תראו מי התקפל :)

lb22

New member
אני לא אמרתי שזה לא חמור

התנהגות לנציגים... אבל בחיית זו כתבה שפשוט אותי היא הצחיקה שיעשעה...רעיונות מוטרפים ולא כאלו לא תלושים מן המציאות לא צריך לקחת את זה קשה לפחות ככה אני רואה את זה , את יודעת שפעם פירסמו בעיתון איך לעבוד על המקום שבו אני עובד ולא ראיתי אף כתבה או שום טוקבק נגד זה (וזה פורסם במוסף עיתונאי של איזה חג שהיה נראה לי ביום העצמאות) וכלום.... ואני באמת מחכה לתשובות של הנציגים הטלפוניים את באמת מניחה שאין הבדל בין אם הלקוח צועק עליך בטלפון או מול הפרצוף?

זה לא מה שכתבתי

כתבתי שכשלקוח צועק על נציג ומקלל אותו ואת ההורים שלו ומאיים, עצם זה שהדבר נעשה בטלפון לא גורע מחומרת הסיטואציה והטראומה. אגב, הרבה אנשים מרשים לעצמם בטלפון להתפרע ולהוציא הרבה יותר.

lb22

New member
לצערי ....

אני חוויתי חוויה ממש לא נעימה מלקוח שבאמת עוד שניה היה מוריד לי איזה כאפה....... ושוב אני לא מפחית מחומרת המעשה (ואם זה הובן כך אז טעות שלי) אני רק אומר שכאשר אותו לקוח צועק עליך בטלפון זה לא כמו שאותו לקוח מגיע לחנות , מתפרץ לתור צועק מטריד לא רק אותי אלא את כל הלקוחות ששם..... אני לא מאחל לאף אחד לעמוד מול לקוח שמתחיל לאיים באלימות על המנהל שלך (שהוא בכלל לא בסניף).... אבל שוב אני לא מתכוון שזה יותר חמור מזה ... ואם הובנתי לא נכון אז טעות שלי.

עבדתי פעם בשירות פרונטאלי

ולקוח הרים עלי את היד גם, ומתוקף המצב היתה לי הזכות להגן על עצמי והלקוח מצא את עצמו עם אף שבור. לא שאני בן אדם אלים, אבל אלו הנסיבות. באופן כללי, מחימת הסיכון בד"כ קיימת האפשרות לסלק לקוחות אלימים, וכוחות בטחון שהעבודה שלהם היא לאכוף את האפשרות הזאת. בטלפון, מצד שני, אין מה לעשות חוץ מלשבת ולהקשיב ללקוח מחלק תיאורים גרפיים של הכוס של האמא שלך, לפעמים במשך חצי שעה, רק בגלל שהוא גלש באתרי פורנו ולחץ על "כן" בדיאלוג הקופץ שאסור בשום פנים ואופן ללחוץ עליו "כן", ועכשיו כשמהחשב שלו משמיע חרחורי גסיסה הוא מאשים אותנו שאנחנו חוסמים לו את האינטרנט, והוא גם חושב שהוא צודק ושמגיע לו העולם בגלל שהוא קרא כתבה של יהונתן זילבר שאומרת שככה נראים הדברים!

ב ל

New member
בתור נציגת שירות טלפוני

אולי אני לא דוגמא כי אני מאוד רגישה אבל מכירה לא מעט נציגים כמוני לפעמים משיחות עם אנשים עובדים בפרונטלי זה הרבה יותר קל להפך ללקוחות בטלפון יש הרבה יותר ביטחון מאשר פנים מול פנים לא מעט הייתי מוצאת את עצמי בוכה אחרי שיחה עם לקוח או מגיעה הביתה חסרת כוחות בטלפון זה מאוד קשה לפחות לדעתי.... לקוח שמגיע צועק בטלפון, נורא קשה להרגיע אותו וזה לא כמו במשוש שיש לך עוד הרבה אנשים מסביבך או שאפשר להתייעץ און ליין עם אנשים פה זה אתה והלקוח ותנס הלהסתדר איתו לקוחות לפעמים אפילו לא נותנים לך להתייעץ ולא מוכנים שתשים אותם בהמתנה מרוב שהם כועסים ולך תתמודד עם זה לבד ולא, רוב הלקוחות אסור לנתק להם בפנים גם אם יקללו אותי כמו שאף פעם לא קיללו.... אני מעדיפה שיאימו עלי באלימות שיש לידי עוד כל כך הרבה אנשים מאשר להתמודד עם כל הכעס והחוצפה הזו בטלפון לבד

מעניין למה את לא מבין

לא שאני רומז למשהו, אבל זה יפה איך שהתעלמת מהתגובה שלי פשוט כי אין לך מה להגיד.

lb22

New member
אל תנסה לרמוז..זה לא הולך

תאמת? לא קראתי את התגובה לעומק.... ואחרי שראיתי עכשיו את התגובה שלך על האלימות שלך וואלה.... אם זה מי שאתה.. הלקוח הרים עליך יד , אשמח אם תפרט את כל המקרה כי לשבור למישהו אף ניתן להגיש על דבר כזה תלונה במשטרה ואני לא בטוח שסעיף ההגנה העצמית יכול תמיד להגן עליך (ואני מכיר המון סייגים לסעיף הספציפי הזה).

אתה לא מכיר אותי

אל תשפוט אותי, היהירות הזאת היא בדיוק הסיבה שאתה מגיע למסקנות שאתה מגיע אליהן בלי לבדוק את כל המקרה לעומק. רוצה לחשוב שאני חוליגן אלים ומופרע? תתכבד, אני לא הולך לשטח פה את הקייס שלי רק בגלל שמר "אני יודע יותר טוב" חושב שהוא מכיר אותי על סמך משפט וחצי.

למעלה