הבנתי שהוא חביב עד מהנה... העטיפה מתחת לכל ביקורת. זה בוטלג רוסי למען האמת, זה המקור שלו - רוסיה. הוא באמת כולל את כל הקליפים האלה שמצויינים שם והם כמעט כולם באיכות טובה (הבנתי שיש כמה בודדים שאיכות לא משהו - אם אני זוכר נכון : OANLT, IYE ועוד איזה שניים). בכל אופן, תהנה לך
אבל באמת מעניין אותי מה רמת האייכות(ווידאו וגם אודיאו) אני מקווה שאני לא אתאכזב כי אייכות זה דבר שחשוב לי ואם הגירסה הבריטית בלי תוספות השירים יותר אייכותית אני אתבאס
קיילי הייתה מתה לכאלה נכסים!!! אצלה זה אפס קצת יותר אמממ... צנוע.... ואתה תמיד יכול לעשות עטיפה משלך (בתקווה שהם לא עשו מהעטיפה הזו גם picture disc.....).
כידוןע זה בא מקום אחד לדיסק עם שתי קומות אז לקחתי את ה"מקום" לדיסק של איזה אודי כדורול מטומטים-(אל תשאלו מאיפה יש לי את זה ......) והוצאתי את הנייר ושמתי נייר לבן ועליו הדבקתי מלא תמונות של קיילי ו-הופה!!!! יש לי עטיפה לדיסק!
הרוסים האלה.... רגע מה דבדבר ההוצאה הפולנית?חחחחח נקרעתי כשרן כתב את זה ועוד "יש לךב עיה עם פולניים????" חחחחח אני רבע פולנייה למי שלא יודע.... רואים עלי?
בזה איזה 79 פעמים!!!!! חחחח שזה יחסית קצת....... כמה זמן עבר מאז הקנייה? בערך..... חודש וכמה ימים חזרתי לארץ ב 10 ליולי ועכשיו ה 15 חודש וחמישה ימים בחודש וחמישה ימים ראיתי את זה 9 פעמים פחחחח