תראו מי התקפל :)

טוב מאד../images/Emo45.gif

הכי אהבתי את התגובה האחרונה: "הפתרון"! הלקוחות גם ככה אלימים (כמו כל החברה הישראלית), "אני רוצה את זה עכשיוווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!" (שכולל איומים מה יקרה לי אם הוא לא יקבל את זה עכשיוווווווווווווו!!!!!!!!!!) (דווקא הייתי שמחה אם המרצה היה נותן לך ציון, מה לעשות שאני רק המזכירה), לא צריך לתת להם רעיונות.

Oיון

New member
סליחה כן?

אבל זה עדיין לא התנצלות ראויה בעיני.. אנשים אשכרה קיבלו ים שיחות מלקוחות כאלה.. אני פשוט חושבת על זה שאם הייה מגיע אליינו לקוח אחד שנים כאלו בשעה, עכשיו זה כל עשר דקות..

גם אני לא רואה בזה התנצלות

ואני מנצלת הזדמנות זו להגיב לאלו שטענו בשרשור של הכתבה המקורית שמדובר בהומור - יש הומור ויש הומור. נציגי השירות נאלצים להתמודד מדי יום עם לקוחות שלא צוחקים איתם ומתנהגים בצורה מזוויעה, כך שהכתבה הזאת ממש לא מצחיקה אותנו ולא קשה לי להאמין שהיו ויהיו מי שישאבו ממנה רעיונות איך לשדרג את היחס הלא ענייני לנציגי השירות.

Oיון

New member
גם אני לא הבנתי מה מצחיק..

הכי פשוט לומר בהתחלה.. אנחנו לא מצפים שתיישמו ותיקחו את הכתבה בצחוק..

זה התקפלות?

זה צוחק על המטקבקים ושם אותם באור מגוחך כמו שכותב הכתב המקורים שם את גבי. חוצפה לשמה. בגלל זה אני נראית כמו שאני נראית, אחרי יום עבודה. צריך לפצות את נמיגי שירות הלקוחות על הכתבה הזאת.

lb22

New member
יש לו בכלל על מה להתנצל?

אתם מודעים לעובדה שהוא מסתמך על חופש הביטוי / חופש עיתונאות (לא זוכר את השם של החופש המדוייק).. בכל מקרה הוא לא הסיט לרצח , לא אמר לפגוע במי שנותן שירות לקוחות טלפוני.. סך הכל כתבה הומוריסטית שעשו ממנה קצת מעבר למה שהוא התכוון...... אפשר עוד לחשוב שבארץ השירות לקוחות הטלפוני הוא כ"כ טוב ולא מעצבן אף פעם...... מעניין אם כל הנציגים האלו שנמצאים פה חושבים שאכן השירות הטלפוני הוא הדבר הכי טוב כי אני מקווה שהם מודעים שיש מקום ענקייייי לשיפור במקודי שירות הטלפוני בעיקר של חברות מסויימות (אני יכול לספור לפחות 5 כאלו עכשיו) שיפור ענק זה דבר מאוד אנדרסטיימנתי להגיד על זה אבל השירות לקוחות הטלפוני בארץ הוא ממש לא דבר שנעשה בצורה הטובה ביותר ויש המון מקום לשיפור.... אז אל תקחו את זה קשה מידי קצת הומור בחיים.

עם חופש באה אחריות

ועם החופש שלו לפרסם "מה בזין שלו" באה גם האחריות לא לפגוע באנשים שלא לצורך, בכוונה או שלא. זאת חלק מהמשמעות של "חופש עיתונאי", ונמאס לי מאנשים שאוהבים לנפנף אותו מתי שנוח להם. בשביל הרקורד, אם הוא היה כותב כתבה על כמה שאתיופים [בחירה שרירותית לחלוטין] הם טפשים, עדיין היית תומך בחופש העיתונאי שלו?

tenen

New member
שוב אתה מצוטט את הדוד בן? :)

זה פשוט הזכיר לי את המקור "עם כח גדול באה אחריות גדולה" הדוד בן.

lb22

New member
והנה נענה לך לפי בקשתך :

כן מותר לפרסם כל דבר כל עוד זה לא הסתה לרצח ועוד מספר דברים שכרגע אני לא זוכר בעל פה. מה בדיוק פוגע במה שהוא כתב? זה שכואב לך לראות שיש אנשים שפשוט סובלים משירות טלפוני? והוא רוצה "להחזיר מלחמה" לנציג שירות . במי הוא פגע ? הוא טען שנציגי השירות הם מפגרים? סתומים? או כל מילת גנאי אחרת? לא הוא לא אמר כלום הוא סך הכל כתב איך אפשר גרום לנציג שירות טלפוני טיפה לצאת משלוות הנפש שלו מי ישמע . אם הוא היה כותב על קבוצה אתנית מסויימת הוא ושוב אני נעזר פה בזיכרון הוא היה עובר על איזשהו חוק בחופש העיתונות ואם הייתי תומך בדבריו אז הייתי נחשב אממ...גזען... אבל כזכור לי עובדי שירות לקוחות טלפוני הם עדיין לא גזע ומי שמדבר בגנותם הוא עדיין לא גזען .....

וואלה יופי

אז אתה תומך בחופש העיתונות כשנוח לך, אבל במקרה אחר פתאום אתה מסתייג, זה בכלל בכלל לא צבוע ודמגוגי מצדך. גבר, חופש העיתונות בארץ מרשה לו לכתוב מה שהוא רוצה חוץ מנאצה והסתה לרצח ונאציזם, כולל כל דיעה גזענית, פוליטית מינית או דתית חולנית ככל שהיא תהיה. למה לא רואים את זה בעיתונים? בגלל שלעורכים של העיתון יש שיקול דעת והם מנסים למנוע כתבות שיגרמו למהומה, שערוריה או סתם מרמור מצד הציבור - דבר שהם נכשלו בו מאוד בכתבה הזאת. לפגוע בציבור לא מסתכם בלהעליב אותו, לא לחשוב על ההשלכות של ההומור הזול שלך עליו מספיקות, תנסה לא למדוד הכל בלכים כל כך שטחיים ואולי בטעות תגיע לאיזו תובנה או שתיים לגבי המשמעות של השלכות, ולגבי זה שחוסר אחריות הוא גרוע בדיוק באותה מידה אם נותנים לו במה רחבה מספיק - מה שמעריב הואילו בטובם לעשות.

אולי אותך זה מצחיק

את נציגי השירות שמתמודדים מדי יום עם לקוחות כאלו, כתבה שנותנת להם כלים לשדרוג ההתנהגות הלא נאותה שלהם לא מצחיקה. אמנם מעולם לא עבדתי במוקד טלפוני, אבל אותי הכתבה מאוד לא הצחיקה בתור מי שיודעת מה זה להתמודד עם לקוחות בעייתיים.

lb22

New member
מה לעשות צריך קצת הומור

בחיים... צריך לרחם על נציגי השירות הטלפוני? מה הנציגים הפורנטלים שזה קצת יותר קשה להתמודד עם אדם פנים אל פנים... הידעת שעליי או לא בדיוק עליי אבל לקוח בא ואיים במכות על המנהל סניף שלי? (בזמן שהוא צועק עליי ומנהל הסניף לא היה בסניף).. לקוחות שצורחים עליך אל מול הלקוחות שלך....והרבה יותר קשה להתמודד מול לקוח פורנטלי מאשר בטלפון. הכתבה משעשעת אני לא מבין למה עשו ממנה כזה דבר גדול , בדיוק עם מה שהתקשורת עשתה עם הסיפור של טרטמן הפכו איזה עכבר להר ענקי כאילו מי ישמע מה קרה. נציג שירות עם שכל והיגיון בריא יבין מתי מנסים לעצבן אותו בכוונה ומתי לא.... חבל שאין איזה פתרון נחמד להעיף לקוחות פורנטליים ככה ב*פוף* כמו שאפשרי לעשות בטלפון...חבל......... אבל בקטנה , מתמודדים עם זה ועם קצת קצת הומור גם מתמודדים עם הכתבה הזו .

התייאשתי מלהבין אותך

מעבר לכך שלא הבנתי מה הקשר בין חלקי ההודעה שלך (מה הדיווחים על טרטמן קשורים לכאן?), אני באמת לא מבינה איך אתה מסוגל להתייחס לכתבה הזאת בהומור. סתם לידע כללי - כשאדם צועק עליך ומקלל את ההורים שלך, זה שהדבר נעשה בטלפון לא גורם לזה להיות יותר קליל, ואני מניחה שעובדי מוקדים לא רשאים לנתק כל לקוח שמקלל או מאיים עליהם.

lb22

New member
זה היה דוגמא

לכך שעושים מעכבר פיל ..... זה עד כדי כך לא היה ברור? וכן יחי ההבדל אם לקוח זועק על הפנים שלך לבין זה שהוא זועק בטלפון (אפשר להניח אותו בצד).... אותו לקוח לא היה רחוק מלהרים עליי את היד (ואני לא יודע איך זה היה נגמר אם הוא היה עושה את זה...) אז כן צעקות בפרונטלי קצת יותר קשות מצעקות בטלפוני מהסיבה ש... הלקוח הוא מול הפנים שלי! לא מול איזה שפורפרת מה לעשות.

אני אתן לנציגים הטלפונים לענות לך

רק דבר אחד חשוב לי לומר - אני דוגלת בכך שגם אם יש משהו יותר חמור, זה לא גורע מחומרת מצב מסויים. לדעתי לפחות עצם זה שנציגים פרונטליים חשופים לאלימות, לא אומר שהתנהגות לא נאותה (בלשון המעטה) של לקוחות הנציגים הטלפוניים אינה דבר חמור.

למעלה