהה... ../images/Emo168.gif מירי..את לא מכירה אתה סרט התיעודי the right time??? אני אעשה מחר שירשור תמונות...
אהה... ../images/Emo168.gif מירי..את לא מכירה אתה סרט התיעודי the right time??? אני אעשה מחר שירשור תמונות...
T THE CORRS New member 28/11/02 #7 מישהו יודע... איפה אפשר להשיג את הסרט התיעודי הזה?! איך אתם יכולים לחיות בעלדיו?! איך אני חיה בלעדיו?! טוב אולי קצת הגזמתי... אבל מישו יודע אולי במקרה?
מישהו יודע... איפה אפשר להשיג את הסרט התיעודי הזה?! איך אתם יכולים לחיות בעלדיו?! איך אני חיה בלעדיו?! טוב אולי קצת הגזמתי... אבל מישו יודע אולי במקרה?