dory30
Well-known member
אם הייתי בוחר לקבינט המלחמה, אין ספק שהייתי רוצה שהוא יהיה שם ולא המתנחל הסתום. מכאן ועד להצביע לו, זה סיפור אחר.אני בכל מקרה אצביע לו, ולא משנה באיזה מפלגה הוא ירוץ
ב7 לאוקטובר כשבן גביר התחבא ופחד, הוא הלך להלחם.
אם הייתי בוחר לקבינט המלחמה, אין ספק שהייתי רוצה שהוא יהיה שם ולא המתנחל הסתום. מכאן ועד להצביע לו, זה סיפור אחר.אני בכל מקרה אצביע לו, ולא משנה באיזה מפלגה הוא ירוץ
הגיע הזמן לשמאל גאה, נלחם, לא לכאלו שמתנצליםאם הייתי בוחר לקבינט המלחמה, אין ספק שהייתי רוצה שהוא יהיה שם ולא המתנחל הסתום. מכאן ועד להצביע לו, זה סיפור אחר.
לי יש יחסי עליות ומורדות עם לפיד. הוא אדם כשרוני ונבון- אבל בסיבוב הנוכחי כראש האופוזיציה הוא לא הראה את כל התכונות האלה. כנראה שנגמר לו הסוס. אולי עדיף שיפרוש וייתן את המושכות לרם בן ברק.הגיע הזמן לשמאל גאה, נלחם, לא לכאלו שמתנצלים
הגיע הזמן לתקוף את הימין ולהגיד להם מי הם ואיזה בהמות הם
שמאל שגם יודע להלחם וגם יודע לעשות שלום וגם להיות גאה במה שהוא
לא איזה נמושה כמו לפיד שמפחד להגיד משהו אידיאולוגי
העניין הוא מרוב ביקורת על ביבי, הוא שוכח את הדבר החשוב להציב אלטרנטיבה, כי כשיש כל כך הרבה על מה לתקוף, מרוב ביקורת שוכחים לספר מה היה עושה במקומו. גם אנחנו הימין ראינו כמה אוסלו גרוע וכמה מדינה פלסטינית גרועה, אבל לא טרחנו להציב אלטרנטיבה.לי יש יחסי עליות ומורדות עם לפיד. הוא אדם כשרוני ונבון- אבל בסיבוב הנוכחי כראש האופוזיציה הוא לא הראה את כל התכונות האלה. כנראה שנגמר לו הסוס. אולי עדיף שיפרוש וייתן את המושכות לרם בן ברק.
חבל שלא ראית כמה גרועה הייתה הקונספציה שהוביל הימין ואתם תקועים שנאה שלכם לשמאל.העניין הוא מרוב ביקורת על ביבי, הוא שוכח את הדבר החשוב להציב אלטרנטיבה, כי כשיש כל כך הרבה על מה לתקוף, מרוב ביקורת שוכחים לספר מה היה עושה במקומו. גם אנחנו הימין ראינו כמה אוסלו גרוע וכמה מדינה פלסטינית גרועה, אבל לא טרחנו להציב אלטרנטיבה.
כל הקונספציות גרועות, כי הקונספציה שהערבים שנקראים פלסטינים הם בני אדם כמונו מנותקת מהמציאות.חבל שלא ראית כמה גרועה הייתה הקונספציה שהוביל הימין ואתם תקועים שנאה שלכם לשמאל.
הם לא בני אדם כמוך ואתה כועס על שמאלנים שלא רואים שהמתנחלים בני אדם כמוהם?כל הקונספציות גרועות, כי הקונספציה שהערבים שנקראים פלסטינים הם בני אדם כמונו מנותקת מהמציאות.
ובינינו, בנט היה ראש ממשלה פי כמה יותר טוב ממנו. נקווה שיחזור במהרה.העניין הוא מרוב ביקורת על ביבי, הוא שוכח את הדבר החשוב להציב אלטרנטיבה, כי כשיש כל כך הרבה על מה לתקוף, מרוב ביקורת שוכחים לספר מה היה עושה במקומו. גם אנחנו הימין ראינו כמה אוסלו גרוע וכמה מדינה פלסטינית גרועה, אבל לא טרחנו להציב אלטרנטיבה.
אם השמאל היה יודע לעשות שלום, היה שלום, השמאל יודע להתפשר, אבל לא הימין ולא השמאל לא יודע לעשות שלום עם ערבים אטומים שלא מגלים שום גמישות ושום נכונות לפשרות.הגיע הזמן לשמאל גאה, נלחם, לא לכאלו שמתנצלים
כהרגלך דיבורים חסרי תוכן.אם השמאל היה יודע לעשות שלום, היה שלום, השמאל יודע להתפשר, אבל לא הימין ולא השמאל לא יודע לעשות שלום עם ערבים אטומים שלא מגלים שום גמישות ושום נכונות לפשרות.
1. את השלום עם מצרים עשה הימין.כהרגלך דיבורים חסרי תוכן.
יש שלום עם מצרים ושלום עם ירדן.
לא יהיה שלום אם לצד השני לא תהיה מדינה.
נחמד. גם את ההתנתקות עשה הימין .1. את השלום עם מצרים עשה הימין.
2. אתה לא מאמין בשלום הזה כי אתה רואה באישור מכירת צוללות למצרים מעשה בוגדני.
3. גם השמאל הציוני מתנגד שלצד השני תהיה מדינה עם צבא ועם חופש מוחלט ביחסי חוץ.
כלל הברזל היו פירוז השטח שאנחנו נסוגים ממנו את המהפכה נגד מובראק לא הסכמנו לצבא מצרי בסיני, ומעולם לא הסכמנו לצבא סורי ברמת הגולן. אפילו ביילין דיבר על מדינה פלסטינית מפורזת וגם אנשי מר"צ מודים שישראל חסרת אונים מול טנקים בשכם ורמאללה וחיל אוויר פלסטיני שטס מעל שמי חברון, עזה, שכם ורמאללה. המדינה המפורזת ממש לא המצאה של נתניהו.נחמד. גם את ההתנתקות עשה הימין .
עוד פעם אתה משתמש במילה שאתה לא מבין את פירושה. מהו שמאל ציוני ומהו ימין ציוני.
עד הסכם השלום עם מצרים היו סביבנו מדינות אויב עם צבא וחופש ביחסי החוץ . עם חלקן עשינו שלום והן עדיין עם צבא ויחסי חוץ.
לשמאל אין בעיה עם מדינה מפורזת בהסכם. הימין לא מוכן לותר על מטר ממה שהוא קורא "ארץ ישראל"כלל הברזל היו פירוז השטח שאנחנו נסוגים ממנו את המהפכה נגד מובראק לא הסכמנו לצבא מצרי בסיני, ומעולם לא הסכמנו לצבא סורי ברמת הגולן. אפילו ביילין דיבר על מדינה פלסטינית מפורזת וגם אנשי מר"צ מודים שישראל חסרת אונים מול טנקים בשכם ורמאללה וחיל אוויר פלסטיני שטס מעל שמי חברון, עזה, שכם ורמאללה. המדינה המפורזת ממש לא המצאה של נתניהו.
כן להגיד שהימנים הם כמו הגרמנים שהביאו את היטלר לשלטון ב-1933 זאת דרך טובה מאוד לקבל את קולות הימין הרך, אין ספק.הגיע הזמן לשמאל גאה, נלחם, לא לכאלו שמתנצלים
למיטב זכרוני, הוא נלחם בשביל להציל את משפחתו ועל הדרך הציל עוד כמה.הוא שווה ביחד עם מרץ והעבודה 7-10 מנדטים
לא בטוח שדרך העבודה זה הכי נכון.
אבל המנדטים הנוספים שהוא ייקח הוא ייקח מלפיד, כך שזה לא באמת ישנה משהו
אני בכל מקרה אצביע לו, ולא משנה באיזה מפלגה הוא ירוץ
לא זכור לי שמישהו התמודד לראשות מפלגה במטרה המוצהרת להשמיד אותה. משהו חדש מתחיל כנראה . בכל מקרה, לדידי. איש לא ראוי לשבת בבית הנבחרים הישראלי ואשמח אם יואיל בטובו להישאר בחוץ (ועדיף גם בשקט).בד"כ הכיוון הפוך, מהאבודה לשרץ וכאן זה ההפך
בעיקרון, אתה צודק, אך זה תלוי במי יחליף אותה ובטח לא אחד כמוהו.האבודה גם ככה לא עוברת בשום סקר את אחוז החסימה, מיכאלי כבר קברה אותה קבורת חמור.
תוכל להסביר למה דווקא הוא קבר את מרץ?תראו מי רוצה לקבור את מפלגת האבודה סופית לאחר שקבר את שרץ
בד"כ הכיוון הפוך, מהאבודה לשרץ וכאן זה ההפך
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.