תראו מי יושב בכנסת

ערבים מטומטים דפקו לי את הקיץ

בהתחלה חשבתי שאחד מהחברים מנסה למתוח אותי בשיחת טלפון עד שבקישתי מספר טלפון לחזרה וזה היה אמיתי
אינשללה יפגיזו אותם יהרסו להם הכל כל עזה תחרב על יושביה לא יהיו שם אך נפש חיה!! והחבר כנסת הערבי הזה לא שונה משאר האוכלוסיה הערבית בארץ. שום דבר לא מפתיע כאן. הלך משחק הגמר ביום ראשון
-טפו על אחמד משעל שישרף עם האחים המוסלמים שלו! חוזרים למבצע חומת מגן 2?

eXtreM1

New member
פייי בהצלחה אחי

בואנה זה לא ניראה טוב.. שלא יהפוך למשהו גדול יותר חס וחלילה בנתיים קוראים לזה ''מבצע'' שלא נעבור חס ושלום למלחמה. בהצלחה לכל המילואימניקים תשמרו על עצמכם.

חחח אחי מזמן זה מלחמה!!

בדיוק כמו שהיה ב2003 לפני מבצע חומת מגן! בישראל כל יום היה פיגוע טרור מכל סוג למי שזוכר היה אירוע ירי,אירוע דריסת חיילים,אירוע פיגוע באוטובסים,ועוד מלא פיגועים! כוחות צבא סדיר נכנסו לתוך השטחים אך לא לתוך הערים וזה כדי ליצור לחץ על המשטר של יאסר ערפאת ימח שמו וזכרו!! אחרי זה גייסו כמה עשרות אנשי מילואים כדאי להוריד לחץ מהצבא הסדיר בין אם זה לוחמים או אנשים טכנים בגדודים. במרץ 2003 פיגוע במלון פארק בנתניה! גיוס20 אלף חיילים מילואים ויצאנו למלחמה נגד יאסר ערפאת... חומת מגן1 אותו הדבר עכשיו! רק שעכשיו זה שלטון חמאס ואירוע חייל חטוף מהתחלה ידעתי שהמבצע הזה לא ימשך לא שבוע ולא שבועים זה ימשך כמה חודשים עד שתיפול ממשלת חמאס ויעשו "סדר" בטרור בעזה,אחרי זה יעברו לגדה. לפי הנסיון שלי נגיע לשם בלילה,לפחות עכשיו לא צריך לנסוע באוטובסים ממוגנים מבאר שבע חחחחחחחחח לבנתים תהנו מהסדרה מילואים

למעלה