תראו מה שלחו לי

כושכוש1

New member
תראו מה שלחו לי

ועוד טרחו להזהיר כדי למנוע מבוכה: sex in the office - open alone

וואו' זה מביך, הרגשה של חשופים בצרי

תמיד אמרתי שהאנשים רעים, למה אף אחד לא מכסה אותם ? לא מספיק התחושה של לעשות את זה באולם ספורט גם צריכים לסבול מהקור ? למה הוא מטפס דרך הגב, ככה זה אצלהם ? כושכוש, זה חומר תועבה ממדרגה אשונה ואם לא תיזדרזי ותסרקי לכל הפחות כתב יד של אחד מהם, אראה את עצמי נאלץ לצנזר ולמחוק. מה שלומך חוץ מזה ? איפה עושים את ארוחת החג ? תשמרי על הסרוויס ששלחתי לך.

כושכוש1

New member
סליחה אדוני המנהל

אכן תועבה. התבלבלתי, זה היה אמור להשלח לפורום 'סקס'. אלף אלפי סליחות בהכנעה. וחוצמזה - איזה אולם ספורט?! זה מסך של מחשב!

חי חה חה, איזה צחוק. זוג כזה זעיר

על משטח ענק כזה משול בעיני לזוג אמיתי מהחיים ( נניח אני ו.. לא משנה ) במרכז של אולם ספורט ענק, על כל חוסר הפרטיות והאינטימיות שמתלווים לכך.

ועוד משהו, אצלי במועדון (ראי פרסומי

אני וצוות העובדים מאד משתדלים לתת לכל זוג את הפינה הפרטית והשקטה שלהם, שיקדישו את המקסימום אחד לשני, אחת לשני, וכד'. אי לכך אנחנו קושרים אותם למיטות ( בהסכמה כמובן ) וסותמים להם את הפה במטליות שלא יפריעו חלילה לזוגות מהחדרים הסמוכים.

אני בד"כ מהצד של הנקשרים, כבר

מגיל צעיר הרגילו אותי לעשות את זה קשור, וכל כך התקבעתי עד שהיום, כאשר אני כבר גדול, מאד קשה לי לעשות את זה חופשי. אי לכך אני חייב לקשור משהו ואם לקשור אז אני כבר קושר אותו וכך תופס 2 צפורים במכה אחת: גם ממשיך בהרגלי וגם מבטיח לעצמי 100% הצלחה.

למיתקשים בהבנת טקסט פשוט: בכותבי

"משול לזוג אמיתי מהחיים" אני יודע שבאותו רגע הצתתי את דמיונן של אלפי נערות ונשים מכל רחבי תבל ואת סקרנותן: למי התכוון כבוד המנהל, והמסרים זרמו וזרמו אז אני כמובן התכוונתי לקירח, רק הוא עם יכולותיו המופלאות ומשקלו מסוגל לשמש לי משענת אמיתית על המזרון, רק אתו אני מפיק מעצמי את המקסימום.

למעלה