תראו מי חזר 2.....

dancing gabriel

New member
תראו מי חזר 2.....

חשבתם ששמענו את הסוף מGANGSTA? אז זהו שלא...מסבתר שהשיר יוצא באופן רישמי בשם של no friend of mine והוא יוצא בגרסה שונה ממה ששמענו... עכשיו, למה אני פותח על זה שרשור חדש? כי בגרסה הזאת יש קצת יותר ממייקל שנשמע ממש כמו brand new...שימו לב אחריי הפזמון של הבית השני...:)

dancing gabriel

New member
נכון נכון שכחתי קישור....הנה:

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=26853360

פששש חמוד...

מה החביאו בדמו חצי מההקלטות של מייקל... סוף סוף אין צעקות מטופשות בקטעים של מייקל... הרבה יותר טוב..

FavO r i Tes

New member
נשמע הרבה יותר טוב.

ההתחלה ממש מוסיפה (קצת הבהיל אותי אבל
) והחלק של מייקל........ אוי... מדהים
איך הוא שררר, לא יכולה שלא להודות שהתרגשתי, הרבה יותר טוב מהגירסא הקודמת! יאללה שיוציא כבר תאלבום מהר. אגב מי מתכוון לקנות אותו
(הכוונה לאלבום של TEMPAMENTAL)

אגב, אוריתי, בנוגע לקניה:

זה מנקרא: אלבום אלקטרוני!;) יעני, לא ייצא רישמית לחנויות, אלא פשוט דרך האינטרטנט;)

dancing gabriel

New member
לא קשור...

יש אלבומים שיוצאים רק באינטרנט. פרינס הוציא כמה אלבומים כאלה בעצמו ועוד אמנים. גם ויל איי אם רוצה לעשות את זה עם מייקל והוא אמר את זה בכמה ראיונות איתו.. מקווה שזה לא יקרה.

אמאלה מה הוא חש...

שהאלבום הבא של פרגי יהיה דיגיטלי מה המעריצים של מייקל עשו לו? רגע... באלבום דיגיטלי, אם אני מחליף מחשב ולא צרבתי אני צריך לקנות שוב? XD

g a g a

New member
ההתחלה ממש הבהילה אותי ../images/Emo6.gif

אבל נשמע משהו-בסט. תודה לגבינקה

טנקס, גבי!../images/Emo45.gif ../images/Emo99.gifבגרסה הזו +

זה נדמה לי או שרק מדמיין, שיש קשר למה שרשום בצד השיר, שהשיר בשיתוף עם MJ ועם PRAS בסוגריים רשום הפוג'יס!
(כזכור לכם... הפוג'יס להקה נפלאה מאמצע שנות ה-90 בערך, שאת הקאמבק שלה היה מתוכן ב"מהתחת של ליבי!"... השיר המפורסם שלהם במיוחד:"READY OR NOT HERE I COME")

dancing gabriel

New member
כי זה לא שיר שלו...

וזה לא יהיה באלבום שלו...הוא עוזר לזמר הזה ששר את השיר ועושה לו טובה.. קולות רקע כן?...

למעלה