תראו מי זאת!!!! זאת נושי!!

תראו מי זאת!!!! זאת נושי!!

אחרי זמן לא קצר שבו לא ביקרתי בפורום, אני חוזרת לדיווח קל. עוד יום יומיים אני חוזרת פור גוד. ובינתיים, לשעשועכם הפרטי...
חוויות נושי בקרקס!
לא, מחלתי עוד לא הכניעה אותי ואינני הוזה ליצנים אדומי אף ועמוסי איפור. אכן הייתי בקרקס. לא רק הייתי, אף נקשרתי אליו בנפשי. אתם בטח חושבים לעצמכם: היא בטח דמיינה שהליצן מסתכל עליה ומעכשיו הוא החבר הכי טוב שלה, אבל לא! [נדב הוא החבר הכי טוב שלי!! ליצן לא יכול לתפוס את מקומו! *ניפוח אגו לנדבי*] אני באתי לקרקס לעשות סרט במסגרת לימודי התקשורת שלי! סרט גמר על קרקס! הבמאית שלי בטוחה שהיא המציאה את הגלגל... בכל אופן, נסענו, אני [הצלמת הטובה בעולם] וגלי [הבמאית הטובה בעולם], לבנימינה, לקרקס המקסים. איך הגענו למצוא את הקרקס הזה? אבי היקר, איש רציני [יותר מדי אם תשאלו אותי... אבל לא שואלים], מכיר אנשים נורא מוזרים. אחת מהם היא רבקה- מנהלת הקרקס. תמוה. בכל אופן נסענו לנו ברכבת עמוסת החיילים של יום ראשון, ודידינו לנו לאורך המסילה עד לאוהל. אוהל קרקס אמיתי!!! היחיד בארץ, גבירותי ורבותי... נכנסתי בברכיים רועדות קמעה. למה? אני מודה בצער רב כי אני ליצנופובית. ליצנים מפחידים אותי. אני לא יכולה להיות לידם. אני פשוט לוקחת את עצמי ורצה כל פעם שהם בסביבה. כל האיפור שלהם, הבגדים המוזרים, הנעליים הגדולות והאף האדום... מה זה אמור להביע???? בלעעע... עוברת בי צמרמורת רק מעצם המחשבה. מה גיליתי משהותי הארוכה בקרקס בנימינה, בו אין ליצנים מפחידים? גיליתי שהקרקס הוא מקום מקסים ולוואי שיכולתי להיות חלק ממנו. אחרי פעם אחת שהיינו במקום, הרגשנו בבית. אפילו עזרנו לסדר ולנקות [ניצול של קטינים? המממ...]. פגשנו אנשים תמוהים יותר ותמוהים פחות. מלבד זאת, אני לא חושבת שראיתי ריכוז כל כך גוה של ילדים מאז הייתי ילדה בעצמי. מדהים. אז ברוח היחצ"נות, אני ממליצה בחום על הקרקס בבנימינה- לא הסנאות לילדים [למרות שרובכם ילדים בנפש] אלא על הקברט למבוגרים שיתחיל עוד עונה מתישהו בחורף והוא פשוט מקסים!
מלבד זאת אני גוססת. אבל בכל זאת באה למפגש. מתגעגעת אליכם בכל רמ"ח איברי!!!!
נושי.

lollapalooza

New member
אחחחח... סרט הגמר...

החוויה הכי כייפית שהייתה לי בתיכון. פשוט כיף. זה קרקס בלי חיות נכון...

בטח שבלי חיות!!!

מה את חושבת שהם ברברים? שהם מתעללים בחיות כדי שכמה ילדים יוכלו לצחוק לשנייה ואז לשכוח מזה? לא ולא! הם מופע של בני אדם נטו!! בהזדמנות חגיגית זו אני רוצה להודיע כי אני כותבת כרגע מהמחשב שלי בבית! כן כן האינטרנט חזר מוקדם מהצפוי ואני חוזרת ובגדול אז... תתכוננו להצפות כי נושי פה והפעם פור גוד!!! אוהבת המון! נושי.

אחיינית אהובה שלי ../images/Emo187.gif

אוי אני מבינה לפחדך אני.. כל פעם שליצן היה מעיז להתקרב לרדיוס שלי הייתי פותחת בצרחות הסטריות ובכי בדציבלים שלא יביישו שום מערכת סטיראו!!!! שמחה שחזרת לחיים פה בפורום
אוהבת אותך ןמתה לראותך כבר במפגש המיוחל

ואההההההההההההההה ../images/Emo187.gif

פורצת בצרחות הסטריות אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ליצןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

נושיייי

שמחה שחזרת!!!!!!!!!!! התגעגעתי מלא מורי-- מזדהה איתך ועם נושי! כל ליצן שלידי- נראה כמו רוצח מאופר!!

למעלה