תראו מה קניתי!!!

zender

New member
תראו מה קניתי!!! ../images/Emo77.gif

kylie minogue : greatest hits 87-03 dvd זה אמור להיות משהו משהו עשיתי מיליון בדיקות אבל אני כמעטט בטוח של די וי די אורגינלי ולא צרוב

ווואו! אני לא מאמינה! איך?

זה ניתן לקניה? אניא וכל לקנות את זה בוידאו בארץ? או שגכם אתץ זה אני אאלץ לקנות בחו''ל ?

tatababa

New member
אתה מבין שזה בוטלג....

הבנתי שהוא חביב עד מהנה... העטיפה מתחת לכל ביקורת. זה בוטלג רוסי למען האמת, זה המקור שלו - רוסיה. הוא באמת כולל את כל הקליפים האלה שמצויינים שם והם כמעט כולם באיכות טובה (הבנתי שיש כמה בודדים שאיכות לא משהו - אם אני זוכר נכון : OANLT, IYE ועוד איזה שניים). בכל אופן, תהנה לך

zender

New member
כן,זה שזה רוסי אני יודע

אבל באמת מעניין אותי מה רמת האייכות(ווידאו וגם אודיאו) אני מקווה שאני לא אתאכזב כי אייכות זה דבר שחשוב לי ואם הגירסה הבריטית בלי תוספות השירים יותר אייכותית אני אתבאס

tatababa

New member
האיכות טובה לפי מה שכמה אנשים

סיפרו לי. הקליפים של Light Years, Cowboy Style etc הם ה Tour Projections מהפיבר טור דרך אגב.

zender

New member
כשתראי את המינוס שלי לא תקנאי../images/Emo3.gif

אני ממש מקווה שברוסייה יודעים לעשות די וי דים והעטיפה פשוט מזעזעת,אנשים שיראו את זה אצלי יחשבו שזה סרט כחול:) וזה בטוח לא תמונה של קיילי

tatababa

New member
חחחחח

קיילי הייתה מתה לכאלה נכסים!!! אצלה זה אפס קצת יותר אמממ... צנוע.... ואתה תמיד יכול לעשות עטיפה משלך (בתקווה שהם לא עשו מהעטיפה הזו גם picture disc.....).

אני עשיתי עטיפה לדיסק בונוס שלfever

כידוןע זה בא מקום אחד לדיסק עם שתי קומות אז לקחתי את ה"מקום" לדיסק של איזה אודי כדורול מטומטים-(אל תשאלו מאיפה יש לי את זה ......) והוצאתי את הנייר ושמתי נייר לבן ועליו הדבקתי מלא תמונות של קיילי ו-הופה!!!! יש לי עטיפה לדיסק!

למה כמה זה עלה לך?

הרוסים האלה.... רגע מה דבדבר ההוצאה הפולנית?חחחחח נקרעתי כשרן כתב את זה ועוד "יש לךב עיה עם פולניים????" חחחחח אני רבע פולנייה למי שלא יודע.... רואים עלי?

zender

New member
אני רוסי אז תרגיעי../images/Emo6.gif

זה עלה איזה 100 שקל

יש לי מלא חברות רוסיות.....

א...אבל צחקת
ד''א מאה שקל זה דווקא די זול Feel the fever עלה לי 28 יורו!

tatababa

New member
את צוחקת עלי!?

28 יורו?!?!? אפשר לקנות את Other Sides במחיר הזה!

הייתי חסרת אונים....

בפראג זה היה בערך 120 ש''ח ובבודפשט משהו כמו 200 אז זה יחסית זול למחירים אחרים......

מה זהנהנית? אני חוגגת! כבר צפיתי בז

בזה איזה 79 פעמים!!!!! חחחח שזה יחסית קצת....... כמה זמן עבר מאז הקנייה? בערך..... חודש וכמה ימים חזרתי לארץ ב 10 ליולי ועכשיו ה 15 חודש וחמישה ימים בחודש וחמישה ימים ראיתי את זה 9 פעמים פחחחח

למעלה