תראו מה ציירתי.... כישרון.... :)
S Shai Felton New member 11/5/03 #3 יפההההה../images/Emo98.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif ממש ממש יפה חוץ מהחיבור של הרגל הקדמית שהולכת קדימה אל הבטן.... יפה יפה
יפההההה../images/Emo98.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif ממש ממש יפה חוץ מהחיבור של הרגל הקדמית שהולכת קדימה אל הבטן.... יפה יפה
S S H I L G I New member 11/5/03 #4 חמוד!../images/Emo29.gif כנ"ל ההערה של שי וגם צורת הבטן, תעגלו אותה יותר, תסתכלי על תמונות דרסאג' ותראי תבטן בתנוחה הזו...
חמוד!../images/Emo29.gif כנ"ל ההערה של שי וגם צורת הבטן, תעגלו אותה יותר, תסתכלי על תמונות דרסאג' ותראי תבטן בתנוחה הזו...
S ScooBy New member 11/5/03 #5 חח... הרגל נראת הרבה יותר טוב בציור הלא סרוק.... והבטן בסדר גמור! אני לא יכולה לעשות אותה שמן... הוא יראה כמו פוני... זה סוס אטלט...
חח... הרגל נראת הרבה יותר טוב בציור הלא סרוק.... והבטן בסדר גמור! אני לא יכולה לעשות אותה שמן... הוא יראה כמו פוני... זה סוס אטלט...
S S H I L G I New member 11/5/03 #6 בסדר אבל..../images/Emo29.gif הבטן מאחורעה צריכה להיות פחות ארוכה.. כאילו, תץחשבי איך זה בעמידה... אני אתן לך תמונה לדוגמא
בסדר אבל..../images/Emo29.gif הבטן מאחורעה צריכה להיות פחות ארוכה.. כאילו, תץחשבי איך זה בעמידה... אני אתן לך תמונה לדוגמא
D dearanita New member 11/5/03 #7 פשששששש.... אפרת... יפה... התמונה הכי יפה שמישהו שם פה... אבל תעבירי את זה לדף רגיל כי על הדף הזה זה נראה כאילו ציירת את זה באיזה שיעור תנך או היסטוריה במקום להירדם...
פשששששש.... אפרת... יפה... התמונה הכי יפה שמישהו שם פה... אבל תעבירי את זה לדף רגיל כי על הדף הזה זה נראה כאילו ציירת את זה באיזה שיעור תנך או היסטוריה במקום להירדם...
פ פיצפיצון New member 12/5/03 #8 סקובי, אכן יפה! כל האערות כולל עוד אחת קטנה- שנורא הפריעה לי כעיקרון= הראש שלו למטה אחרי העיגול הגדול נורא דק... תחשבי על זה- איך הרכיבה הולכת? פיצי.
סקובי, אכן יפה! כל האערות כולל עוד אחת קטנה- שנורא הפריעה לי כעיקרון= הראש שלו למטה אחרי העיגול הגדול נורא דק... תחשבי על זה- איך הרכיבה הולכת? פיצי.
S ScooBy New member 12/5/03 #11 האמת ש... באמת ציירתי את זה בשיעור תנ"ך במקום להרדם... אה כן, תודה על המחמאה... והראש שלו לא יותר מידי עגול ולמטה, זה בדיוק במקום הנכון...
האמת ש... באמת ציירתי את זה בשיעור תנ"ך במקום להרדם... אה כן, תודה על המחמאה... והראש שלו לא יותר מידי עגול ולמטה, זה בדיוק במקום הנכון...