תראו מה רשמו כאן

• פותח הנושא punk
  • פורסם בתאריך

xero1

New member
וואלה?

מעניין מה יש לראנסיד לחפש אצל בלינק. אני יודע שזה פה פורום לבלינק והכל, ואל תתינפלו עלי (בעצם מה אכפת לי, אני יכול למחוק הודעות), אבל באמת מה יש לראנסיד לחפש אצל בלינק? סתם עכשיו כל הפזורות שרושמות על הנעלים והחולצות שלהן שמות כמו לינקין פארק, סליפנוט, בלינק, גרין דיי ירשמו עכשיו גם ראנסיד.. פאק.

ּpine appleּ

New member
נו אני זוכרת שהם אמרו משהו על

פרוייקט של טים ארמסטרונג עם טרוויס דווקא שילוב נחמד, אם זה לא יהיה עם כל הלהקה

HandsomeDevil

New member
לא אמיתי?

מה? אז עבדו עליי עם כל הקטע של לקוחות מזנוני השווארמה ברמת גן? שיט. רן, סליפנוט הן לא רושמות, עוד לא. בקצב הזה תיקח בערך חצי שנה עד שהן יירשמו.

HandsomeDevil

New member
חברות?

טוב לדעת. כן, אבל הן גם רושמות דברים כמו kittie, silverchair וכל שאר הלהקות האלה, שבאמ טי וי לא מככבות, וחולצות שלהם אין בטוור רקורדס. כך שזה בסדר.

eb182

New member
כן

לטרוויס יש פרויקט עם טים ארמסטרונג קוראים לזה טרנספלנטס והם יוצאים לסיבוב הופעות קטן בקליפורניה עוד כמה ימים.

punk223

New member
למה?

למארק דווקא היה איזה פרוייקט עם סימפל פלאן ב i´d do anything (שיר ענק)

eb182

New member
זה לא פרויקט

זה רק שיר אחד והוא שר שם רק לאיזה כמה שניות. טרוויס פשוט חולה על לעשות כמה שיותר דברים במוזיקה ובגלל זה יש לו 3 להקות וטום גם אבל הוא לא עד כדי כך אז יש לו רק שתיים הם פשוט רצו לעשות דברים שונים חוץ מבלינק ומארק רוצה לנוח קצת כנראה.

roieroie

New member
למארק גם כן יש "פרויקט"...

הוא המנג´ר של להקת פאנק רוק שנקראת fenix tx... הוא גם לא סתם משתתף בקליפ שלהם... זה כי הוא האמרגן...

roieroie

New member
מארק בקליפ

מארק מופיע בקליפ של fenix tx בשיר שנקרא all my faultץ... שיר מעולה דרך אגב... ועד כמה שאני יודע הוא כן האמרגן שלהם... וזה ה"פרויקט" שלו...

למעלה