תראו מה קיבלתי -

MidNight Flame

New member
אולי לא... אבל את הקומפייל -

Tribal Science משנת 95? הנה הפלייליסט : 01 Universal Sound - Asteroids 02 Man With No Name - Silicon Trip 03 The Infinity Project - Squidy Atomica 04 Psychaos - Psychaos 05 Universal Sound - Charged 06 Prana - Fiesta 07 Cydonia - Animals 08 The Infinity Project - Ego Shredder 09 Man With No Name - Adrenosphere 10 Psychaos - Perception of Reality 11 Space Tribe - Flipout the Dolphin (Voodoo Edit)

MidNight Flame

New member
תכיר את הקומפיילים הישנים שלי

Compilation - 1st Flight (1996) Compilation - 2nd Flight - Turbulence (1998) Compilation - A Taste Of Goa Trance (1996) Compilation - Black Hole (1997) Compilation - Black Rhino (1997) Compilation - Concept In Dance 1 (1994) Compilation - Digital Alchemy (1994) Compilation - Orange Compilation (1997) Compilation - Project 2 Trance (1993) Compilation - Psy Harmonics 3 (1996) Compilation - Psychedelic Vibes 1 (1996) Compilation - The Phosphorescent (1996) Compilation - Tribal Science (1995) Compilation - White Rhino (1997) Compilation - Yellow Compilation (1995) Compilation - Shamanic Trance Vol 1 Mixed by Mark Allen (1997) Compilation - Tripout - Psychotropic Creations (1998) יש שם כמה שאתה יכול לחלום רק להניח עליהם יד בעיקר מ 94

gpeles

New member
סבבה אחי חחחח

אני לא בא להתחרות איתך, אין לי לא את הזמן ולא את הכח להתחיל להיות אספן טראנס... אני מנסה להשיג את הדברים החדשים, ומנסה להתעדכן במה שקורה.. זהו.. בכל מקרה סאחה על האוסף

MidNight Flame

New member
לא חשבתי לרגע שכן!

פשוט זה אוסף ישנים ונדירים

gpeles

New member
סבבה אחי חחחח

אני לא בא להתחרות איתך, אין לי לא את הזמן ולא את הכח להתחיל להיות אספן טראנס... אני מנסה להשיג את הדברים החדשים, ומנסה להתעדכן במה שקורה.. זהו.. בכל מקרה סאחה על האוסף

Tsuyoshi

New member
אחי רק כואב לי שהחסרת

את האלבומים של סיוצ'י (או שלא שמתי
פשוט) אף אחד לא יכול להתחרות במוסיקה הישנה שלו

MidNight Flame

New member
בואו תבינו את הגישה של מייק A

מייק חושב שטראנס זה כמו יין - אם לא נותנים לו להתיישן הוא לא שווה... מייק שלנו עדיין חורש על MFG וקומפיילים משנת 2000... מייק לא נמאס?

HooK

New member
MFG זה איכות

בין הטובים שהיו כאן.. יעני כל אלבום שלהם (חוץ מ-"ההודעה", שהביא לי קריזות) הוא משו שאתה יכול לשמוע אלף פעם או אלפיים ולהנות בלי סוף ולא מצליח להבין איך חשבו על מלודיות גאוניות כאלה...

gpeles

New member
למה דה מסג' אחלה דיסק

מאוד אהבתי... WELCOME TO THE EDGE.. טראק מצוין וגם HAVE A NICE DAY זה לא ממש היה הסגנון הרגיל שלהם אבל בהחלט דיסק טוב

Mike A

New member
בואו תבינו את הגישה של מייק M

מייק חושב שטראנס זה כמו חלב. אם לא משתמשים מהר מהר אז זה כבר מקולקל. np: Witchcraft - Witchcraft Magic (1994)

twigy

New member
אני היחיד פה שחושב

שטראנס הוא כמו אפונת גינה וגזר ?

למעלה