תראו מי בא??? H-( H-(

אגדה

New member
תראו מי בא??? H-( H-(

אני חדש פה,שר לכם שיר הלל, הבטיחו קפה בכניסה,אבל כרגיל אף אחד פה לא ממש מקיים. הבאתי עוגה ולא היה במה לשטוף את הגרון והוא ממש ניחר, המנהלת צעקתי עדין לא קיבלתי,אחד סוכא מעט חלב ו.... לא חשוב שוב לילה טוב כאשר פי עמוס בקרואסון,לא ממש טרי אבל נפלא. הלכתי ואולי אשוב. H-( H-( H-( H-( ביי

מחרוזת

New member
יאללה יאללה H-(

סע הביתה כי כבר מאוחר, תן גז כי הכל כאן מוכן לבישול, יאללה חבר,יאללה חברים. יום נעים לכולם.

אפרת.א

New member
הלווווו אגדה - דוש....

מה לא ממש מקיימים מה?!? לא ראית את הבחורה היפה בכניסה , שלבשה חולצה אדומה ומכנסיים הדוקים שחורים??? - איך , איך פיספסת אותה - - -- איךךךךך??? טוב, ממרומי גובהך קשה לפעמים לראות ``ננסיות`` מתרוצצות עם טס קפה ועוגות...ורגעעעעעעעע, מאיפה הקרואסון מאיפה??? (תפסנו אותך ``על חם``:))) ואתה - חדש אתה??? הצחקת את ברוך - אתה מממממ ממש אגדה! תזהר שלא יפלו פירורים מהקרואסון על השטיח....ויווווווו, הגלידה נמסה זהירותתתתתתתת...................זהו, שוב לכלכת ת`חולצה החדשה שקניתי לך בקניון:)! בפעם הבאה חומד, להסתכל לצדדים כשאתה נכנס ולא - - - - רק ישר קדימה... חחחח מואה - שלך , איריס:)).

אגדה

New member
כן כן אני חדש

אבל מה החולצה אפס קטנה, הקפה כבר התקרר,אולי זה היה בעצם שוקו, הגלידה וניל חמצמצה ואני כן אני מאד חדש, אני חדש בסביבה,ולי יש אישה אהובה. איריס את תמיד נשמה,שימרי על מצב הרוח ולפעמים תני לאצבעות ללכת מעצמן. קחי נשיקה רק אחת,כי ענתי השמנה לא ממש מרשה(כרגע היא פשוט פורסת את העוגה). נשיקה נשמה. שלך אגדה מהאגדות,רמי רם.

אגדה.......

ברוך בואך...לכאן לחבורה... שעושה הכל...שהאוירה תהיה חמה... יושבים מסביב למדורה... מספרים סיפורים עד הנץ החמה... שותים קפה...עם אפרת הנפלאה... ואת העוגות...עם הקרם והגלידה... נמרח על גופך בשביל האגדה... ואז... לאט לאט... לאט...לאט... ... ... ... ... היא נמסה... ... ... ... ... מה??? ... ... ... ... מכורה לאהבה.

אפרת.א

New member
אגדה מהאגדות...

רמי רם: החולצה? (איזו? - זו שהורדת כשהתלכלכת מגלידה? - או זו שקנית אתמול בקניון?)זה היה בכלל תה...לא להסחף אגדדוש - גלידת הוניל היתה מה זה טעימה (ממממ....למה לך היא היתה חמצמצה - מה כבר עוללת שובב אה?:) חדש חדיש ומחודש:))) מואהההההההה...........אוהבת אותך ואת אישתך השמנמנה עם התוספת היפה שתצוץ לנו בעוד ...חודשים? שלשה??. יופי יופי, פורסים עוגה אה? - בטח...למה שתזמינו אותי (מה `כפת לי תשמינו לכם לבד..) ממממממווווווווווואאאאאאאאהההההההההההה נשיקה ענקית לענתי וליורש העצר:)) שלכם - איריס

מחרוזת

New member
אפשר לחשוב 8-p

שאת רזה וחתיכה,רק עוגות בראש שלך,הכל אבל הכל ותמיד אוכלת לבד. אפילו ביס אחד לא נתת,לק מהגלידה לא השארתת,שלוק קטנטן ממיץ האננס לא נתת,אז מה מה נשאר לנו. ככה אוהבים אותך הפועל אוי לא איריסי לעולמים,חולים עלייך בלילות והימים,מחכים כבר שתבואי להתארח,תני קפיצה קבלי פיצה מתנה,הקולה עלינו בתוספת גלידה. שלך ורק שלך אגדה רמי רם 8-p

אפרתתתתתתת.........

ואני שמתי עליו כבר עין... ותכננתי על ליקוקים...של גלידות....ממממממ חחחחחח....ככה נהרסה לי התוכניה.... מכורה לאהבה.

מחרוזת

New member
גם בשבילך אבי B-)

גלידה אוסתם חתיכת עוגה(לא יבשה כמו אצל איריסי),טרייה חמה וטעימה ופילו חמימה. שלך מכורה מכל הלב והנשמה H-( ממני אגדה רמי רם ;-p

מחרוזת...אגדה...

תודה רבה... על הצרוף לאהבה... אז...תצטרף...לחגיגה... תביא גם את ענת...עם הבטן הגדולה... נחזיק לך ידיים בהמתנה... להרחבת המשפחה... ואחכ תביא את יורש העצר בעגלה... ותעשה לו סיבוב להכרה... כמו כל אבא...עם הרבה גאווה... נשיקות גם לענת... מכורה לאהבה.

מחרוזת

New member
את רואה :)

זכית בכבוד להיות נוכחת ביום חגו של צ`ופצ`יק, הנה היא באה,על קצות האצבעות ןפרח בידה ואולי היא הפרח בעצמה, הביאה לנו גלידה,עוגיה וגם קצת פיצוחים לשם ההנאה, אז את מצטרפת אצלינו לרשימת האהבה,הנה אנחנו אותך ניקח לחגיגה. שלך בחיוך חושף שיניים קצת לא מצוחצחות אוהבים אותך ומכורים לאהבתך וחוץ מזה איריסי גם אותך אנחנו אוהבים B-) 8-p שלך רמי רם :)

למעלה