תראו מה שידרגתי .....

Hasselblad

New member
אחלה הפסקה בשידרוג עשית ../images/Emo67.gif

תתחדשי!!!!!!!!!!!!! אחלה כפפות! את פשוט כל פעם משאירה אותי עם פה פתוח.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה נקסון אשמים

ככה פתאום להביא לנו מבצע של PAM SONG .....

Hasselblad

New member
לא בטוחה שווה לי להשתמש בפאם

על הדאגר כרגע... כרגע כל המפאמים בשמירה (לא נוגעת בהם)

אני חשבתי לחכות ל VEGA

ואז להשתמש בכפפות עם VEGA של 10 % ופאם. אבל זה יותר מדי NX בשבילי על לא המון תוספת כח בעיניי...... כי ל 30 % סיכוי יותר נמוך להצליח, ואז יותר פאמים הולכים.... בקיצור - עשיתי את חשבון הנפש שלי והחלטתי לסרקל את הכפפות בצורה כזו. כרגע יש לי פאם אחד במזוודה. ואני חוששת שעד מאי לא יהיה לי מה לסרקל..... מחכה לחרבות שיגיעו בקיץ. הכפפות החדשות סידרו אותי לחלוטין מבחינת סטטים עבורן.

Hasselblad

New member
אני עוד לא לגמרי החלטתי

את מה אני רוצה לשדרג עם הפאם+ווגה ומה עם WS. בעיקרון יש לי WS שמורים בתקווה שאני אשיג עוד דאגר אתק 50%. לגבי הפאם בגלל שאני לא יודעת מתי יצאו הווגות פשוט שלחתי אותם לחשבון אחר שלי ואני דואגת לא להיכנס איתו לקאש (הספירה של ה 90יום מתחילה רק מרגע הכניסה לקאש - בתקווה שנקסון לא ישנו את זה) אני צריכה לסיים את הדאגר, חשבתי לעשות כפפות חדשות, ואני חייבת לדאוג לעצמי לשילד נורמאלי, אולי גם הגיע הזמן להתחיל לחשוב על נעלייים חדשות. לפי החישוב שלי מכל הדברים האלה הכי נכון יהיה לשדרג את הדאגר עם פאם ווגה בגלל שזה יוצא יותר זול מ 50%+WS. אבל עוד לא לגמרי החלטתי

אני הייתי הולכת על ה דאגר - פאם + וגה.

WS + 50% זה 1.3 ביל פר סלוט.... ועד שתשיגי 50 % דאגר נוספים בטח יגיעו הוגות.... אחלה רעיון לגבי השליחה לחשבון אחר... לא ידעתי את הטריק הזה ובכל מקרה, רוב החפצים שלי הם לא ניתנים להעברה. לי אין אפילו WS אחד שמור ויש לי נכון לעכשיו פאם אחד שיפוג תוקף במאי. רוב הסיכויים שעד יום ההולדת של מייפל במאי נקבל את הוגה ...... הדבר היחידי שאני רוצה עוד לשדרג זה חרב. למרות שהחרב שלי ממש ממש טובה גם ככה. תמיד אפשר יותר טוב.... ואם יגיעו חגורות בהלואין הבא אולי אנסה את מזלי לחגורה עם ATT גבוה יותר מ 8 ..... סה"כ יש לי כבר מעל 140 % STR ..... זה די והותר.... והדמות שלי תוך 5 חודשים - חצי שנה תהיה בדרגה 200..... למה לשדרג את הכפפות שלך? יש לך ATT גבוה ו SE אם אני זוכרת נכון.... ומה הסטטים הנוכחיים של הנעליים שלך?

Hasselblad

New member
בגדול כנראה שאלך על הדאגר

למרות שאני בטוחה שבפעם הבאה שיצאו מגילות 50% המחיר של הדאגר לא יהיה כזה גבוהה, אבל כנראה שזאת בכל זאת ההחלטה הכי נכונה. חגורה גם אני מאוד רוצה לשפר אבל כרגע זה לא בסדר העדיפויות שלי. כפפות אני רוצה SE+%לאק... אולי אני פשוט אשחק עם קוביות על מה שיש לי (למרות שזה לא יקרה בקרוב כי זה לא בתקציב שלי). נעליים יש לי 7אתק 5דקס 2% לכל הסטטים+4% לכל הסטטים. בפעם האחרונה שהיה את האיוונט שכל ההאקרים מכרו מלא WS פשוט קניתי מלאאאא ב-4 השתמשתי על הדאגר וגם מכרתי 5 כשקניתי 50% לדאגר

sapir aloud555

New member
יפה ם_ם

אני חושבת שאת גם צריכה לשדרג את הכגעגכגד עם % וליחלעי. שיביא לך יותר התקפה. בטח עדיף ללכת על +30% עקככדה. (הדיון שלכן = סינית. אני מאוד משועשעת כרגע.
)

מ י ל ר

New member
חחחחחחח הרגת אותי!!!

ומה שמצחיק זה שאני הבנתי הכול איך שהוא WS = מגילה לבנה פאם סונג - חפץ קאש שמחזיר סלוט שנהרס (שמגילה לא עובדת) מה עוד?

מ י ל ר

New member
תתחדשי על הכפפות

תדאגי לעלות תמונה של הסטטים אחרי שהכפפות יעלו את הרמות שלהן :)

למעלה