תראו מה רשמו כאן

• פותח הנושא punk
  • פורסם בתאריך

eb182

New member
כן אבל זה כבר ממזמן

בהתחלה הוא היה המנג´ר שלהם לבד אבל אז לא היה לו הרבה זמן כדי להיות המנהל שלהם אז עכשיו הוא מנהל ביחד עם המנהל שלהם(ריק דבו)

roieroie

New member
שניה שניה!!!

אםםםםםםם כבר מדברים על ספר של בלינק...שמעתי עליו.. אבל מה בדיוק יש בו?! כאילו... זה מידע על הלהקה?! או שיש להם ספר שהוא מין חוברת נגינה כזאת עם מלא טבלטורות לכל השירים של בלינק?! משהו כזה?! :)

eb182

New member
יש בו מידע

יש להם נראה לי טאב בוק כזה אבל אני לא בטוחה הספר שדיברתי עליו זה ספר שאחות של מארק כתבה ויש גם ציטוטים שלהם שם וזה מספר הכל מההתחלה של ההיסטוריה שלהם.

ּpine appleּ

New member
טוב

לי יש שני ספרים, לא את tales from beneath your mom, יש לי ספר שקוראים לו פשוט blink 182- ביוגרפיה מלאה של הלהקה ויש לי גם ספר של טאבים לגיטרה+אקורדים+תווים של אנמה

roieroie

New member
על הספר של אחות של מארק שמעתי...

והספר של הטאבים... זה לבס לתופים ולגיטרה?! וזה טאבים נכונוים כמו שהם באמת מנגנים??? או שזה כמו כל הג´אנק הזה שאפשר למצוא באינטרנט???

ּpine appleּ

New member
זה ספר די רשמי

נראה לי שזה מה שהם מנגנים בכל מקרה, תופים אין שם גיטרה יש, ובס... טוב מה הביג דיל? הבאס בבלינק לא מסובך, פשוט לוקחים את הבאס של האקורד אין סולואים של באס

roieroie

New member
אווץ´ לא לכלכת! :)

אין סולאים של בס?! אולי אין הרבהההההההה... אבל יש טיפה! לא סלאפים ובלאגנים... אבל קרוסל?! מן אוברבורד?! יש.. טיפה :) אבל יש! :)):)

ּpine appleּ

New member
דבר ראשון

אמרתי כבר, זה ספר של אנמה ששם לא זכור לי שיש סולואים של באס דבר שני, קרוסל, פסדר נחשיב כסולו, אבל מן אוברבורד... כולה 4 תווים או משהו כזה לא?

roieroie

New member
חחחח בדיוק!! :)

מן אוברבורד זה באמת 4 תוים... חחח ממש מסובך.. מארק התעלה על עצמו!!! :)) (ציניות :)) אבל שמעי... עדיף סולו קטן מאשר כלום לא?!... ארוך או קטן... סולו זה סולו לא משנה מה!!! :) ויש עוד הרבה שירים שיש שם "סולואים" קטנים כאלה... :)

punk223

New member
אם כבר מדברים על סולואים

יש גם את הסולו ב voyeur, וב josie, האינטרו סולו הזה, ויש גם בוואטס מיי איג´ באינטרלוד.

למעלה